Matekos mentorok 2013

Bíró Bianka

Sziasztok!
Bia vagyok, õsztõl másodéves leszek alkalmazott matematikus szakirányon. Imádok utazni, koncertekre járni, a szabadban iszogatni a barátaimmal, és nagyon érdekel az angol kultúra.
Nagy erõkkel igyekszem majd segíteni nektek, hogy hamar belerázódjatok az egyetemi pörgésbe, könnyen áthidaljátok az olykor felmerülõ problémákat, és szuper éveket töltsetek el az ELTE-n. 🙂
Mindenképp gyertek le GT-be, mert hatalmas élmény! Ott találkozunk. 😉

Dienes Petronella

Sziasztok!
Nelli vagyok. Idén kezdem a harmadik évemet. Ha minden jól alakul, matek-földrajz szakos tanár leszek. 🙂
Tavaly mentor és hökös képviselõ is voltam. Aktívan tevékenykedem a szakterület csoportban is, így én foglalkozom a teadélutánok szervezésével. Ahová sok szeretettel várunk Titeket is! 🙂
Lelkes vagyok. olykor már kicsit hiperaktív. És jobb, ha a szeretetrohamaimra is felkészültök! De most mit tegyek, ha szeretem az életet? 🙂 Szeretem a csokit is ám, meg a kürtöskalácsot, meg mindent, ami édes. Mivel a szabadidõmben, két sörözés vagy társasozás között kalácsokat sütögetek. Kicsit olyan vagyok, mint Gombóc Artúr, csak én a kalácsokat szeretem. A csokis kalácsot, az epres kalácsot, a hagymáskalácsot, a hosszú kalácsot, az égett kalácsot, a puha kalácsot, az áfonyás kalácsot, a kis kalácsot, a sajtos kalácsot, a gyümölcsös kalácsot, az édes kalácsot, a kókuszos kalácsot, a friss kalácsot, a dupladiós kalácsot, a sós kalácsot, a rövid kalácsot, és természetesen a csokis barackos kalácsot is, hisz az a legfinomabb.
Tehát mindenféle édességgel lefizethetõ vagyok! 🙂 Persze szívesen segítek bármikor, bárkinek e nélkül is, ha tudok! Keressetek bátran! 🙂
A gólyatáborban találkozunk! 🙂

Elek Tibor

Sziasztok!
Elek Tibor, elemzõ matematikus hallgató vagyok. Általában Tubus néven ismernek, de szerencsére mindkét nevemre hallgatok.
Ez a második alkalom, hogy mentor leszek, ami nagy esemény és lehetõség nekem, hiszen remek érzés mások segítségére lenni. Lehet hozzám fordulni bármilyen kérdéssel és problémával, nem hiszem, hogy létezik még olyan, amitõl megijednék. Amit tudni kell még rólam, hogy az “alterhippie” állatfajba tartozom (béke, szeretet, sör) és sosem unatkozom. Szabadidõmet zenélgetéssel és igenemberként töltöm.
A legjobb dolog, amit tehettek még egyetemi éveitek kezdete elõtt, az, hogy eljöttök velünk a gólyatáborba, és legalább olyan jól érzitek magatokat, mint ahogyan tették az elõzõ évfolyamok. Higgyétek el, nem fogjátok megbánni!

Horváth Ákos

Sziasztok!

Ákos vagyok, végzõs leszek alkalmazott matematikus szakirányon.
A gólyatábor és az azt követõ hónapok nagyon fontosak a gólyák életében – itt ismeritek meg azokat, akikkel az elkövetkezendõ éveket fogjátok együtt tölteni, nem ritka, hogy életreszóló barátságok köttetnek GT-ben. Illetve ekkor kezditek meg egyetemi tanulmányaitokat, amik szintén jelentõs szerepet fognak betölteni az elkövetkezendõ éveitekben.
Én azért jelentkeztem mentornak, hogy mindezeket a dolgokat – legyen szó akár ismerkedésrõl/csapatépítésrõl/közös programokról, akár tanulmányokról – megkönnyítsem nektek. Már nagyon várom, hogy összeálljon a csapat, és igyekszem majd mindenben segíteni Titeket!
Ha bármiben tudok segíteni, keressetek nyugodtan!

Horváth Luca

Sziasztok!
Luc vagyok. Nem hiszek a holdban, szerintem az csak a napnak a hátulja és azért vagyok alacsony, mert az akarok lenni. Ha esetleg valaki meg tudná osztani velem, miért ragadós az ásítás, azt megköszönném. Gyertek gt-be!
Addig is robbanós powertouch!

Kapari Dávid

Helló!

Kapari Dávid vagyok, matekos mentor. A matek mellett basszus gitározom a High five-ban, és táncolok a Motus mozgásszínházi társulatban. A kedvenc kajám a sajttal-sonkával töltött gordon bleu, tartárral, és hasábburgonyával. Kedvenc mondásom “A sör a bizonyíték, hogy Isten szeret minket.” (Franklin) Imádok reggelig táncolni egy rossz cipõben, de csak halkan, mert mások alszanak. Viszont most viszlát, szevasz. Ja, és mindenek elõtt relax.

Katona Richárd

Sziasztok!!

