Matekos mentorok 2019

Barabás Ábel

Sziasztok!

Barabás Ábel vagyok, másodéves hallgató matematikus specializáción. Pomázi vagyok és negyedrészt félig szerb, félig román, félig bolgár de amúgy magyar. Azért vagyok, hogy segítsek nektek eligazodni az egyetemi életben, legyen szó  tanyulmányi/ösztöndíjas vagy szociális kérdésekről, szóval bármi problémátok van, fordulhattok hozzám. Hobbim a gitározás, meg a zene úgy általában, 10 évig csellóztam.

Remélem a gólyatáborban találkozunk, de ha nem tudtok jönni, később is lesznek programok.

Ábel

 

Harsányi Benedek

Jó reggelt! És ha nem találkoznánk, jó napot, jó estét és jó éjszakát!

A nevem Harsányi Benedek, de szólítsatok csak Beninek. Szeptembertől matematikus szakirányon kezdem meg a második egyetemi évem. A messzi-messzi Nyíregyházáról jöttem, év közben az Eötvös József Collegium Matematika–Fizika Műhelyének lelkes tagjaként tevékenykedem. Ha éppen nem a jegyzeteimben fulladozom, akkor p>1/2 valószínűséggel a következő 5 dolog közül legalább egyet kezemben tartok: rubik kocka, fakanál, korsó sör, franciakártya illetve sárgarépa. Mentorként az dolgom, hogy tudjam, amit mások nem tudnak. Egyetlen küldetésem van: válaszokat adni a kérdéseitekre, szóval ne habozzatok feltenni őket. 

 

Horváth Hilda

Sziasztok! 
Szeretnélek köszönteni Benneteket az ELTÉ-n. Mi a mentortársaimmal azért leszünk számotokra, hogy a kezdeteket megkönnyítsük és élménydússá tegyük Nektek. Szóval bármilyen problémával, ötlettel, kívánsággal gyertek hozzánk, mi rendelkezésetekre állunk. 
Nagyon várom, hogy személyesen is megismerjelek Benneteket, de azért elöljáróban mondanék pár szót magamról. Másodéves hallgató vagyok, alkalmazott szakirányon. Egy vidéki gimnáziumból jöttem, és annyira nem tudtam mire számítsak, de egy nagyon jó helyre kerültem, sok barátra leltem és nagyon beleszerettem abba, amit tanulok. Remélem hamarosan találkozunk. 
Hilda

 

Kotra Zoltán

Sziasztok! Kotra Zoltán vagyok, másodéves hallgató alkalmazott matematika szakirányon. Jelenleg az ELTE Kőrösi Csoma Sándor Kollégiumban lakom. Szeretek filmet nézni, társasozni vagy akár csak haverokkal sörözni. Nagyon ajánlom nektek a gólyatábort, ahol sok új emberrel ismerkedhettek meg. Kívánom nektek a legjobbakat, hogy sikeres és élménydús legyen ez a néhány év, amíg egyetemre jártok.

Kotra Zoltán

 

Tompa Júlia

Sziasztok! 🙂

Jucka vagyok, az egyik mentorotok, most leszek másodéves alkalmazott matek szakirányon. A legfontosabb, hogy ne féljetek hozzánk fordulni akár a legbutábbnak tűnő kérdéssel se, mi mentorok azért vagyunk, hogy nektek mindenben segítsünk az egyetem megkezdésével kapcsolatban. Engem bármikor kereshettek akár messengeren, akár e-mailben, vagy ahol csak elértek. 🙂
Budapestiként elég jól ismerem a várost, így ha ti máshonnan érkeztek, tudok nektek segíteni a legideálisabb tömegközlekedési útvonalaktól kezdve a legjobb bulihelyekig bármiben. 🙂 Hobbijaim közé tartozik a hímzés és a cselló, de legjobban a barátaimmal töltött időt élvezem. Kevésbé fontos tény rólam, hogy kedvenc állatom a csiga.
Hamarosan személyesen is megismerhettek majd, remélem, minél többetekkel találkozunk a gólyatáborban (ami nagyon jó lesz, gyertek-gyertek 🙂 ) és a gólya-mentor talin! Addig is élvezzétek a nyarat és örüljetek a sikeres felvételinek, amihez ezúton is gratulálok!

 

Varga Dorka

Sziasztok!

Először is mindenkinek gratulálok a sikeres felvételihez.

Dorka vagyok, harmadik évemet fogom kezdeni alkalmazott matek szakirányon. 2 éve lakom koliban, szóval elég sok belsős infóval tudlak ellátni titeket. 😉  Szeretem aktívan tölteni a mindennapjaim és kihívások elé állítani magam. Egyetem mellett rögbizem, és ha marad egy kis szabadidőm akkor azt szeretem a barátaimmal eltölteni, akár csak egy kis kocsmázás vagy chillezésről, esetleg buliról van szó. 

Nagyon várom már, hogy megismerjelek titeket, és remélem minél többen jöttök el a gólyatáborba is, csak is ajánlani tudom, hihetetlen élmény. Nekem elsőévesként nagyon sokat segített, sok embert ismertem meg és nagyon jó közösség alakult ki hála a mentoraimnak. Ezen leszek én is! Minden egyéb problémával, kérdéssel bármikor forduljatok hozzám bizalommal, nagyon szívesen segítek akár hívtok vagy facen szinte 0-24-ben elértek. Ha meg ELTÉn futnánk össze általában IK könyvtárban találtok 🙂

Hamarosan talizunk, addig is szép nyarat! 🙂