Tanárszakos mentorok 2015

csapporsiCsapp Orsolya

Sziasztok!

Orsi vagyok, harmadéves leszek fizika-matek tanári szakon. Először vagyok mentor, de természetesen bármilyen problémával kapcsolatban nyugodtan megkereshettek akár személyesen, akár a csapporsi@gmail.com email címen. Remélem sikerül egy jól működő csapatot formálni, akik együtt tanulnak és együtt lazulnak. 🙂 Sokat szoktam mosolyogni, imádok zenét hallgatni és koncertekre járni. Gyertek a Fizikus gólyatáborba, mert túrázni jó! És persze a Tanári Napokon is megismerkedhetünk egymással, úgyhogy azt se hagyjátok ki!

 

ágiFile Ágnes

Sziasztok!

Ági vagyok, ősztől harmadéves leszek matek-fizika tanári szakon. Először vagyok mentor, de eddig is aktívan részt vettem az egyetemi életben. Vidám és sokat mosolygó lány vagyok, szeretek zenét hallgatni és a barátaimmal iszogatni a szabadban. Próbálok majd minél többet segíteni, hogy hamar belerázódjatok az egyetemi életbe! Bármilyen problémával nyugodtan forduljatok hozzám. Remélem a GT-ben találkozunk! 🙂

 

 

kornélJózsa Kornél

Szevasztok!
Józsa Kornél vagyok, szeptembertől másodéves leszek matek-fizika osztatlan
tanári képzésen. Nagyon szeretek filmet nézni, zenét hallgatni, és
hatalmasakat túrázni.
Idén leszek először mentor, és már nagyon várom, hogy segíthessek Nektek
mindenféle ügyesbajos dolgotokban. Legyen az egyetemi, szociális-, vagy
akár magánéleti probléma, szívesen segítségetekre állok mindennel
kapcsolatban, amivel megkerestek. 🙂 A jozsakornel19@gmail.com e-mail címen
bármikor elértek. 😉
Remélem nagyon jól összeszokott csapat leszünk, a csapatépítést a
Tanári Napokon intenzíven végezzük majd, ezért gyertek oda, nagyon jól
fogjátok érezni magatokat, ígérem.

Maszlag Szilvia

bálintŐri Bálint

Sziasztok!

Bálint vagyok, szeptembertől másodéves biosz-kémia tanárszakos mentor. Az egyetemi élet kezdetének szépségeit és nehézségeit magam mögött hagyva szeretnék most nektek segíteni, hogy utóbbiakból minél kevesebb maradjon, míg előbbiekből annyit tapasztaljatok meg, amennyit csak lehet. Ritka, hogy nem vagyok kapható gyakorlatilag bármire, legyen az buli, beszélgetés, kirándulás, tanulás, úgyhogy keressetek bátran! Mentorságom mellett a Hallgatói Önkormányzat tisztségviselője vagyok, ezért remélem, hogy sok problémátokon tudok segíteni, de legalább tudom, hogy kihez kell fordulni az adott ügyben.

Szép nyarat és jó ismerkedést, aztán találkozunk a Gólyatáborokban! 🙂

 

korniPintér Kornélia

Sziasztok!

Korni vagyok, földrajz-történelem szakos hallgató. Immáron másodjára leszek mentor, már megint bővítem a tanáris mentorok táborát. Az osztatlan tanárképzés kezdetétől tapasztalom a képzés szépségeit, nehézségeit, így remélem, minél több mindenben tudok a segítségetekre lenni. Előző mentorságom alatt szerintem jól helyt álltam (de inkább ültem), szóóóval, amit tavaly tanultam, idén szeretném felhasználni, hogy még jobb legyen minden csak Nektek, csak most … meg később.

Egyszóval, vagy inkább mondattal: bármiféle óhaj, sóhaj, kérdés, kívánság, panasz esetén, vagy ha csak unjátok magatokat, netán meginnátok valamit, keressetek nyugodtan fészbukon, zaklassatok telefonon, kiabáljatok utánam az utcán. Csak ne alvásidőben lécci, mert az nekem is kell 🙂

Rólam még annyit, hogy szeretem a békákat, a sört és Batman-t.

Találkozhattok velem augusztusban a Geo-Bio gólyatáborban, Bódvarákón; szeptemberben a beiratkozáson, és persze a Tanári Napokon.

Naszóval, remélem minden szép és jó lesz! És végezetül: üdv az ELTE-n 🙂

áronSzabó Áron

Sziasztok!

