Földtudós mentorok 2015

 

11787463_999388156762674_280790131_nBecságh Bence Péter

Üdv Gólya!

Bence vagyok, másodéves geográfus szakirányú hallgató és az ELTE TTK mentorcsapatának tagja.  Biztosan kíváncsi vagy mire használható egy Mentor a pakliban, ügye igen?   Röviden, a felmerülő kérdéseidre/problémáidra válaszokat adunk, az egyetemmel kapcsolatos híreket, információkat ASAP közkincsé tesszük és a beilleszkedésetek időtartamát a lehető legrövidebbre szabjuk!

Végezetül, X+1.-nek szeretnék gratulálni a felvételidhez és invitálni az 5* Rákó resort élmény- és szabadidőközpont 30. alkalommal megszervezett turnusára!

Garantáltan felejthetetlen lesz!

image001Égerházi Bálint

Szevasztok!

Égerházi  Bálint vagyok, másodéves Földtudós, csillagász szakirányon, idén először mentorsrác.

Azért létezem, hogy belőled, gólyából, talpraesett, az egyetemi bürokráciával és egyéb nyalánkságokkal teljes mértékben tisztában lévő, vérbeli ELTE polgárt csináljak. Mivel nálam is friss a gólyaélmény, így bennem egy igazi lelki társra találhatsz. Eszközeim az alázat és a kimeríthetetlen asszisztációs vágy. Szeretem a pálcikás gyümölcsös jégkrémeket, a kockás ingeket, a fantasyt és a szájensz fiksönt, a zsíros kenyeret, meg a felfújható gumimatracokat.

Kérdések, amikkel traktálni lehet:
– minden az ELTE-vel kapcsolatos neptunos, tanáros, jegyszerzős, vizsgázós, ösztöndíjas, kolis, bulizós, tanulós kérdés
– minden más

Amit ezen felül garantálok: király gólyatábor, király csapat, felhőtlen szórakozás.
Jelige: jóságosság.

Szeretettel várlak a csapatomban, az erő legyen veled!

11174929_759906384128421_2355837798870790774_nIgnácz Bernadett

Sziasztok Gólyákok! 🙂
Először is nagyon szeretnék gratulálni, hogy túl vagytok az első megmérettetésen és ide kerültetek hozzánk! Mentortársaimmal együtt nagyon várjuk már, hogy megismerjünk Titeket! Rólam annyit, hogy Ignácz Detti vagyok, másodéves földtudós csillagász szakirányon. Hobbim és szerelmem a tánc (khm.. előfordul, hogy betámadom az asztalokat, lehet csatlakozni nagyon király :D) úgyhogy mindig vevő vagyok egy jó csapatásra. 🙂 Kedvenc állatom a panda mert fekete, fehér és ázsiai (na meg minden reggel olyan karikákkal kelek). Szeretem a színes cuccokat, a szárnyakat, a nem hétköznapi dolgokat, Ázsiát, és a kedvenc kajám a krumpli. Mindent megteszek, hogy alkalmazkodó és down-to-earth mentorotok legyek, a legtöbb dologban igyekszem segíteni és boldogabbá tenni gólya léteteket. 🙂 Lehet hozzám fordulni a hét minden napján, minden órában (ha alszom akkor egy kicsit kések a válasszal :D). Előre is boldog egyetemi éveket kívánok Nektek! ^^

11719903_10206345996840202_676108602_nJuhász Tilla

Kedves Gólyák !

Juhász Tilla vagyok. Igen, ez a teljes nevem és nem, soha nem voltam férfi. Na de komolyra fordítva a szót, üdv az egyetemen, készüljetek arra hogy óriási élmények és bulik várnak majd rátok ! Én második évemet kezdem majd szeptemberben, geológia szakirányon. Egy icipici városban lakok Békés-megyében, tehát a 300km-ről érkeztem a fővárosba érzést is ismerem, ha arról van szó hogy honvágyad van, hiányzik a kutyád stb. Nem szeretnék klisének tűnő dolgokat írni, amikor találkozunk ( remélem minél hamarabb) úgy is elfogom mondani ezerszer, hogy bármi bajotok, gondotok, problémátok, óhajotok, sóhajotok, ötletetek van, forduljatok hozzám nyugodtan.  ÉS gyertek RÁKÓRA!

