Matekos mentorok 2011

Csikai Mátyás

Szervusz/tok! Csikai Mátyás vagyok, anyukám drága kicsimnek szólít. 3ad éves alkalmazott matematikus palánta kategóriába tartozom jelenleg. Ritkán iszok de akkor nagyon, kivéve sört mert azt sokszor, mikor hogy. Debrecenben születtem, Ebesen élek szóval jó messze Pesttől de van ott egy kis pofás albérletünk egyik haverommal, rendes (tényleg rendes) szomszédokkal ahol néha összerebben kisebb nagyobb társaság. Lelkes kupázó, sóhajtó és tortúrázó vagyok bátran kereshettek ilyen ügyben. Ja és bárki bármit állít a lányokat szeretem (inkább:D).
Ölel Puszil Csókol
Matyi

Gyóni Dorottya

Hello, én Gyóni Dorottya vagyok, Dorka. Szeretek társaságban lenni, legyen szó akár kocsmázásról, bulizásról, kirándulásról vagy bármi másról. Iszom sört, bort, pálinkát, de eltés bulikon csakis vödröt. Ritkán ülök otthon, szükségem van arra, hogy mindig legyen körülöttem élet. Azt hiszem, az egyetemen töltött első évem alatt sikerült egyensúlyt találnom a bulizás és a tanulás között, és mindkettőben bármikor partner tudok lenni. Szívesen csinálok magamnak egy-két lyukas órát egy beacozás kedvéért, de jó időben a legjobb kifeküdni az egyetem köré a fűbe sok-sok matekos és egy vízipipa társaságában.

Hermán Dániel

Idén Re:gólya leszek biztosítási és pénzügyi matematika mesterszakon, de szólítsatok csak danikának vagy az indián nevemen PEhelysúlyúbokszolónak. Szeretem a magam által kreált versenyeket megnyerni, játék közbeni szabályváltoztatásokkal és letépni a vart a sebekről. Amikor Arany János ÁGNES asszony című balladáját olvasom Kispál és a Borz EMESE zeneszám hallgatása közben, akkor úgy érzem magam, mint ALÍZ csodaországban Tim Burtontől. Nem kevesebb a feltett szándékom, mint hogy gólyacsapatommal beférjünk a TOP 6-ba, remélem összejön ugyanis ez tavaly is sikerült!

Ivancsó Veronika

Sziasztok!
Vera vagyok. Matek-fizika tanári MA-n most leszek másodéves. A BSc-t is az ELTE-n végeztem. Voltam már kétszer mentor és mindenfélét csinálok még a HÖK-ben és mindenütt máshol is. Szeretem a focit, a csokit, bulit és a vidámságot.
Gyertek gólyatáborba, mer’ az jó! 😀

Kis Róbert

Sziasztok, Robi vagyok, de azon se lepődjetek meg ha majd mentortársaim vagy egy-két leányzó önfeledt örömükben “Robcsi” felkiáltással rohannak meg és tipornak le:P na igen, ebből az is kiderült, hogy  mentorként fogok tenni-venni a féléves/éves vidám hangulatotokért – Vukival, Dotyával és Fruzsival kart karba öltve. Ráadásul először megyek ilyen titulusban Bodajkra, de gt szinten szép lassan már a veteránok közé tartozom. Ha minden igaz, akkor tanár bácsi (is) leszek, ha nagy leszek és ügyesen mesterkedem. Több dologgal is le lehet kenyerezni – pláne folyékonyakkal:) Kezdetnek most elégedjen meg mindenki ennyivel bemutatkozás gyanánt, amúgy is az újságírós ismerőseim, barátaim rám szoktak szólni, hogy már megint szómenésem van és csak falom a karaktereket…majd ezért leszek regényíró:P az egyik legfontosabb, hogy kérdezzetek, legyen szó majdnem bármiről – szakos, sportos, újságírós ügyekben különösképp jártas vagyok, tessék megrohamozni:) na de lényeg az egészben: legyél bárczis vagy matekos,  gt-ben a helyed, ott (találkozunk)!:)

