Környezettan szakos Mentorok 2020

Drapkó Noémi – drapko.noemi@mentor.elte.hu

Kedves gólyák!
Először is, gratulálok a sikeres felvételihez!
Drapkó Noémi (Émi) vagyok másodéves környezettan szakos hallgató és először mentor.
Mentortársaimmal azon leszünk, hogy nektek az egész beilleszkedési procedúra nem csak hogy egyszerű legyen, de egyenesen szórakoztató.
A kialakult helyzet miatt nem csak rátok várnak változások, de törekszünk rá ,hogy a legfrissebb információkkal lássunk el titeket és gördülékenyen átvészeljünk mindent.
Ha bármi kérdésetek lenne, Facebookon és emailen (noemi.drapko@gmail.com) is elérhettek.
Remélem hamarosan találkozunk bármelyik eseményen, ahol már találkozhatunk személyesen. 🙂
Üdvözlettel,
Émi

Hajnal Dorottya – hajnal.dorottya@mentor.elte.hu

Kedves Gólyák!
Hajnal Dorottya vagyok, másodéves környezettan hallgató. 2018-ban érettségiztem és egy évet önkénteskedéssel töltöttem. Ez alatt az időszak alatt kristályosodott ki előttem, hogy környezetvédelemmel szeretnék foglalkozni.
A környezettan BSc eddig minden elképzelésemnek eleget tett és a kis családias szakunk nagyon a szívemhez nőtt. Ezért is döntöttem úgy, hogy szeretnélek titeket segíteni abban, hogy minden lehetőséget kihasználjatok, amit a TTK nyújtani tud nektek.
Nyugodtan forduljatok hozzánk bármilyen ügyes-bajos kérdéssel, mi mindent meg fogunk tenni, hogy segítsünk a gólya-lét izgalmas időszakában! Várom, hogy találkozzunk, ne izguljatok, mókás dolog ez az egyetem! 🙂

Kotroczó Gyula – kotroczo.gyula@mentor.elte.hu

Sziasztok!
Gyula vagyok másodéves környezetkutató.
Nagyon nyitottnak és segítőkésznek tartom magam, szeretem a pörgős zenéket, a kövér macskákat, a jó humort és az elmélyült tudományos eszmecseréket.
Szeretnék nektek gratulálni a sikeres érettségihez, felvételihez, a sikeresen átvészelt témazárókhoz, váratlan röpikhez!
Ezt már mind ismeritek, de most valami újban és nagyszerűben lesz részetek. Először persze sok a kérdés, kétely, de higgyétek el az egyetem óriási kaland!
Engem nyugodtan kereshettek bármivel kapcsolatban, ha vizsgaidőpontot, vagy lyukas órát, esetleg találkozó időpontot kell elfelejteni.
Szívesen segítek bármiben, amivel megkerestek.