Szabó Áronnak hívnak, másodéves földrajz-informatika tanárszakos hallgató vagyok. Már rengeteg furcsa és fontos kérdésre előre felkészültem (pl.: Hol a legolcsóbb a kávé/sör?! Mit kell csinálni, hogy tudjak wifizni??), de persze a tanulmányi ügyekben is szívesen segítek. Szeretem a jó társaságot, a kézilabdát, a grundfocit, na meg sört is. Szívesen elbulizok, de a kiülős, iszogatós –sün mentes- estéket preferálom jobban. Ha vizsgaidőszakban olyan kérdés merülne fel bennetek, hogy „elfogytak a sorozataim, mit nézzek most tanulás közben??”, megéri hozzám fordulni. Szeretnék segíteni beilleszkedni a tanárképzés közösségébe, és beintegrálni titeket az FF (érdekes) rejtelmeibe!

Remélem találkozunk a gólyatáborokban, ahol jobban megismerhetjük egymást! 🙂

 

 

szakálpetiSzakál Péter

Szakál Péter vagyok, húszesztendős, matekos, németes, tanáris, önkéntes, kerékpáros. Szeretem a kortárs irodalmat, a lencselevest, a noname magyar bandákat, a piros szörpöt, a Balaton partot és a trash német számokat. Túl az első évemen szeretnék Nektek segíteni abban, hogy Ti is minél könnyebben átvészeljétek azt, és a tananyag, ne pedig a Neptun megértése kösse le a figyelmetek.

 

 

 

 

dóriSzűcs Dorottya

Sziasztok!

Szűcs Dóri vagyok, másodéves biosz-kémia szakos mentor. Nyitott vagyok sok mindenre, jó programokra, őrültségekre, szóval számítok rátok, gólyákra! 😉 Fontos nekem, hogy jól érezzétek magatokat az egyetemen, de számomra az sem elhanyagolható, hogy a tanulmányi eredmények is jók legyenek, tehát ez ügyben is nyugodtan forduljatok hozzám segítségért!

Lényeg, hogy gyertek a gólyatáborba (ha a két külön szakotoknak két gólyatábora van, akkor akár mindkettőbe), mert az hatalmas élmény, buli és nem utolsó sorban nagyon megkönnyíti és feldobja az első félévet.

vidanikiVida Nikolett

Sziasztok! Vida Nikinek hívnak, ősztől harmadéves matek-angolos osztatlan tanári szakos hallgató vagyok ^^. Szabadidőm nagy részét rajzolással vagy a barátaim társaságában töltöm. Tudnotok kell, hogy sokan tévesen „gót-lánynak” hívnak, de félelemre semmi ok!  Vicces és jókedvű vagyok, idén először leszek mentor :). Nem harapok és mindent megteszek majd, hogy jól kijöjjünk egymással, és akármilyen problémátok van, forduljatok hozzám bátran, bizalommal! Igyekszem majd mindenben a segítségetekre lenni! Alig várom, hogy találkozzunk, és alkossunk pár felejthetetlen pillanatot!

 

 

pstriciaVigh Patrícia

Sziasztok!

Vigh Patrícia vagyok, biológia-természetismeret, környezettan tanár szakos mentor. Szeptemberben kezdem a 3. félévemet az ELTE-n. Már egy éve Pesten élek, de törzsgyökeres Győr környéki vagyok.
Segítőkésznek és barátságosnak tartom magam, szeretem a társaságot, többek közt ezért is jelentkeztem mentornak. Szeretnék segíteni nektek, gólyáknak, hogy minél gördülékenyebben és akadály-mentesebben teljen az egyetemi életetek kezdete. Biztos vagyok benne, hogy megtaláljuk majd a közös hangot, mivel nagyon közvetlen ember vagyok. Forduljatok hozzám bátran bármi kérdésetek van, tényleg bármi. 🙂

julcsiWirnhardt Júlia

Sziasztok!

Julcsi vagyok, szeptemberben leszek másodéves osztatlan matek-angol tanári szakon. Szeretek bulizni, kirándulni, barátaimmal lógni, minél több embert megismerni. Lételemem a sport, a zene és a tánc.Idén először vagyok mentor és már nagyon várom a veletek való találkozást! Remélem sikerül bevezetni benneteket a felhőtlen, varázslatos egyetemi életbe 😉 Nagyon szívesen segítek bárkinek, bármiféle kérdésben. Keressetek nyugodtan! 🙂