Matekos mentorok 2010

Árendás Péter
Üdv, Eti vagyok, és a kékek a pöpecek 🙂
Hermán Dániel
Sziasztok!Hermán Dánielnek hívnak, harmadéves alkalmazott matematikus hallgató vagyok, jelenleg a Griff Hotelben lakom. Idén először vagyok mentor, amit nagyon élvezek szívesen segítek bármikor mindenkinek, ha tudok. Nagyon sok rendezvényen megtalálhattok, a HÖK-ben képviselőként vagyok számon tartva és leginkább a tanulmányi ügyekben tevékenykedek, illetve MASZAT-ozok is. Ha bármi kérdésed van keress meg nyugodtan:
danika kukac ttkhok.elte.hu, igyekszem minél gyorsabban válaszolni!;)
Lomoschitz Lilla
Sziasztok!Lomoschitz Lillának hívnak, másodéves vagyok alkalmazott matematikus szakirányon. Szeretek, bulizni, táncolni, túrázni; koncertre, kiállításra is szívesen megyek; de tanulni is szoktam.
Idén maszat koordinátor vagyok. De mi az a maszat? Nem csak egy folt, hanem ingyenes matek korrepetálás is. Bátran jelentkezz rá a maszat kukac ttkhok.elte.hu e-mail címen! Kolis vagyok a Griffben, és nagyon hasonlítok önmagamra!
Márton Ákos
Sziasztok Márton Ákos vagyok!Immáron harmadik évemet kezdem az ELTE-n, mint matek-info tanár és másodikat mint mentor. Remélem az itt töltött idő alatt elegendő tapasztalatot sikerült felhalmoznom ahhoz, hogy a lehető legkönnyebb úton tudjalak átsegíteni benneteket az egyetemi élet labirintusán.
Sokat nem ígérhetek, csak kettőt: ingyen sör és örök élet! 😀
Zádor Eszter
Sziasztok!Zádor Adrienn Eszter vagyok (és igen, az Esztit használom:) ), másodéves matematikatanár MA-n, a másik szakom az informatika. Másodszor vagyok mentor!
Amit érdemes tudni rólam: Mosonmagyaróváron lakom, szeretek bulizni, barátokkal találkozni, moziba járni, filmet nézni, imádok táncolni, társastáncolok már pár éve. KCSSK-s kollégista vagyok! Szorgalmi időszakban általában megtalálom (legalábbis próbálkozom:P) az egyensúlyt a tanulás és a bulizás között, így tanulmányi ügyekben, a szórakozás terén, de akármilyen kérdéssel fordulhattok hozzám, igyekszem mindenben segíteni!
Teljes mentorlista:

Árendás Péter
Gusztáv Edit
Hermán Dániel
Ivancsó Veronika
Lomoschitz Lilla Anna
Marton Ákos
Nagy Kapolcs Ompoly
Németh Antal Márton
Prikoszovich Mihály
Tudja Éva
Zádor Eszter

Utoljára módosítva: 2010. 09. 13.