Matematika szakos Mentorok 2022

Kiss Réka

Sziasztok! 

Réka vagyok másodéves matematika alapszakos hallgató, elemző szakirányon. Én leszek majd az egyik mentorok, ez azt jelenti, hogy ha bármilyen kérdésetek, gondotok, bajotok van nyugodtan forduljatok hozzám és a legjobb tudásom alapján próbálok nektek segíteni, válaszolni.

Egy kicsit magamról:
Budapesten lakok mióta elkezdtem az egyetemet, egyébként Kecskemétről származok. Általában pozitívan állok dolgokhoz és sokszor pörgök is. Majdnem minden zenét szeretek, de állandó kedvenceim a magyar alter és talán rock, szeretem a művészetet és a főzést. Egy jó bulira, közös beszélgetésre, társasozásra és röpizésre mindig kapható vagyok. Ezen kívül szeretem a romantikus és pszichológiai könyveket, Marvel filmeket, a jó vicceket és a reggeli kávét,mert anélkül nem indul el a napom. 

Remélem minél hamarabb találkozhatunk és személyesen is megismerhetjük egymást.😊

Kövér Blanka

Sziasztok!

Blanka vagyok, az idei egyik mentorotok. Most kezdem a második évemet az egyetemen, elméleti szakirányon.

Mentorként az a feladatunk, hogy minél jobban megkönnyítsük az első hónapjaitokat az egyetemen. Ha felmerül bármilyen kérdés az évkezdéssel, egyetemi élettel, kolikkal, szakkolikkal, Neptunnal…bármivel kapcsolatban, akkor bátran keressetek minket!

Pár szó rólam:
Szeretem a koncerteket, a tartalmas beszélgetéseket, a jó rozét és az algebrát. Nem szeretem a hőséget, a reggel nyolcas előadásokat és (sajnos) a kávét. Budapesti vagyok, úgyhogy az itteni élettel kapcsolatos kérdésekkel is nyugodtan fordulhattok hozzám. Bármilyen programra kapható vagyok, legyen az kirándulás, iszogatás, karaoke vagy csak egy chilles beszélgetés.

Remélem, hamarosan élőben is megismerhetlek titeket!

Monori Lilla

Sziasztok!

Én Lilu vagyok, szintén az egyik idei mentorotok. Most kezdem a második évemet a matek szakon, elemző szakirányon. 

Nagyon örülök, hogy a mentorotok vagyok, alig várom, hogy megismerjük egymást! Az első félévben az lesz a legfontosabb feladatom, hogy ne maradjon megválaszolatlan kérdésetek az egyetemmel, kolikkal, bulikkal – igazából bármivel – kapcsolatban. Ha akármilyen kérdésetek van, keressetek nyugodtan és én a legjobb tudásom szerint válaszolok nektek. 

Magamról annyit írnék, hogy imádom a hip-hopot és a magyar trash musicot, az algebrát, a bulikat és cheerleader vagyok az egyetemen. Valószínű gyakran fogtok látni Rékával együtt, ahogy kávét iszunk, mert enélkül nem telik el napunk az egyetemen. 

Remélem minél hamarabb találkozunk, addig pedig élvezzétek a nyarat!

 Orobej Máté

Sziasztok! Máté vagyok, az egyik mentorotok. Most fogom kezdeni a második évemet Matek BSc-n, alkalmazott matematika specializáción.

Én is, mint a többi mentor, arra vállalkoztam, hogy segítselek titeket az egyetemi évek kezdetén. A fontos ügyek intézését és tanulmányi kérdések mellett a beilleszkedést, közösségi életet is szeretnénk minél egyszerűbbé tenni számotokra : ) Szóval ha kérdés/kétely merül fel, bátran szóljatok nekünk!

Egy kicsit írok magamról is:
Veszprém megyei kis faluból, művészeti alternatív gimiből jöttem ide egyetemre, azóta kollégistaként élek itt. Kirándulni és társasozni is nagyon szeretek. Hobbim a növények és számítógépes grafika. Matek mellett graphic design és filozófia is érdekel. Imádom a szóvicceket, lo-fi hip-hoppot, kedvenc előadóim Rilés és Logic 😀

Izgalmas időszak áll előttünk, remélem ti is várjátok!