Kémiás mentorok 2010

Botos Anita
Sziasztok, Botos Anita vagyok, most először leszek kémiás mentor. 😀
Sárosdon lakom, 30km-re Székesfehérvártól. Én nagyon szeretek idejárni az ELTE-re, sok kedves és segítőkész ember vesz körül. Szabadidőmben imádok sportolni, főleg futni, táncolni és sok vicces dolgot csinálni. 😀 Remélem tetszeni fog nektek a suli és jól fogjátok érezni magatokat; ebben igyekszünk nektek segíteni. 😛
Hegedüs György
Szervusztok kedves Gólyák!Nos mit is írhatnék magamról, Hegedüs György vagyok (rövid Ü-vel) és én vagyok az egyetlen hím nemű mentor a kémiás csapatban. Most vagyok másodéves (bár sokak idősebbnek néznek) és talán így frissebb „gólya trauma” nekem, mint a többieknek. Szóval forduljatok hozzám nyugodtan a jurgenesis kukac citromail.hu emil címen. Msn-en is el lehet érni, amit egy emil után szívesen meg megadok. Magamról még annyit, hogy szenvedélyesen vízipipázok és a vodkás tömésemről váltam híressé/hírhedté. Minden pénteken kiülök az ELTE elé (télen a dohányzóba) és elpöfékelek egyet. Várlak titeket is, gyertek nyugodtan, ha személyesen akartok kérdezni, vagy csak dumálnátok, míg elszívunk egy shisha-t.
Janis Anett
Janis Anett vagyok, másodéves leszek az ELTE TTK Kémia Bsc szakán. Békéscsaba mellett Kondoroson lakok. Szeretek az ELTE-re járni, mert jó a társaság, az oktatás is színvonalas és kiváló programok vannak. Szabadidőmben szeretek uszodába járni, kézilabdázni és olvasni.
Patik Márti
Kedves Gólyák!:-)Patik Márti, másodéves kémia BSc-s hallgató vagyok, szólítsatok csak Mákónak. Szeretek jégkorongozni, de még inkább korcsolyázni, télen-nyáron megtaláltok a jégen:-) Azért lettem mentor, mert nagyon sokat segítettek nekem a saját mentoraim, és ezt szeretném viszonozni felétek. Imáááádom a házipálinkát, főleg a mézes meggyes-t:P Szeretem ezt az új világot amiben élek, és amit a kémia szaktól kaptam. Remélem Ti is nagyon jól érzitek magatokat és valóban azt választottátok, amit szerettek. Bátran keressetek meg a patikmarti kukac gmail.com-on vagy személyesen, igyekszem minél több mindenben Nektek segíteni, hisz ezért vagyok:-)
Tischler Orsolya
ÉdesKedves Gólyák! :)Tischler Orsi vagyok, idén kezdem vegyész MSc-t, és másfeledjére leszek mentor (igen rejtélyes, nem?:P). Debreceni vagyok, nem eszek gombát és nem iszom Unicumot, a többi horribilisindokolatlan mennyiségű szöveget most mellőzöm magamról, inkább azt mondom: bármi óhajsóhajbajotok van nyugodtan keressetek a tisch.orsi kukac gmail.com-on vagy személyesen, mert az egész mentormóka azért van, hogy nektek könnyebb legyen! ^^

 

Teljes mentorlista:

Bakos Marcsi
Botos Anita
Dosztály Katinka
Hegedűs György
Janis Anett
Lövei Klára
Nagy Krisztina
Patik Márta
Tischler Orsolya
Török Zita

Utoljára módosítva: 2010. 09. 13.