Tanáris mentorok 2019

Balga Gábor

Sziasztok!

Balga Gábor vagyok, szeptembertől harmadéves földrajz-történelem tanári szakos hallgató. Röviden annyit magamról, hogy szeretek filmeket és sorozatokat nézni, olvasni, kosarazni, utazni, valamint barátaimmal eljárni különböző szórakoztatóipari egységekbe. Idén másodjára leszek mentor.

Jómagam is megtapasztaltam elsőévesként, hogy nem egyszerű belerázódni az egyetemi életbe. Ebben szeretnék Nektek segítséget nyújtani, hogy a lehető legegyszerűbben és leggyorsabban belezökkenjetek az itteni dolgokba. Szóval, ha bármilyen kérdésetek volna (tanulmányi ügyektől kezdve egészen odáig, hogy hol lehet akciósan kiflicsücsköt venni), akkor nyugodtan keressetek fel! 😉

 

Bartha Márton

Aloha!

Bartha Márton, de inkább Tulok vagyok, 3 évig mentőtiszt, de most már harmadéves biosz-kémia tanártanonc. Magamról annyit, hogy általában komolytalannak tűnhetek, de ez ne tévesszen meg, amikor kell akkor 200%-ig komolyan veszem a dolgokat. Legyen szó útmutatásról, segítségről vagy bármely egyéb helyzetről/problémáról én biztosra veszem, hogy találunk rá megoldást, szóval nyugodtan fordulj felém bizalommal, nem harapok 😉

 

Fazekas Lídia

Sziasztok!

Fazekas Lídia vagyok, matematika – német szakpáros, osztatlan tanáris hallgató.

Szeptemberben kezdem a második évemet, most vagyok először mentor, de remélem, hogy amiben csak kell, tudok majd segíteni. Magamról annyit, hogy nagyon szeretek sportolni, már 16 éve táncolok, ezen kívül szeretek olvasni, sorozatokat nézni, a kutyusommal játszani és természetesen a barátaimmal tölteni az időt. Igyekszek a dolgokhoz mindig pozitívan hozzáállni és szeretek segíteni másoknak, többek között ezért is jelentkeztem mentornak. Tudom, hogy az első év nem könnyű, de ne izguljatok, mert mindenben segíteni fogunk, amiben csak tudunk. Szinte mindig elérhető vagyok Facebookon és a fazekas.lidia10@gmail.com e-mail címen, írjatok nyugodtan, hiszen azért vagyok, hogy Nektek segítsek! 🙂

Már nagyon várom, hogy megismerjelek titeket! 😀

 

Juhász Anna

Sziasztok!

Juhász Anna vagyok, 19 éves hallgató. Szeptembertől kezdem majd második évemet matek-történelem szakpáron. Etyeken lakom, de már a gimnáziumot is Budapesten végeztem el. Szeretek olvasni, sorozatmaratonokat tartani, moziba járni és a barátaimmal lógni.

Én személy szerint eléggé tartottam az első évtől az egyetemen, így nagyon megörültem, amikor kiderült, hogy lesz segítségem és nem egyedül kell majd rájönnöm mindenre (mert valljuk be: sok újdonsággal találkozunk gólyaként). Először leszek mentor idén, és én is ugyanúgy szeretnék nektek segíteni, mint ahogy tavaly nekem segítettek. Bármilyen kérdésetek van tanórákkal, vizsgaidőszakkal vagy akár azzal kapcsolatban hol lehet jó kávézót találni Budapesten, ne tartsátok magatokban! Keressetek bátran!

Gólyatáborban – remélem – találkozunk!:)

 

Kosztyó Péter

Sziasztok!

Kosztyó Peti vagyok, negyed éves fizika-matematika szakos tanáris hallgató. 

Az egyetemi rendszer gyökereiben más attól, amihez eddig hozzászokhattatok. Ez a váltás nehéz, ezt el kell ismerni. De nem lesztek egyedül! Jómagam és mindenki más is azon lesz, hogy mindenben segítsen titeket! Bármilyen kérdés, óhaj-sóhaj esetén bátran keressetek facebookon és emailben is a kosztyopeti@hotmail.hu címen. 

Kitartást srácok! Alig várom a találkozást!

Magamról néhány szó: Edelényből érkeztem (Miskolc közelében), a horoszkópom nyilas, szerintem a Föld az Föld alakú, szeretek olvasni, filmezni, zenét hallgatni (szeretem az earrape mixeket).

 

Kovács Andrea

Sziasztok!

