Környezettanos mentorok

Szarka Csilla

Szarka CsillaAhoy!
Először is gratulálok a sikeres felvételitekhez! :3

Szarka Csilla becses nevem, megszólításom jobbára Chill-a, a becézett változatokat nem szeretem igazán (a Csillu még hagyján, és a Csabára is hallgatok). Idén végeztem Környezettan alapszakon, és továbbra is háznál maradok, Tudománykommunikáció mesterszakon, tehát igen benne vagyok már a szak dolgaiban. Bármiféle kérdésetek van azzal kapcsolatban, mi minek feltétele, minél mire kell vigyázni, melyik tárgy mit is jelent pontosan, vagy iskolától független kérdés vetődik fel, kérdezzetek nyugodtan, válaszolok majd a kérdéseitekre. Elérhető vagyok telefonon (adott esetben majd megadom, de nem így a honlapra kiírva), e-mail címen ( mashed_mummy@hotmail.com ), valamint Facebook-on is, keressetek bármikor.
Érdeklődési köröm elég tág, hiszen bölcsész beállítottságom ellenére itt vagyok a TTK-n. Eszerint ha a kémiával nem boldogul valaki, ugyanolyan szívesen társalgok az illetővel, mintha ahhoz szottyan valakivel kedvem, hogy egy véletlenszerűen kiválasztott Poe verset elemezzünk. Énekelek, gitározom, olvasok, olykor írok, italfelszolgáló helyszínekre járok, és hasonló dolgokat művelek szívesen.
Találkozunk az oskolában, jó mulatást gólyatáborban. Addig is legyetek rosszak, és üdvözlet az ELTE-n, jó muri lesz ez. 🙂