Kémiás mentorok 2019

Kiss Fanni

Sziasztok!!

Fanni vagyok, harmadik évemet kezdem majd a szakon, és idén másodjára vállaltam mentorságot.

Alapvetően vidám embernek tartom magam, aki mindig vevő egy kis kikapcsolódásra, random találkozókra, egy-egy beszélgetésre, szinte bármiről is legyen szó☺

Fordulhattok hozzám bizalommal, kb nem létezik megoldhatatlan probléma vagy megválaszolhatatlan kérdés!!😉

Azért vagyunk hogy átsegítsünk Titeket az egyetemi élet útvesztőin, de kereshettek minket gyakorlatilag bármivel kapcsolatban ezt sose felejtsétek el!!

Szép nyarat Nektek, és remélem gólyatáborban találkozunk!!

Addig is ha bármi kérdés/kérés/óhaj/sóhaj merülne fel bennetek megtaláltok facebookon, vagy a kiss.fanni@mentor.elte.hu email címen.

 

Kovács Imre

Sziasztok!

Gratulálok a sikeres felvitelihez! Kovács Imre vagyok, a leendő mentorod. A második évemet kezdem az ELTE Kémia Vegyész MSc képzésén, szintetikus vegyész szakirányon. Nagyon szeretem a szerves kémiát és reményeim szerint kutató vegyészként fogok tudni elhelyezkedni. Sok egyéb dolog mellett érdekel a csillagászat és a modellezés, újabban elektronikával is foglalkozom. Rengeteg minden érdekel és bármikor vevő vagyok egy jó beszélgetésre.

Már nagyon várom, hogy megismerjelek Benneteket, remélem a Gólyatáborban mihamarabb lesz is rá lehetőség! Ha bármi kérdésetek van, forduljatok hozzám bizalommal!

Üdv: Imi

 

Varga Marcell

Sziasztok Gólyácskák!

Először is gratulálok a felvételihez, pihenjétek ki magatok mert hamarosan jön életetek egyik legmeghatározóbb szakasza, a boldogságban és nehézségben gazdag egyetemi évek!
Varga Marcell vagyok másodéves kémia BsC hallgató és párótok leendő mentora. Idén először leszek mentor, de ezt kompenzálja a lelkesedésem melyet az én mentoraimnak köszönhetek és a törekvésem, hogy minden tőlem telhetőt megtegyek azért, hogy az egyetemről megszerzett tudásomat átadjam és megkönnyítsem nektek a nehézségeket. Én magam vidéki kölyök voltam Veszprémben tanultam a Vetési Albert gimnáziumban. Szabadidőmben szeretek haverokkal lenni, beülni egy pofa sörre és dumálgatni és csak úgy chillezni.

Forduljatok hozzám bizalommal legyen szó tanulmányról, egyetemi programokról rendezvényekről, lakhatásról, vagy esetleg, ha szeretnétek egy jót szórakozni (mert egy kis lazítás mindenkinek kell).
Egyetemen kívül pedig minden másban, ha tudok segítek. Elértek e-mailen (varmarci097@gmail.com), Facebook-on vagy személyesen az egyetem folyosóin akár.

Már rettentően várom, hogy találkozhassak veletek és megismerjelek benneteket!
Remélem minél többen jöttök GT-be és minél többetekkel találkozom a gólyaprogramokon!

 

Vígvári Cseperke

Óóóó je je

Csak egy ELTÉ-s lány vagyok!

Tanárszakos lány vagyok!

Engem úgy hívnak, hogy Cseperke.

Nekem semmi nem nehéz!

Van itt bőven ész, mert

bármit kérnél, megtennék!

Nem számít, hogy mikor, hol, merre, 

csak írnod kell és jövök már.

Segíteni.

Kattogj, pittyegj, írj rám, ha kellek!

Mond, hogy mi a baj így lesz jó!…

Nem lesz több gondod én mindent megoldok,

Ha bajba jutsz, csak írnod kell.

Na mi a szitu?

 

Viccet félretéve a célom, hogy segítselek titeket és megismerjük egymást. Aki jön Gólyatáborba az úgy is megismer, aki nem jön az is meg fog remélhetőleg.

Szeretek beszélgetni, táncolni és húslevest enni csigatésztával.

 

Gratula a felvételhez, szép nyarat nektek, hamarosan tala 😀

Puszi&pacsi