Tanárszakos mentorok 2014

domiDömötör Dominika

Sziasztok!

Domi vagyok, immáron másodéves biológia-földrajz tanár szakos hallgató és mentor.

Pár dolgot rólam: kissé visszahúzódó, de megbízható, jó tanácsadó és hallgatóság vagyok. Szeretem a jó társaságot, a jó sorozatokat és az animéket. Ezen kívül szeretek túrázni, sportolni, és segíteni másoknak.

Ha bármi problémátok, kérdésetek van, forduljatok hozzánk bizalommal, hiszen mi azért vagyunk, hogy segítsünk Nektek! 🙂

 

julcsi-225x300Handari Júlia

Sziasztok!

Julcsi vagyok, idén leszek másodéves matematika-angol tanárképzésben.  Tömören és röviden: imádok táncolni, nevetgélni, játszani és szeretem a kihívásokat.  A pillanatnak élek. Mindig a maximumra törekszem.

Bármilyen problémátok, kérdésetek van, nyugodtan írjatok, kérdezzetek!

Egy kis kezdeti jó tanács. Próbáljatok helytállni az első hónapokban. Élvezzétek minden percét buliknak, a gólyatáboroknak és az ezer többi programnak is, ahol persze a részvétel erősen ajánlott 🙂

Alig várom, hogy megismerkedjünk.

veritaHorváth Verita

Sziasztok!

Verita vagyok, biosz-töri szakos mentor. Tavalyi elsősként megtapasztaltam a szak előnyeit és hátrányait is. Az ingázást a két-három kar között kicsit nehéz megoldani, de nem lehetetlen, és ha ügyes vagy, még valamit harapni is tudsz útközben. Mivel viszonylag frissek a tapasztalataim, remélem, hogy sokat tudok segíteni nektek.
Ha kérdésetek, problémátok akad, ha segítségre van szükségetek, vagy csak beszélgetnétek egyet, netalántán megszomjaztok, non stop elérhető vagyok. Nincs olyan kérdés, amivel ne zaklathatnátok.

Keresettek bátran!

lukiLukács Márton

Lukács Marci vagyok, másodéves fiz-bio tanárszakos hallgató, idén leszek először mentor. Nagyon szeretek új embereket megismerni és csapatot építeni, segíteni az embereknek. Szabadidőmben zenélek, barátokkal vagyok vagy éppen önkéntesként tevékenykedem.

Emlékszem mennyi kérdés merült fel bennem gólyaként, ezért is szeretném, ha minél több kérdésetekre tudnék választ adni. Bátran fordulhattok hozzám bármilyen kérdéssel, problémával.

Kellemes nyarat, remélem a gólyatáborban találkozunk!:)

Pintér Kornélia

Sziasztok!

Korni vagyok, földrajz szakos tanári mentor. Az osztatlan tanárképzés kísérleti évfolyamának tagjaként volt szerencsém kitapasztalni a tanárszak nehézségeit és szépségeit is, így ezek felhasználásával szeretném nektek, tanárszakos gólyáknak az életét itt, az ELTE-n megkönnyíteni.

Bármiféle óhaj, sóhaj, kérdés, kívánság, panasz esetén, vagy ha csak unjátok magatokat, netán meginnátok valamit, keressetek nyugodtan fészbukon, zaklassatok telefonon, kiabáljatok utánam az utcán. Remélem minden jó lesz – szép lesz és épül majd a kis csapat!

Egyébként meg szeretem a sört, a békákat és BATMAN-t. 😀

szilvikorni

 

 

 

 

 

 

 

Maszlag Szilvia

Halihó!

Szilvi vagyok, osztatlan földrajz tanáris mentor. (A másik szakom biosz, szóval ilyen témában is jöhetnek az intellektuális kérdések.) A tervek szerint majd én segítek nektek kiigazodni az ELTE, és a tanárképzés útvesztőjében. Ebből adódik, hogy ha bármi kérdés van, akkor írjatok e-mailt, üzenetet fészen, keressetek az egyetemen, dobjatok be az ablakomon egy téglára kötözött levelet, vagy uszítsatok rám egy csapat postagalambot. Ahogy nektek a legkényelmesebb. Mindemellett remélem, hogy egy nagyon jó kis csapatot tudunk majd összehozni, közös teázásokkal, vidám kis programokkal. Amit esetleg tudni kell rólam, hogy nagyon szeretem a tevéket, a békákat, a vodkát, imádok fotózni, és elég sokat beszélek. Nagyon sokat. Node ennyi elég is. Üdvözöllek titeket az ELTÉN, és találkozunk a gólyatáborban! Geronimo!

andrisMolnár András

Hali!