Ricsi vagyok. Idén a második évemet kezdem meg az egyetemen matek Bsc. szakon, immár tanári szakirányon (kémia minorral :D). Szabadidõmben szívesen olvasok, kirándulok.
Tavaly a gólyatábor sokat segített a beilleszkedésben, nagyon sok embert ismertem meg, és ott tudtam meg, hogy kihez fordulhatok, ha valami problémám akad. (Ha tehetitek, ti se hagyjátok ki a Gólyatábort! Még senki nem bánta meg. :D)
Ez sarkallt arra, hogy idén aktívan részt vegyek a ti fogadásotokban, segítésetekben.
Mentorként megpróbálok mindenben a segítségetekre lenni, legyen szó az elsõ hetekben a beilleszkedési nehézségekrõl, tanulmányi nehézségekrõl, ösztöndíjakról, vagy bármilyen más dologról. A nap legalább 24 órájában el tudtok majd érni facebookon, e-mailben, vagy telefonon.
Elöljáróban ennyit.
Remélem, minél többetekkel találkozok a Gólyatáborban.

Nyitrai Károly

Sziasztok!
Nyitrai Karesz vagyok, jelenleg harmadéves matekos hallgató, alkalmazott matematikus szakirányon, és ősszel kezdem a negyedik (hú, de rosszul hangzik), utolsó évemet az alapszakon. (fő az optimizmus 😀 )
Szabadidőmben szeretek olvasni, zenét hallgatni, horgászni, vagy csak egyszerűen a természetben lenni, de azért néha egy kis kockulás is befigyel. (na jó, a néhánál azért többször 😀 )
Tavaly is voltam mentor, a gólyatáborban a csapatommal sikerült bekerülnünk a legjobb 6 csapat közé, bízom benne, hogy ezt idén is meg tudjuk valósítani.
Emellett hökös képviselő voltam és leszek ősztől ismét, szocban utazok, és igyekszem aktívan tevékenykedni a szakterületi csoportban is.(vagyis olyan dolgokban is aktívkodok/próbálok aktív lenni, ami nektek még még semmit sem mond, de majd fog, ha itt az idő 🙂 )
De persze, komolyra véve a szót, igyekszem majd segíteni nektek átjutni az egyetemi élet kezdetén jelentkező problémákon, nehézségeken, hozzám is lehet majd fordulni bármilyen problémával, és szeretném, hogy egy remek közösség alakuljon ki, és persze legelőször, hogy jól érezzétek magatokat a gólyatáborban. Ja igen, a gólyatáborba mindenképp gyertek, nem fogjátok megbánni, szuper lesz. 😀

Rácz Nóra

Sziasztok!

Nóri vagyok, jövõre leszek másodéves, alkalmazott matematikus szakirányon. Most leszek elõször mentor, de már alig várom, hogy megismerhesselek titeket! Remélem, nektek is majd olyan jó élmény lesz az elsõ évetek, mint nekem!
Azért is lettem mentor, hogy ebben segítselek titeket, mind a tanulmányi részekben, mind pedig abban, hogy megtaláljátok a nektek való társaságot és jól érezzétek magatokat! 🙂 Bármikor nyugodtan fordulhattok hozzám (nézzetek rám, kicsit sem vagyok félelmetes), hiszen azért vagyok, hogy segítsek nektek az egyetem elkezdésében, amit nagyon szívesen teszek.
Gyertek gólyatáborba, mert király lesz! 🙂

Radnai Georgina

Sziasztok!
Radnai Georgina vagyok, de hívjatok csak Dzsinának. Harmadéves leszek matek-földrajz tanári szakirányon.
Tavaly is mentor voltam és rettenetesen élveztem! Jó pár gólyácskát sikerült bevezetni az egyetemi életbe. 🙂
Szabadidõmben szeretek kirándulni, a barátaimmal iszogatni, új emberkéket megismerni és ELTE-s rendezvényeken részt venni. Ha bármilyen problémátok van, nyugodtan forduljatok hozzám, szívesen segítek. Remélem minél többetekkel találkozom GT-ben! 🙂

Schneider Tímea

Sziasztok Gólyák!
Schneider Timi vagyok, elsõéves matek szakos hallgató.
Imádom a zenét, és szeretek a barátaimmal szórakozni, koncertekre járni. Fontosnak tartom, hogy a gólyáimmal egy jó közösséget hozzak össze, hiszen nekünk egy remek társaságot fújt össze a szél, és ez nagyban a mentoraink érdeme volt. Szeretném Nekik megmutatni az egyetemre járás jó oldalát is, ahol nem csak tanulni kell (de persze ez a legfontosabb). Remélem sok közös élményben lesz részünk, és fantasztikus gólyatábor elé nézünk, ahol mindenki jól fogja magát érezni! 🙂

Soros Ádám

Sziasztok!
Soros Ádám vagyok, matematikai elemzõ szakirányon most fejeztem be a második évemet, itt, az ELTÉN. Tavaly már szervezõként voltam a gólyatáborban, idén elõször vagyok mentor.
Amit várok: minél több bevállalós gólyát akikkel Óóóriási bulikat fogunk csinálni. (Mindenhol :))
Amit ti várhattok tõlem: Mindig, Minden Körülmények között számíthattok rám! Nem Én vagyok a legokosabb, de Én vagyok a legnagyobb party arc. Velem csak jól járhattok 🙂