Matekos mentorok 2015

11823879_949282275110209_271205029_nAntal Ádám

Sziasztok!

Antal Ádámnak hívnak. 20 éves, végzős diák vagyok alkalmazott matematika szakirányon. Idén először vagyok mentor. Elsőévesként nagyon sok mindent köszönhettem a mentoraimnak, így számomra is fontos, hogy továbbadjak ebből valamit. Már gólyaként is csapatépítéseket szerettem a legeslegjobban, remélem, hogy ti is élvezni fogjátok ezeket a programokat. Szeretek sör mellett beszélgetni egy lepukkant vendéglátóhelyiség 1. emeletén, és persze minden tanulmányi, szociális, vagy egyéb problémával készséggel állok a gólyák rendelkezésére akár e-mailben, akár facebookon, vagy személyesen is. Az ELTE egy nagyon jó, befogadó hely, ígérem, nektek is javatokra fog válni, hogy ide jelentkeztetek! Kívánok sikeres egyetemi éveket, és remélem ti is ennek a közösségnek a részeivé váltok. Előljáróban pedig annyit, hogy ha tudtok, ne hagyjátok ki a gólyatábort, nem hallottam még rossz gólyatáborról a TTK-n, de kár lenne kihagyni!

Találkozunk szeptemberben! 😉

Dandé Fanni

11872666_987358667996129_1642463872_nFellner Máté

Sziasztok! Máté vagyok, második évemet töltöm matek szakon, most kezdek matematikus szakirányon. Először vagyok mentor, de már nagyon várom hogy egy jó kis csapatot alkossunk és bevezethesselek titeket az ELTE körforgásába, mint ahogy az én mentoraim is tették. Kérdéseitekkel bármikor zaklathattok. Szeretek a barátaimmal lógni, közösen problémát megoldani, vagy csak ülni és kibeszélni az élet dolgait. Imádom a forgóajtókat. Remélem találkozunk a gólyatáborban, de szeptemberben mindenképp!

Keresztury Bence

Kovács Jenifer

Nyitrai Károly

view.phpSchőn Tímea

Sziasztok!
Timi vagyok, végzős matekos hallgató. Jövőre matematika-fizika tanári mesterszakra jelentkezem, így ha minden jól megy, pár év múlva tanárként fejezhetem be az egyetemet, de addig még sokat fogunk találkozni.
Szeretek aludni, szeretek filmet nézni, és szeretem a csokit. Hiszem, hogy egy jól megszervezett eseménynél csak a spontán programok lehetnek jobbak. Mentorként igyekszem majd mindkettőt megmutatni. Nem biztos, hogy hangos leszek, de kárpótlásul rengeteg odafigyelést kaptok majd, hogy egyetemi éveitek felejthetetlenek, és remélhetőleg gondtalanok legyenek.
Hamarosan találkozunk! 🙂

Tamási Tímea

Virág Fausztin Asztrik