Tanárképzési szakterület Mentorai 2023

Bartha Márton

Aloha!
Bartha Márton, de inkább Tulok vagyok, 3 évig mentőtiszt, mostanra már sokadéves biosz-kémia tanártanonc. Ötödik éve ér a megtiszteltetés, hogy mentor lehetek, de még mindig imádom ezt csinálni!
Magamról annyit, hogy kutyával kilóra meg lehet venni, illetve komolytalannak tűnhetek, de ez ne tévesszen meg, amikor kell akkor 200%-ig komolyan veszem a dolgokat. Azért vagyok, hogy segítsek, így legyen szó útmutatásról, segítségről vagy bármely egyéb helyzetről/problémáról (akár éjjel 2-kor is) én biztosra veszem, hogy találunk rá megoldást, szóval nyugodtan fordulj felém bizalommal, nem harapok. 😉


Dérfalvi Balázs

Sziasztok!

Dérfalvi Balázs vagyok, földrajz-történelem tanárszakos hallgató, szeptemberben kezdem az ötödik évemet az egyetemen. Már negyedik alkalommal vagyok mentor, szeretnék idén is minél többeteknek segíteni belerázódni az egyetemi életbe, tanulmányi és közösségi szempontból egyaránt.
Ha bármiben segítségetekre lehetek, keressetek bátran Messengeren, vagy e-mailben: derfalvi.balazs@gmail.com
Remélem hamarosan megismerhetlek Titeket és felejthetetlen élményekben részesülünk együtt!


 

Faragó Eszter

Kedves gólyák!

Gratulálok a sikeres felvételitekhez!

Eszti vagyok, szeptembertől másodéves természettudomány-környezettan, röviden csak Z-szakos hallgató.

Az egyetemi élet nagy változásokkal jár együtt, ami elsőre ijesztőnek tűnhet.

Ha bármikor szükséged lenne valakire, aki segít – például az egyetemi teendőkben eligazodni – vagy csak meghallgat, támogat, bátran fordulj hozzám, örömmel segítek.

Rólam annyit, hogy nagyon szeretek a természetben lenni, fontos számomra a környezetvédelem. Szabadidőmben kirándulok, olvasok, illetve varrok.

Már nagyon várom, hogy találkozzunk, addig is nagyon szép nyarat!


Gál Réka

Sziasztok!

Gál Réka vagyok, most leszek másodéves a természettudomány-környezettan tanári szakon, vagyis a Z-szakon. Most leszek először mentor és nagyon várom, hogy segíthessek nektek az egyetem elkezdésében.

Ovis korom óta néptáncolok, így talán ez az egyik legmeghatározóbb dolog az életemben és ennek köszönhetően kiskorom óta társasági lény vagyok. A tánc mellett nagyon szeretek olvasni, festeni, énekelni és kirándulni.

Előző évben nekem is nagyon sokat segítettek a mentoraim, és nem csak a formális teendőkben. A programok folyamán megismert új barátok miatt nem éreztem magam egyedül már az év elején sem. Én is segíteni szeretnék nektek ezekben, ezért jelentkeztem idén mentornak.

Keressetek nyugodtan bármilyen kérdéssel!

Remélem minél hamarabb találkozunk!


Lazur Dániel

Sziasztok!

Dani vagyok, másodéves matematika-kémia tanár szakos hallgató. Idén leszek először mentor. A tanárságba és mentorságba is azért vágtam bele, mivel jó érzéssel tölt el, ha segíthetek és tudást adhatok át, valamint szeretek társaságban lenni, szociális embernek tartom magam.

Remélem, hogy sokatokkal minél előbb találkozhatok és amikor csak tudok, segítséggel szolgálhatok akár az egyetemmel, akár bármi mással kapcsolatban. Első évem alatt a mentorokat olyannak ismertem meg, akikkel jó időt tölteni is, és új barátságok is kialakulhatnak. Azt is remélem, hogy ez idén sem lesz másképp.

Amit még érdemes tudni rólam, hogy az életem fontos része a zene, amit nem csak hallgatni imádok, hanem művelem is. Régóta dobolok és van egy bandám is, ahol játszom, valamint a (nem ELTE-s) kollégiumi kórus tagja is vagyok.

Várom már a találkozást, addig pedig, ha kérdésetek van, forduljatok hozzám bizalommal!

(Ja igen, nemrég még hosszú hajam volt, ami a Facebook profilképemen is látszik.)


Marosi Csaba

Sziasztok!

