Környtanos mentorok 2013

Bérces Bence

Sziasztok!
Üdvözlek Titeket az ELTÉ-n! Bence vagyok, és harmadik évemet taposom itt a környezettan szakon, másodszorra vagyok mentor.
Igyekszem minél zökkenõmentesebbé tenni az egyetemi évek kezdetét számotokra, szóval bátran keressetek, ha kérdésetek van a tanulmányokról, egyetemi életrõl, Budapestrõl, vagy bármi másról.
Szeretek biciklizni úszni, túrázni, teniszezni, és úgy általában sportolni. Természetesen a jó bulikat sem kerülöm el. A gólyatábor is ilyen, csak ajánlani tudom Nektek, hiszen ez egy kitûnõ alkalom a leendõ szaktársaitok megismerésére. Remélem, ott találkozunk! 🙂

Gere Kálmán

Sziasztok!
Gere Kálmán vagyok környezettanos hallgató.
Másodszorra vagyok mentor és nagyon szeretem csinálni. Elég sok tapasztalatom van az ELTE-vel és másfél éve dolgozok tanulmányi ügyekkel, úgyhogy nyugodtan fordulhattok hozzám bizalommal. A szakterületnek is aktív tagja vagyok úgyhogy a szakról is elég sok minden kulisszatitkot ismerek :).
Ha valaki majd egyetemi tanulmányai alatt a szakterületet érintõ egyéb dolgokkal is akar foglalkozni, akkor nyugodtan keressen meg, nagyon szívesen látunk mindenkit!!
Remélem legkésõbb Bódvarákón találkozunk !!

Nagy Bernát Tamás

Sziasztok!

Nagy Bernát Tamás vagyok és a Bernátot használom, úgyhogy le ne Tamásozzatok kérlek! 😀 Harmadéves Környezettan alapszakos Meteorológia szakirányos hallgató vagyok itt az ELTE-n. Nagyon szeretem az embereket és az új ismeretségeket, úgyhogy bátran szóljatok hozzám és ’zaklassatok’ bármilyen óhajotok, sóhajotok van. 😉 Szabadidõmben többnyire saját vállalkozásomon dolgozom, egyházi közösségem életében veszek részt és amennyire idõm futja, barátaimmal találkozom és sportolok.
Bármilyen közösségi eseményen szívesen veszek részt és segédkezem a munkálatokban és a lebonyolításban, legyen itt szó nagy ELTE-s rendezvényrõl, vagy kisebb akadályversenyekrõl, iszogatásokról. Igazából nagyon sok mindenre nyitott vagyok, beszélgetésekre, ötletelésekre mindenféle témában, úgyhogy ha egy kis plusz kell, vagy egyszerûen nem értesz valamit, bátran fordulj hozzám, és ha valamit még én személy szerint nem is tudok, a nagy ismeretségi köröm révén megtaláljuk a megfelelõ embert. 😉
Gólyatáborban találkozunk, addig jó is nyarat!

Visnovitz Márton

Sziasztok, Gólyákok!

Visnovitz Márton, Marci vagyok, immáron harmadéves informatika-környezettan szakos tanárhallgató. Szabadidõm nagy részét ugyan a számítógép elõtt töltöm, elvégre mit csinálna egy informatikus, de éppen annyira szeretem a természetet is járni. Nyáron rendszeresen járok vitorlázni, az év többi részében a barlangászatnak hódolok.
Mentorként szeretnélek segíteni titeket abban, hogy az elsõ évetek az egyetemen gondtalan, és szórakoztató legyen! Épp ezért, ha bármikor bármi problémátok, gondotok van, pl. nem találtok valamit a Neptunban (no, igen, ez még velünk is néha megesik ;), nem tudjátok hogyan készüljetek egy tárgyból, esetleg nem tudjátok, hogy hol bulizzatok este (lássuk be, az eddigiek közül ez a legsúlyosabb probléma), vagy bármi egyéb gáz van, nyugodtan keressetek, bármikor szívesen állok rendelkezésetekre.
Jó szerencsét, találkozunk Bódvarákón (és utána is)! 🙂