Sziasztok!
IMG_1045Vizi Zsófia vagyok, az idei földrajzos mentorfelelős. Harmadéves vagyok terület-és településfejlesztő szakirányon. Budapesten születtem, és jelenleg is itt élek.
A szórakozásra, vagy egy jó beszélgetésre mindig kapható vagyok, érdekelnek a művészetek, imádom a jó ételeket és a baglyokat. J
Kétszer voltam eddig mentor, így a mentorrendszert eléggé megismertem, valamint nagyon sok tapasztalatot gyűjtöttem a két év során, és ezeket tovább is szeretném adni mentoraimnak.
A mentorrendszer nagyon sokat adott nekem: barátokat, élményeket, tapasztalatokat, valamint sokat tanultam a két év során. Mivel nem szerettem volna harmadszor is mentornak jelentkezni, így ezt a módját láttam a legjobbnak, hogy segítsem továbbra is a képzést és a mentorokat.
A mentorrendszeren belül is nehéz a földrajzot külön említeni, mivel fontos szakterületünk számára a két idetartozó szak barátsága és megismerése, így a leglényegesebb a földtudományos mentorfelelőssel, Rolival; a szakterületi koordinátorunkkal, és persze mentorkoordinátorral való közös együttműködés.
Ha bármi kérésed, kérdésed lenne, nyugodtan keress a zsofia.vizi.95@gmail.com email címen, vagy keress bátran facebookon is (https://www.facebook.com/zsofi.vizi21).