Környtanos mentorok 2014

10588910_910937542269015_897811784_nKiss-Szabó Laura

Hellóka! Kiss-Szabó Laura a nevem, bár Laura a hivatalos megszólítás, szinte kivétel nélkül mindenki Larinak hív. Idén leszek másodéves környezettanos hallgató viszont korábban egy évet már lehúztam bioszon, így sok infó ragadt rám amit szívesen osztok meg a kedves gólyákkal. Idén lesz az első mentorkodásom, de nagyon lelkes és segítőkész vagyok így bármilyen problémátokkal zaklathattok, ha valakinek gondja akadna, és nem tudja, hogyan tovább. (tanulmányi ügyek, szórakozás, Budapest megismerése stb…) Szeretek futni, biciklizni, túrázni és remélem az év folyamán számíthatok rátok az általam szervezett kirándulásokon. Zárásként annyit, hogy GYERTEK GÓLYATÁBORBA!

kollárikKollárik Cintia

Sziasztok!
Üdv az egyetemen, Kollárik Cintia vagyok, másodéves környezettanos hallgató. Én leszek a segítőd, akihez fordulhatsz majd minden kérdéseddel. Idén először leszek mentor, de próbálok a legjobb tudásom szerint segíteni majd neked 🙂 . Arra vagyok jó, hogy ha problémád támad, azt valamilyen úton módon megoldjam, segítselek az egyetemhez szokásban, és a Neptunnal való harcban. Természetesen nem csak az egyetemmel kapcsolatos dolgokban állok rendelkezésedre, ha szükséged van bármire, legyen az buli hely, sportlehetőség, közlekedés, vagy bármi, keress bátran!
Magamról csak annyit, hogy nagyon szeretek koncertekre járni, bulizni, táncolni, olvasni, és csak úgy a barátaimmal lenni, egy jót beszélgetni.
Elértek e-mailben, Facebook-on, telefonon és természetesen szeptembertől az egyetem területén is. Bulizzatok és pihenjetek még, aztán találkozunk a gólyatáborban. Ha esetleg oda nem tudnál eljönni, akkor pedig a beiratkozásnál várunk szeretettel.

Szarka CsillaSzarka Csilla

Sziasztok!
Szarka Csilla becses nevem, megszólításom jobbára Csilla, a becézett változatokat nem szeretem igazán (a Csillu még hagyján, és a Csabára is hallgatok). Leendő harmadéves környezettanos vagyok, tehát igen benne vagyok már a szak dolgaiban, bármiféle kérdésetek van azzal kapcsolatban, mi minek feltétele, minél mire kell vigyázni, melyik tárgy mit is jelent pontosan, vagy iskolától független kérdés vetődik fel, kérdezzetek nyugodtan, válaszolok majd a kérdéseitekre. Elérhető vagyok telefonon, e-mail címen, valamint Facebook-on is, ezen infokat igény szerint megadom majd.
Érdeklődési köröm elég tág, hiszen bölcsész beállítottságom ellenére itt vagyok a TTK-n. Eszerint ha a kémiával nem boldogul valaki, ugyanolyan szívesen társalgok az illetővel, mintha ahhoz szottyan valakivel kedvem, hogy egy véletlenszerűen kiválasztott Poe verset elemezzünk. Énekelek, gitározom, olvasok, olykor írok, italfelszolgáló helyszínekre járok, és hasonló dolgokat művelek szívesen.
Találkozunk a gólyatáborban, addig is legyetek rosszak, és üdvözlet az ELTE-n, jó muri lesz ez. 🙂