Marosi Csaba (Csabi) vagyok, másodéves, angol-matek tanárszakos hallgató. Az egyetem rengeteg újdonsággal várja frissen felvett hallgatóit, ami elsőre rengetegnek tűnt számomra. De a mentorom segítségével az akadályokat könnyen vettem. Bármi kérdéssel fordultam hozzá, volt válasz a kérdésemre. Ezért jelentkeztem én is mentornak idén, hogy segíthessek nektek!

Magamról annyit még, hogy szabadidőmben szeretek biciklizni, videójátékozni és chat-elni barátaimmal. Kissé visszahúzódó természetem miatt , ahogy majd látjátok nem én vagyok a „legpartisabb” mentor, de ettől még a bulikon ott vagyok, amikor csak tudok, hiszen egy ilyen közegben lehet a legjobbakat kártyázni, ami által a kapcsolatok és a közösség is erősödik, kovácsolódik. (Gyakori tévhit, hogy az egyetemi programokon csak lerészegedni lehet, én itt most ezt megcáfolom nektek, csatlakozzatok az ilyen programokra, amikor csak tudtok, rengeteg élménnyel gazdagodhattok!😊)

Bármilyen kérdésetek van, forduljatok hozzám bizalommal, leginkább Messengeren vagyok elérhető, azt gyakran figyelem, de email címeimen is elérhettek, ezeket is szoktam figyelni!

csaba.marosi42@gmail.com , marosicsaba@student.elte.hu


Sárvári Ferenc

Sziasztok Gólyák!

Feri vagyok kémia-matek szakos tanáris mentor. Másodjára vagyok mentor. Szeretem a mentorrendszert, mert rengeteget segítettek a mentoraim, amikor még gólya voltam az egyetemen. Én is szeretnék minél többet segíteni nektek, akik most találkoznak először ezzel az új közeggel. Most, hogy már a negyedik évemet kezdem, talán kitanultam a legtöbb dolognak a csínját-bínját. Így nyugodtan zúdíthatjátok rám kérdéseitek áradatát, ha azonnal nem is, akkor minél hamarabb próbálok rá kielégítő választ adni. Ha bármikor szeretnétek “egy jó viccet” hallani, főleg bálnásat én leszek a ti emberetek 🤣🤣🤣.
És ne feledjétek:
Ha probléma van szóljatok, mi mentorok szólunk, megoldjuk. Jó lesz.
Puszi, pacsi


Széchenyi Ágnes

Sziasztok!

Ági vagyok, szeptembertől harmadéves matematika-testnevelés tanárszakos hallgató és az idén leszek másodjára mentor.

Tesi szak miatt adódik, hogy szeretek sportolni, még focizni is focizok, az már más kérdés mennyire tudok. Emellett szeretek kirándulni és ha időm engedi olvasni. Sok sportot kipróbáltam már, de sokat ki szeretnék még próbálni.

Szeretnék minél többet segíteni (remélem tudok is) úgy, mint az én mentoraim. Ha bármilyen kérdésetek van nyugodtan kereshettek Messengeren. Izgalmasan várom a találkozást!


Tokai Tamás

Sziasztok!

Tomi vagyok, harmadéves földrajz-történlem tanárszakos hallgató. Idén másodszor leszek mentor, és már alig várom a megismerkedést és a közös programokat.

Magamról csak annyit, hogy szeretek társasjátékozni, kirándulni, zenélni és közösségi programokra járni.

Az egyetem kezdetén rengeteg új információval szembesülhettek és biztosan sok kérdésetek is lesz, ezeket tegyétek fel bátran, mi azért leszünk, hogy ezekre legjobb tudásunk szerint válaszoljunk.

Alig várom, hogy találkozhassak Veletek és együtt vethessük bele magunkat az egyetem izgalmaiba!

Ha bármilyen kérdésetek van forduljatok hozzám bizalommal


Troják Arnold

Kedves Gólyák!

Arnold vagyok, harmadéves, angol-biológiatanár szakos hallgató, ez a második évem TTK-s mentorként. Gólyakoromban eléggé elveszettnek éreztem magam az első félévem alatt, viszont ezen sokat javított az akkori mentorok, most már barátaim, fáradhatatlan segítőkészsége. Igyekszem én is ezt a példát követni, és hasonlóan támogatni titeket szociális és tanulmányi téren is. Szaktól függetlenül, bátran keressetek ha segítségre szorultok, legkönnyebben a különböző közösségi médiás platformokon találtok meg. 🫡