Molnár András vagyok, tavaly kezdtem mat/fiz osztatlan tanárin, idén leszek először mentor. Nyugodtan fordulhattok hozzám bármilyen kérdéssel, szívesen segítek, akár a tanulásban is (bár jobban örülök, ha inkább sörözni hívtok). Szabadidőmben főleg zenélek, sportolok, meg ilyesmik.

Gólyatáborba mindenképpen gyertek, király lesz (fizikusban meg tanárisban velem is találkozhattok), addig meg jó pihenést!

Nagy Anett

Sziasztok!

Anett vagyok, szeptemberben kezdem a második évemet osztatlan matek-német tanári szakon. Ha tehetem, szívesen utazom, lógok a barátaimmal vagy indulok felfedezőútra Budapesten.

Az idén először leszek mentor, és már nagyon várom! Remélem, a következő hónapok programjain ott lesztek ti is (én biztosan 🙂 ), hiszen ezek is segítenek abban, hogy feledhetetlen élményekkel gazdagodjatok és minél több új embert megismerjetek. Szívesen segítek, bármilyen kérdésetek, kérésetek van, forduljatok hozzám bátran!

Találkozunk a gólyatáborban! 🙂

laci-219x300Pitlik László

Sziasztok!

Pitlik Laci vagyok, idén első alkalommal mentor. Két éve koptatom az egyetem padjait, Kémia BSc-ről nyergeltem át ide az osztatlan tanárszakra. Szakpárom a kémia-matek, ezekről kérdezhettek nyugodtan a nap 24 órájából legalább 25-ben… vagy tudom a választ — vagy tudom, hogy ki fogja tudni:)

Az egyetemen az első év nem könnyű (mondjuk a többi sem…), de hamar bele lehet rázódni, és mentorként az a dolgom, hogy ebben segítselek titeket legjobb tudásom szerint.

Tanulás (helyett) mellett lesz persze lehetőségetek bőven szórakozásra is; első állomásként a gólyatáborokat ajánlanám, velem a GyógyMatek GT-ben biztosan találkozhattok.

Gyertek le, jó buli lesz!

e-mail: ptlklszl [at] gmail.com

“Az éjjel nem alvásra való és soha nem érhet véget!”

réka-196x300Pusztai Réka

Sziasztok!

Pusztai Réka vagyok, másodéves tanárszakos hallgató. Most leszek először mentor, és alig várom, hogy megismerhesselek benneteket.
Amit érdemes rólam tudni: általában gyorsan és hatékonyan megoldom az egyetemmel kapcsolatos elintéznivalókat, segítőkész és határozott típus vagyok. Szeretem a zenét, a táncot, a különféle sportokat és a jó egyetemi bulikat.
Ha bármilyen kérdésetek adódik, forduljatok hozzám bizalommal. Szívesen segítek mindenkinek és szívesen válaszolok a kérdéseitekre.
Találkozzunk a gólyatáborban, erre mindenkit csak bíztatni tudok, mert ez az a hely, ami az egyetemi éveink egyik legfelejthetetlenebb élménye. Mindenképp gyertek el! 😉

sudarmariannSudár Mariann

Sziasztok!

Mariann vagyok, másodéves az osztatlan matematika-fizika tanár szakon. Idén először leszek mentor – már alig várom!! Tavaly részt vettem a Gólyatáborban, ami számomra hatalmas élmény volt. Ez nagyban megalapozta az elmúlt egy évemet, a feledhetetlen bulikat, a közös vetélkedőket. Ezek miatt a programok miatt is döntöttem úgy, hogy én is szeretnék Nektek, gólyáknak segíteni, hogy Nektek is olyan szuper legyen az egyetemkezdés, mint nekem volt – akár azzal, hogy jobban eligazodjatok a termek és folyosók között, hogy megtaláljátok az olyan fontos helyszíneket is, mint Pl: a HÖK vagy a TO, akár azzal, hogy ügyeljek arra, hogy ki ne maradjatok egyetlen buliból sem.

Gyertek el és találkozzunk a Gólyatáborban!