Mentorkoordinátor

Kedves Olvasó!

Vígvári Cseperke vagyok, az ELTE TTK HÖK Mentorkoordinátora.
Feladatom a mentorrendszer irányítása, és a mentorok vezetése.

Rövid bemutatkozás

1997. 12. 04-én születtem Debrecenben. Nyíregyházán nőttem fel és tanultam, a Nyíregyházi Egyetem Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnáziumában. 2017 nyarán érettségiztem és ezt követően 2017 őszén kezdtem meg tanulmányaimat az egyetemen, kémia- természetismeret és környezettan tanárszakon.

Korábbi tapasztalatok:

A 2017/2018-as tanévben a tétékás Nyúz fotósaként kísértem végig az akkori rendszer eseményeit. 2018/2019-es tanévben mentorként, 2019/2020-as tanévben mentorfelelősként voltam részese a  mentorrendszernek.

Örömmel tölt el a gólyák segítése,  eddig is lelkesen segítettem nekik, hogy megszokják az egyetemi légkört, hogy könnyedén küzdjék le a kezdeti nehézségeket, akadályokat.
Úgy gondolom, hogy a rendszer a mentorok jellemfejlődésében is szerepet játszik. Azért jelentkeztem koordinátornak, hogy segítsem a mentorokat önmaguk megtalálásában, és végigkísérjem a felkészülésüket, hogy magabiztosan tudják fogadni a jövő generációját.

Olyan közösséget szeretnék létrehozni, aminek én magam is a része vagyok, aminek a tagjai önzetlenül, örömmel segítik egymást és az új gólyákat.

Köszönöm szépen, hogy elolvastad bemutatkozásomat!
Amennyiben szeretnél többet tudni, itt megtalálod a pályázatomat.

Üdvözlettel:
Vígvári Cseperke
Mentorkoordinátor, ELTE TTK HÖK
mentorkord@ttkhok.elte.hu