20592_1017524658267093_6455350442638390048_nKajos Balázs

Sziasztok!!! Kajos Balázs vagyok,másodéves geológus szakirányos hallgató. Először is szeretnék gratulálni a sikeres felvételihez, szóóóval GRATULÁLOK. Sokatokkal fogunk találkozni Bódvarákón, a legkirályabb gólyatáborban. Rengeteg feladatot kell majd ott teljesítenünk és csomó élményben lesz részünk, amit sose felejtünk majd el. De a gólyatábor után még sokkal több programot szervezünk majd nektek mentortársaimmal. HA bármilyen kérdésetek van beiratkozással, tárgyfelvétellel, tanárokkal vagy akár albérletkereséssel, forduljatok nyugodtan hozzám vagy bármelyik másik mentorhoz. Nagyon sok buli vár még rátok és ahogy telik majd az idő egyre “földesebbek” lesztek.

 

11777967_929731333754536_1181959281_nMagyar Zoltán

Sziasztok Gólyák, gratulálok a felvételhez!

Üdvözöllek titeket az ELTE-n. A felvételikor jól döntöttetek, hogy ide jelentkeztetek, mert ELTE-snek lenni jó, főleg földesnek, mivel jó a társaság, tanulmányok terén sok lehetőségetek lesz, és akár még külföldre is kijuthattok.

Zoli vagyok, szeptembertől másodéves földtudós leszek térképészet-geoinformatika szakirányon.
Szeretek sportolni, főleg futni, haverokkal iszogatni/ vízipipázni.
Nyugodtan keressetek meg, ha van bármi kérdésetek tanulmányokkal, egyetemmel kapcsolatban vagy ha buliznátok, söröznétek egy jót.  Megtalálható vagyok még a KCSSK-ban is, ha pedig személyesen nem sikerül, akkor Facebookon,  telefonon és e-mailben is keressetek bátran.

Remélem augusztusban találkozunk Bódvarákón. Addig is jó pihenést és szórakozást.

11108843_946660062022507_3122993596903198988_nSipos Fanni

Sziasztok Gólyagyerekek!
Fanni vagyok, másodéves földtudós, geográfus szakirányon. (Ha ezt olvassátok az valószínűleg azért van mert felvételt nyertetek az ELTE-re amihez nagyon gratulálok!! 🙂
Azért jelentkeztem Mentornak mert szerintem az első fél/egész évben szükségetek lesz egy támaszra, hiszen nem könnyű belerázódni az egyetemi életbe. DE! Mi azért leszünk , hogy ezt orvosoljuk! Fogunk sokat bulizni,kirándulni és persze tanulni 🙂 Ha BÁRMI gondotok,kérdésetek van bizalommal forduljatok hozzám. Megteszek minden tőlem telhetőt. Megpróbálok a Three in one lenni -> (pótanya,testvér,barát egyben)
UI: Gólyatáborról meg csak annyit ,hogy nem érdemes kihagyni 🙂 We love Bódvarákó!!

fanniVarga Fanni

Sziasztok!
Először is szeretnék gratulálni a felvételihez, életetek egy meghatározó része fog következni. 🙂
Varga Fanni vagyok másodéves geológus földtudós és először mentor. Mivel minden kezdet nehéz, nektek is szükségetek lehet segítségre ezért leszünk mi.
Ohh és még nem mondtam gyertek Bódvarákóra életetek egyik legjobb élménye lesz!! 🙂
Jelenleg a HÖK-ben képviselő vagyok, ha ezzel kapcsolatban van kérdésetek keressetek nyugodtan ill. bármi mással (tanulmányi,szociális ügyek ) de bármilyen más örömötökkel-bánatotokkal is 😀 A Kőrösi Csoma Sándor Kollégium lakója vagyok szóval ha nem a Campuson tartózkodom vagy valamely vendéglátóipari egységben a környéken akkor itt mindig megtaláltok és remélem, hogy sok időt fogtok itt tölteni ti is. Amúgy imádom a filmeket a forma 1-et és a röpizést.
Ha kérdésetek van, megtaláltok minden fórumon.
Bódvarákón találkozunk addig is jó pihenést, jó szórakozást ! 🙂