Kovács Andrea vagyok, másodéves biosz-kémia tanárszakos hallgató. Mentorként az a küldetésem, hogy segítsem a gólyalétetek. Vidéki gólyaként nem volt könnyű dolgom, azonban a mentorrendszernek hála nagyon hamar megszoktam a nagyvárosi pörgést és magabiztosabban mozogtam az egyetemi életben.

Nagyon szeretem az állatokat, a falmászást és a málnás Kubut.

Bármilyen problémátok van, forduljatok hozzám bátran, keressetek Messengeren vagy írjatok emailt- kovacs.andrea98@gmail.com -ra. Remélem találkozunk a gólyatáborban, de ne aggódjatok, évközben is nagyon sok programot szervezünk majd közösen!

 

Kutas Domonkos

Sziasztok, gólyák!

Kutas Domi vagyok, második évemet fogom kezdeni matek-fizika szakpárral. Ez lesz az első évem mentorként, mindig igyekszem majd odafigyelni, miben tudok majd nektek segíteni, de arra kérlek majd titeket is, hogy ha akármilyen kérdésetek is felvetődne, nyugodtan írjatok nekem, akár facebookon, akár a kutas.d@gmail.com e-mail címen. Emlékszem, hogy mikor én kezdtem az egész egyetemet, akkor nekem is egy csomó kérdésem volt. Viszont én nem mertem mindent megkérdezni, mert kínosnak találtam, hogy minden kis piti üggyel szaladok a mentoromhoz. Szerencsére semmi bajom nem adódott belőle, de ettől függetlenül nyugodtan forduljatok hozzám akármivel, nem létezik hülye kérdés.

Magamról egy kis bemutatkozás, Kecskemét környékéről, Izsákról származom. Gimibe a Piaristákhoz jártam Kecskeméten, vallásos vagyok. Mindig reálos beállítottságú voltam. Gimi után kihagytam egy évet, Salzburgban voltam egy évet vendégdiákként. A pályaválasztásnál mg felmerült, hogy mérnök lennék, de valahogy a tanári feladatkör és hivatás jobban megfogott. Hobbijaim a sorozatnézés, olvasás, biciklizés.

Remélem, hogy minél előbb többetekkel találkozunk akár mentor-gólya találkozón, akár gólyatáborban. Addig is mindenkinek kellemes nyarat és jó pihenést kívánok!  😊

 

Nagy Fruzsina

Sziasztok Gólyákok!

Nagy Fruzsi vagyok, harmadéves biosz-töris és másodjára mentor. Vidéken élek Buda mellett, a családommal, a két cicámmal és a növénykéimmel. Érdekesség, hogy idén felvételiztem újra, biosz-föci szakra, így tulajdonképpen gólya is és mentor is leszek 😀 Emiatt, illetve a tavalyi mentorkodásomból fakadó tapasztalataim által is remélem, hogy sokkal közelebbi segítséget tudok nektek nyújtani a kezdeti nehézségekben, hisz én is átélem azokat. Életem egyik célja, hogy segítsek embereknek a problémáikban, ill. fejlesszem őket, ezért léptem be anno a Mentorrendszerbe, így kérlek is Titeket, hogy ha gondotok van, amit nem tudtok megoldani, akkor bátran keressetek minket, mentorokat, hogy ezek hamar megoldódjanak! ^_^
Remélem, minél hamarabb talizunk a Gólya-Mentor Találkozón! 😛

 

Németh Friderika

Sziasztok Fridi vagyok. Második évemet kezdem biológia-matek tanárszakos hallgatóként. Veszprémi vagyok. Az első év megkezdése nehéz lehet, az akkori mentoraim nekem is rengeteget segítettek bármilyen kérdésem volt, valamint a gólyatábor és a különböző rendezvények pedig abban, hogy megismerjem szaktársaimat.

Azért jelentkeztem idén mentornak, hogy én is segíthessek Nektek, ezért forduljatok bátran hozzam bármilyen kérdésetek merül fel.

 

 

Törőcsik Gabriella

Sziasztok!
Törőcsik Gabi vagyok, felsőbb éves földrajz-töri szakos hallgató. Ugyan most leszek először mentor, de megpróbálok mindenben maximálisan segíteni nektek, legyen szó egyetemről, vagy bármi másról. Magamról annyit, hogy szeretek olvasni, sorozatokat nézni, imádom az állatokat és nem utolsó sorban szeretek az ismerősökkel beszélgetni, iszogatni. Szeretnék mindenben segítő kezet nyújtani nektek, hogy minél könnyebben menjen az első évetek. Forduljatok hozzám bizalommal.