Maszlag Szilvia

10152605_751988658156863_4996931275729171859_nHalihó!
Szilvi vagyok, nem Szilvia, Szilvike, és egyéb elnevezések. Ezek súlyok következményeket vonnak maguk után… mondjuk tarkón vágás péklapáttal, vagy valami hasonló középkori kínzó módszer. Jelenleg harmadik évemet taposom biológia-földrajz szakon, mert ez egy gyönyörű, szép, és kellemes szakpár, ami napról napra tud új meglepetésekkel és örömökkel szolgálni. Alapvetően vidám, lelkes, néha túlságosan is bőbeszédű alaknak tartom magam, ez pedig igencsak jól jött az elmúlt két évben, mikor mentorként tevékenykedtem, idén viszont mentorfelelősként szeretném segíteni a rendszer működését. Most többek közt a feladatom, és legfőbb célom (természetesen csakis a világbéke után), a mentorok képzését figyelemmel követni, hogy felkészültek, segítőkészek, cukik, no meg persze jólneveltek legyenek, és bátran fordulhassatok hozzájuk a kérdéseitekkel. Ne habozzatok elárasztani őket, ha gond van, ők mindenképp megpróbálják megoldani.

Azonban ha bármi problémád adódna a mentoroddal, tegyük fel nem tetszik a hajszíne, vagy allergiás vagy a kölnire, amit használ, esetleg falat tudnál már fejelni a vacak humorától, akkor keress bátran engem, azért vagyok, hogy felhívjam a figyelmét ezekre a hibákra.

Ha bármi kérdésetek, problémátok van, nyugodtan keressetek akár személyesen, akár a kovacs.p.pistu@gmail.com email címen. (Tényleg ez a cím, nem kamu =D). Szinte bármikor elérhető vagyok, bár azt annyira nem szeretem, ha legszebb álmaimból ébresztenek fel.

Remélem, jól fogjátok magatokat érezni az egyetemen, no meg persze hogy minél többen ott lesztek a gólyatáborokban.

Sok sikert, és tartsátok élesen a kardotokat! 😉