Kémiás mentorok 2013

Balogh Dániel

Sziasztok!

Balogh Dániel vagyok, második évemet kezdem kémia BSc-n.
Most leszek elõször mentor, ezért nagyon várom már hogy segíthessek nektek. A baloghdani930917@gmail.com email címen bombázhattok kérdéseitekkel a nap 25 órájában. Magamról még, hogy fárasztó vicceimmel foglak titeket bombázni, szóval készüljetek fel rá 😀 . Egy jó sörözésre vagy bulira mindig vevõ vagyok, nem vagyok semmi jónak az elrontója.
Gyertek el GT-be, hogy felejthetetlen élményeket szerezzetek magatoknak és hogy minél több jó arcot megismerjetek. Ott találkozunk! 🙂

Bozi Dániel

Sziasztok, Bozi Dániel vagyok, most kezdem a második évem kémia szakon.
Szeretek síelni, sakkozni és fröccsözni a haverokkal. Elõször leszek mentor, célom, hogy az idei gólyatábor ugyanolyan jó legyen mint a tavalyi. Remélem minél többen eljöttök és egy hatalmasat bulizunk együtt! 🙂
Eleinte talán kicsit elveszettek lesztek az egyetemen, de erre vagyunk mi mentorok, bármi kérdésetek, gondotok van forduljatok hozzánk bizalommal, segítünk megoldani!

Érsek Gábor

Sziasztok!

Érsek Gábor vagyok, idén 3. éves kémia BSc-s mentor.
Horribilis, indokolatlan mennyiségû kérdéseitekkel az oszy92@gmail.com e-mail címen zaklathattok, megpróbálok propeller gyorsasággal válaszolni rájuk.
Magamról annyit, hogy fõként sajátos humoromról lehet megismerni (eddig még csak páran akartak megütni [image: :D] ) és rejtélyes vonzalom fûz a szerves kémia rejtélyei és vasút felé.
Szóval jó szórakozást kívánok nektek az ELTE-hez, GT-ben remélem találkozunk!

Kolozsvári Katalin

Halihó 🙂
Kolozsvári Katalin (Katie) vagyok, másodéves a kémia BSc-n, mégpedig tanári szakirányon. Idén elõször vagyok mentor, de már alig várom, hogy találkozzunk.
Amit érdemes tudni rólam, hogy imádom a zenét, bármilyen stílusáról is van szó. Innen is jött a tánc iránti szeretetem, de ezen kívül minden új dolog kipróbálásában benne vagyok. Szeretem, ha pörög az élet.
Lehet, hogy elõször mindenkit megcsap az újdonság varázsa, ha egyetemista lesz, de semmi sem olyan vészes, mint amilyennek elsõre tûnhet.
Ha viszont bármi problémátok merülne fel, bátran írjatok a kol.katy@gmail.com címre. Általában a nap bármely szakában elérhetõ vagyok, és nem harapok :)…talán csak a reggeli kávém elõtt. De most komolyan, nyugodtan zaklassatok a kérdésekkel 🙂 mert szívesen válaszolok.
Hatalmas buli lesz a gólyatábor, és remélem, hogy már ott találkozunk, de addig is élvezzétek a nyarat! :3

Kovács Gábor

Sziasztok!

Kovács Gábor vagyok, idén másodéves kémiás. A mentorságot tekintve én is elsőbálozó vagyok, ezért már nagy izgalommal várlak titeket, a gólyatábort és az egész évet. Elsősorban azt szeretném biztosítani, hogy nektek is akkora élmény legyen az egyetemi élet, mint amilyen nekem is volt, s hogy magabiztosan vehessétek az esetleges akadályokat. Bármilyen kérdéssel megkereshettek, sőt, keressetek is, hisz mégiscsak ez lenne az egyik fő feladatunk mentorként.
E-mail: k.gabor23@gmail.com , de facebookon is szívesen válaszolok.

Talán amit rólam tudni kell, hogy 10. éve kosárlabdázom, így a sport igazán fontos részt foglal el az életemben, ha tehetem, akkor minden nap mozgok valamit. Bár a kosár a nagy kedvenc, mindig szívesen teszem próbára magam más sportágakban is.

Persze jó kémiásként a bulik sem maradhatnak ki az életemből, ahogy az az egyetemen már-már kötelező. Bármire vevő vagyok, legyen az spontán banzáj vagy a klasszikus szakos bulik.

Tehát ami igazán fontos, hogy egy hatalmas adag jókedvvel indítsátok az egyetemet, vár titeket a sok új arc, még több élmény és persze a kémiai élet színe-java.

Török Mátyás

Sziasztok!
Török Mátyás vagyok, de amint mondani szoktam: hívhattok Matyinak, vagy Csíkosnak.
A második évemet fogom kezdeni az ELTE TTK Kémia BSc-n, ahol nem a tanár kollégák pártját fogom erõsíteni (tehát vegyész szakirányon megyek tovább).
Azért lettem mentor, mert szeretem az embereket, annyira, hogy a 223. alkalommal feltett ugyanolyan kérdésre is válaszolok a legjobb tudásom szerint 🙂
Frissek a tapasztalataim arról, hogy milyen nehéz dolog gólyának lenni, ezért mindent meg szeretnék tenni, hogy olyan jó mentorotok lehessek, mint amilyenek nekem is voltak. Ezért hát zaklassatok majd nyugodtan éjjel-nappal, a facebookon megtaláltok, az e-mail címem pedig matyas.torok314@gmail.com.
Amit rólam érdemes tudni, hogy különösen szeretem az éneklést, a hosszú sétákat, a családomat és az alkoholt. Ezt csak a tisztánlátás kedvéért. 🙂 Szeretek spontán lenni, furcsa a humorom, kissé csípõs a nyelvem és kimondom, amit gondolok (nem hiába a felirat a kólás dobozon…). De emellett mindig felelõsséget vállalok a tetteimért, és ha kell, komolyan is tudok viselkedni. Valami hasonló mentalitást szeretnék nektek is átadni: azt, hogy a végeérhetetlen bulik között igenis túl lehet élni az elsõ évet! 🙂
Találkozunk Káptalanfüreden, elõtte aludjatok három napig, mert ott biztosan nem fogtok!