Matematika szakos Mentorok 2021

 

Babolcsay Barbara

Sziasztok!
Barbi vagyok, a ti idei egyik mentorotok. Most kezdem a második évemet, alkmat szakirányon.

Elég messze, Zalában lakom, úgyhogy tanév közben kollégista vagyok. Ha bármi kérdésetek lenne ehhez az életformához, ügyintézésről, hasznos csoportokról, olcsó kajáldákról vagy 0-24-es kisboltokról, keressetek bátran!

Ezen kívül szeretem az alter zenét, a jó könyveket és a jó kávét.
Ha társasozni, táncolni vagy rosszul, de lelkesen karaokezni lenne kedvetek, ezekre is mindig vehető vagyok.

Bármilyen problémával vagy kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan, mindannyian azért vagyunk itt Nektek, hogy mindent IS megoldjunk!

 

Espán Márton

Sziasztok!
Marci vagyok, másodéves hallgató alkmaton és a te egyik mentorod.

Ez azt jelenti, hogy a legjobb tudásom szerint fogom egyengetni egyetemi pályafutásaitokat, különös tekintettel az első időszakra. Rengeteg új kihívás és lehetőség kapujában álltok most. Mi azért vagyunk itt, hogy segítsünk nektek minden rátok váró jóban, rosszban így hát forduljatok hozzám, hozzánk bizalommal.

Kicsit rólam: szeretem a sportokat művelni, nézni illetve fogadni is rájuk. Az állatok közül a madarak állnak közel hozzám azon belül is a tyúk a kedvencem. Kedvelem a filmeket, különösen azokat melyeknek mondanivalója van. Nagyra tartom a humor erejét, a legjobb stand up-okat kívülről tudom. Nem vetem meg a jó bort, alkalmanként a rosszat se.

Példaképeim: Zámbó Jimmy, Torrente és Hujber Ferenc.

Izgatottan várom az első személyes találkozónkat!

 

Götz Ádám

Sziasztok!
Ádám vagyok, harmadéves alkalmazott matematikus hallgató és a te leendő mentorod.

Már tavaly is részt vettem a rendszerben, ahol csomó jó élményt szereztem, ezért úgy gondoltam idén újból jelentkezem.

Van egy rózsaszín fogkefém és a kedvenc színem az okkersárga. Szabadidőmben szívesen társasozom, olvasok, sportolok vagy küldözgetek low quality mémeket a barátaimnak.

A mentortársaimmal azért vagyunk, hogy segítsünk nektek az egyetem első kihívásai teljesítésében. Legyen szó tárgyfelvételről, kollégiumról, ösztöndíjakról, egyetem melletti munkáról vagy arról, hogy milyen sorozatokat érdemes nézni vizsgaidőszakban, hozzánk nyugodtan fordulhatsz. Tényleg bármivel, itt nincsenek buta kérdések. Legrosszabb esetben mi sem tudjuk, de tudni fogjuk kit kérdezzünk meg róla.

 

Horváth Matilda

Sziasztok!
Matilda vagyok, az egyik mentorotok. Budapesten lakom, és a második évemet kezdem matematika szakon, elemző szakirányon.

Általában nagyon pörgős vagyok és próbálok mindenhez pozitívan állni. Szabadidőm nagy részét a barátaim társaságában töltöm, esetleg olvasok vagy sorozatot nézek. Imádok emberek között lenni, másokat megismerni és mindenféle programban benne vagyok.

Bármilyen kérdésetek, problémátok lenne, forduljatok hozzánk nyugodtan, hiszen ezért vagyunk. Nincs rossz és felesleges kérdés, minden kérdés hasznos, tavaly ilyenkor még én sem tudtam semmit az egyetemi rendszerről, minél többet kérdeztek, annál hamarabb bele fogtok jönni ti is.

Remélem hamarosan személyesen is megismerhetlek titeket és élvezni fogjátok az itt töltött időt!

Ui: Tényleg bármivel kapcsolatban írjatok nyugodtan!

 

Jung Attila

Kedves Gólyák!
Ata vagyok, matematikus mesterszakos hallgató. Azért vagyok itt, hogy mentorként segítsek nektek az egyetem első hónapjaiban. Keressetek bátran bármilyen, az egyetemhez és az évkezdéshez kapcsolódó kérdéssel.

Néhány infó magamról. Budapesttől nem messze, a Pilisben lakom. Szeretem Ottlik és Kundera regényeit, a Bors baguettjeit, a rövid és szellemes bizonyításokat, az Ördögkatlan fesztivált, a meglepő zenéket, a 3blue1brown és a Partizán videókat, kirándulni és aludni.
Nem szeretem, hogy már megint egyszerre újítják a vonatot és a metrót, a koronavírust, a bemutatkozó szövegek írását és a kialvatlanságot.

Amikor ébren vagyok, igyekszem minél hamarabb válaszolni a felmerülő kérdéseitekre. Keressetek bátran!

 

Kelemen Lajos!

Sziasztok!
Lali vagyok, másodéves alkalmazott matematikus hallgató.

Hajdúböszörményben élek, békeidőben viszont az Eötvös Collegiumban lakok. Szinte minden sportot szeretek űzni, nézni, néha-néha fogadni is, és meccsekre is szívesen járok. Egyik kedvenc témám a cryptovaluták, de gyakorlatilag bármiről el lehet velem beszélgetni.

Mentorotokként törekszem arra, hogy gördülékenyen beilleszkedjetek az egyetemi életbe és sok szép élménnyel gazdagodjatok. Kérdéseitekkel keressetek bizalommal, szívesen segítek.

Remélem, hogy nemsokára élőben is lehetőségünk nyílik megismerkedni. További szép nyarat kívánok addig is!

 

Kisházi Réka

Halihó!
Kisházi Réka vagyok, másodéves matematika alapszakos hallgató, elemző szakirányon. Ezzel együtt mentorotok is vagyok, ami azt jelenti, hogy mindenféle ügyes-bajos dolgaitokkal bizalommal fordulhattok hozzám. Keressetek bátran!

Magamról pár mérsékelten izgalmas infó: szeretem a jugoszláv post-punk zenét, a BojackHorsemant, a szecessziós építészetet, a vidrákat és a paradicsomsalátát, olcsóbb fajta feta sajttal.
Kevésbé szeretek liftezni és bemutatkozó szövegeket írni. Ennek ellenére mindkettő elő szokott néha fordulni.

Hamarosan találkozunk!