Kuti Péter

Kuti Péter vagyok, nevem bármely egy- és kételemű tetszőleges sorrendű hangoztatására figyelek, matekos körökben leginkább a Kuti megszólítás effektív. Második évemet fogom kezdeni az egyetemen, mentorként először állok a gólyák rendelkezésére, remélhetőleg sokat fogok tudni segíteni. Szívesen sportolok, leginkább a labdajátékokat kedvelem, de a többi sem áll távol tőlem. Ha esetleg kedveskedni szeretnétek, bárminemű alkoholos kedvfokozóval, csokoládéval, és gyakorlatilag akármivel meg tudjátok  tenni (brokkolikrémlevest kihagynám) 🙂

Németh Péter

Sziasztok! Engem Németh Péternek hívnak, de mindenki csak Petinek szólít. Alapvetően sport őrült vagyok, ennek megfelelően tagja vagyok az ELTÉS röpicsapatnak, de sok más sportra is vevő vagyok.. BEAC a törzshelyem ott szoktunk sörözni, kártyázni, csocsózni, tandemsakkozni, és társasozni. Hobbi szinten borászkodom.. ez ilyen családi örökség, szóval ha borkedvelő vagy, akkor tudod kit kell keresni, ha jó borra van szükséged… Ha matekból lenne szükséged segítségre akkor úgyszintén állok rendelkezésedre.
Találkozunk GTben!

Prikoszovich Mihály

Üdv! Nevem Prikoszovich Mihály, de mivel nincs olyan épeszű ember aki megjegyezné, ezért mindenki Prikónak szólít. Már tudom, hogy a 42 a Válasz, és törülköző nélkül sehova sem megyek (mint ahogy szigetelőszalag nélkül sem.) Szabadidőmben Schönherz Qpára, Showhajtásra, Tor-Túrára toborzok embereket, majd veszek részt velük az említett programokon. Csocsózni – lelkes amatőrként – szeretek, tandemsakkozni még inkább, de legjobban pár sör és esetleg vízipipa mellett társasozni matekosokkal/nemmatekosokkal 🙂
Mottó: “Ingyen sört és világuralmat mindenkinek!”

Samu Viktória

Sziasztok!
Viki vagyok, másodéves alkalmazott matematikus szakirányon. Egykori cserediákként szívesen foglalkozok külügyes dolgokkal, egyetemi szinten és azon kívül is. Emellett a zene a mindenem: 10 évig zongoráztam, mostanában énekelni tanulok és aktív tagja vagyok az ELTE Matematikus Kórusának, ahova minden érdeklődőt szeretettel várunk. 🙂 Ha bárkinek bármi kérdése van, faggasson nyugodtan! 😉

Simon Emese

Helló! Simon Emese vagyok, röviden Mesi… bocs, elaludtam míg a bemutatkozást írtam. Na de komolyan, egyesek szerint sokat alszok, szerintem meg szeretem a pálinkát. Ha van időm, akkor azt szívesen töltöm az egyetemen, vagy esetleg a BEACban a többiekkel, időnként tanulással, máskor meg csak úgy elvagyunk. Elsőre ennyit rólam, a többit meg majd meglátod.

Szellák Zsanett

Sziasztok!
Szellák Zsanett vagyok. Másodéves, alkalmazott matematikus, BSC-s hallgató. Szeretek részt venni az egyetemi közélet szervezésében, egy csöppet ott vagyok a HÖK-ben is, emellett persze bulizgatok és tanulok is.:) Bátran bombázzatok kérdéseitekkel, bármilyen témáról legyen szó. Remélem sokatokkal fogok találkozni a gt-ben. Ne hagyjátok ki, tiszta móka és kacagás az egész!:) A szép álmokat ezekre a napokra hagyjátok otthon, mert reggeltől reggelig tartó programokkal várunk titeket.:)

Vukov Ágnes

Sziasztok! Vukov Ágnesnek hívnak, de matekos körökben Vukinak szólítanak. Szabadidőmben a többiekkel szoktunk lógni az egyetemen és mindig találunk valami elfoglaltságot. Van, hogy akváriumot takarítunk, de az is előfordul, hogy csak úgy vagyunk. Szeretek sportolni év közben aerobikra járok most nyáron Csillebércen a Kalandparkban dolgozom és mászom a pályákon. Ha bármiben tudok segíteni csak szólj nyugodtam 🙂

Találkozunk gólyatáborban!