Környezettanos mentorok 2015

Kovács Bálint

Nyeste László Pál

11853796_10205618863484712_1917391681_nPánczél Balázs

Sziasztok!

Pánczél Balázs vagyok, másodéves környezettan hallgató. Remélem, minél többetekkel kerülök olyan kapcsolatba, hogy bátran szóljatok, ha valamire szükségetek van. Ilyen esetekben a legcélszerűbb a „Bazsa” megszólítás, ugyanis ez a becenevem 🙂 Ha úgy adódna, hogy ti szólítotok meg először, kaptok pár instrukciót, mely szavakat használva alakítható ki hosszantartó beszélgetés: Magyar-román, Gerde, Pécs, falusi, Halott Pénz, Jäger, vanhidegsöröm.

De jaj nektek, mivel először leszek mentor, így nézzétek el, ha néha megremeg a kezem. Azonban tombol bennem a tettvágy, a bizonyítás, a segítő szándék! No, lássuk ki is az a mentor: mint tulajdonnév, a Wikipedia szerint Odüsszeusz barátja, és fiának tanácsadója. Valószínűleg innen ered a főnévi alakja. Én is valami ilyesmi leszek. Megpróbálok segíteni az adminisztratív dolgokban, az ösztöndíjak intézésében, a tanulmányi ügyekben. Tanáccsal szolgálhatok majd, hogy kihez érdemes felvenni az adott kurzust, vagy, hogy mire lehet számítani a vizsgán.

És remélem, hamar rátérhetünk a lényeges kérdésekre, melyek a testet és a szellemet egyaránt építik. Hova érdemes beülni foci után dumálni? Hol nem akad a csocsó rúdja? Milyen filmet nézzünk a pizsipartyn? Hol tekintsük meg a Super Bowl-t? Miért dobott a csajod? Miért disznó az összes srác? Hova igazol Dzsudzsák?

Ha már most lennének kérdéseitek, esetleg válaszaitok J, ne habozzatok feltenni a panczel.balazs@gmail.com címen.

Valamint elöljáróban lenne két kérésem: legyetek aktívak a félév folyamán amennyire tudtok, és GYERTEK BÓDVARÁKÓRA!4!44!

Köszi, hogy végigolvastad! Pápá!

Szarka Csilla