Földtudós mentorok 2014

10540763_921361861222570_1245868209_n10521511_921361854555904_794015967_n Ezen a két képen a jól ismert páros, Biró Máté és Kiss Zsóka szerepelnek. A bemutatkozásuk lentebb található… :DDD

 

 

Biró Máté
Máté vagyok, harmadéves geológus szakirányos hallgató. Ami viszont sokkal vidámabb: éljenéljen és juppijejo, mert te is földes leszel, mint mi! 😀 És ezt nem csak úgy a piszkosra illik érteni, hanem arra a közösségre, melynél jobbra nem is lelhetnél az egyetem falain belül. Mindemellett, ha én leszek a mentorod, de ha nem akkor is mindig számíthatsz rám pár dologban. Általában kapható vagyok egy spontán bulira, egy hideg sörre, egy csillagnézegetős estére, vagy épp szívesen segítek elkészíteni az elkésett házikat. És ami felettébb fontos:!!::) csokiii 😀

10576850_828329700524638_1001523515_nCserép Barbara

Üdv gólyák, gratulálok a felvételhez!

Barbi vagyok, földtudós, geológusnak készülök 🙂 Lehet néha kicsit hiperaktívnak vagy zakkantnak tűnök (persze csak a jó értelemben) , néha meg, olyan vagyok, mint a csiga, de azért ne ijedjetek meg, ez csak a bulihangulatot mutatja!

Bármi kérdésetek lenne, nyugodtan forduljatok hozzám, legyen az akár tanulmányi, akár a sulival kapcsolatos, vagy ha csak épp koncertre, vagy sörözni mennél, bátran keress fel! Elérhető vagyok személyesen, mobilon, mail-en, face-en, vagy bárhogy, ahogy megtalálsz. Imádom a természetet, a művészetet, a tudományt, és Bódvarákót. Remélem, ott találkozunk és jobban megismerjük egymást. Addig is: Gratulálok a felvételedhez!

DSCF1861Gyurcsik Dóra

Sziasztok Gólyákok! Először is gratulálok mindenkinek, a legjobb helyre kerültetek!! 🙂 Én Dóri vagyok, másodéves földtudós. Geofizikus szeretnék lenni, de a tanulás mellett nem vetem meg a jó bulikat, szórakozást, sportolást, zenélést sem. Most leszek először mentor, nagyon várom már, hogy megismerhesselek Titeket! Bátran forduljatok hozzám kérdéseitekkel, de ha bulizni lenne kedvetek, vagy társaságra vágytok, akkor is számíthattok rám!! Ami most a legfontosabb: készülődjetek az egyetemi életre és persze a gólyatáborra! Bódvarákón találkozunk, semmiképp ne hagyjátok ki, nagyon jó buli lesz!!! 🙂

Kiss Zsóka

Sziasztok!

Kiss Zsóka vagyok, immáron harmadéves, geofizikus szakirányos földtudós hallgató. Hogy miért lettem mentor? Azért, hogy segítsek Nektek, leendő gólyáknak az egyetemi életbe való bekapcsolódásban, hogy az első nehézségeket együtt küzdjük le, és hogy minél jobban átélhessétek az ELTE-s életérzést! Az ELTE TTK kollégiumi biztosaként bátran keressetek kollégiumot érintő ügyekkel is, igyekszem minél hamarabb megoldást találni a problémákra! Ha van rá lehetőségetek, gyertek el a gólyatáborba, higgyétek el, életre szóló élménnyel fogtok gazdagodni!

Remélem, mihamarabb találkozunk! 🙂

17631_616409585051159_303698786_nNémeth Rita

Sziasztok Rita vagyok, most kezdem a 2. évemet földtudományin, meteorológia szakirányon. Tudom, hogy ez sablonszöveg, de azért vagyok itt, hogy segítsek, szóval hajrá. Egyébként szeretem a társaságot, akármiben számíthattok rám!

 

 

IMG_8818aParóczi Petra

Sziasztok kedves gólyák!
Először is gratulálok a sikeres felvételitekhez, életetek egyik legjobb döntése volt, hogy az ELTE-re jelentkeztetek! 🙂 Én Paróczi Petra vagyok, földtudós, második évemet kezdem szeptemberben, remélhetőleg geofizika szakirányon.
Első alkalommal jelentkeztem mentornak azért, hogy segítsek Nektek eligazodni az egyetemi élet rejtelmeiben, mentorpárommal igyekszünk majd megoldani kisebb-nagyobb problémáitokat, elhalmozni Titeket minden fontos információval. Természetesen a szórakozás sem maradhat ki a sorból, vevő vagyok a jó bulikra, a kirándulásokra. Remélem a félév végére Ti is elhiszitek majd, hogy tétékásnak lenni jó! 🙂 Kérdéseitekkel bátran keressetek az egyetemen, de facebookon is megtalálhattok.
Remélem augusztusban találkozunk Bódvarákón a gólyatáborban! 🙂

Hát ennyi lenne. 🙂
Üdv: Paróczi Petra

DSCF0854Szabó Richárd

Gyertek Bódvarákóra mer’ az jó!!!!!!!!!!!!!

Sziasztok! Elsősorban szeretnék gratulálni a sikeres feltételihez. Szerintem nagyon jó helyre kerültetek, de a kezdet itt sem egyszerű. Sok nehézség lesz majd az szeptemberben (tárgyfelvétel, kritériumdolgozatok, költözés, stb…) Lesz szórakozásra is bőven lehetőség, amivel bízom benne, hogy sokan élni fogtok, mert nagyon jó programok, ilyenek pl: a gólyaavató és a gólyahajó. Ezekből szerintem nem érdemes kimaradni. Mi mentorok azért vagyunk, hogy minél hamarabb megszokjátok hogyan is zajlik az élet itt az ELTE-n.

Én Szabó Richárd vagyok geofizika szakirányos hallgató, másodjára lettem mentor és pár éve már itt vagyok az egyetem kötelékében, így elég sok tapasztalattal rendelkezem, hogy segíteni tudjalak titeket gyakorlatilag bármiben, ami az egyetemmel kapcsolatos. A Kőrösi Csoma Sándor Kollégiumban lakom már immár harmadik éve. Ha bármi kérdésetek merül fel a tanulmányi, a szociális, a kollégiumi dolgokkal, vagy bulikkal kapcsolatban keressetek nyugodtan. Ha segíteni kell egy sör elfogyasztásában Bódvarákón, a kolibüfében a Tündében vagy bárhol arra is vevő vagyok. És még egy dolog, mondtam már, hogy gyertek Bódvarákóra?????? Ja igen. Mert több mint félezer ember nem tévedhet!!!!! Ott találkozunk.

sz_zsSzabó Zsóka

Sziasztok. Zsóka vagyok, szeptemberben már másodéves, ha minden jól megy, geológus hallgató. Szeretek új embereket megismerni, részben ezért is lettem mentor. Szeretek kirándulni, sörözni, bulizni is szóval számíthattok rám bármilyen program megszervezésében. Igyekszek mindenben a rendelkezésetekre állni és segíteni nektek, akár tanulmányi, akár szociális, akár bármilyen más probléma merülne fel. Forduljatok hozzám bizalommal. Remélem élvezni fogjátok az ELTE-s éveket és semmi esetre se hagyják ki a gólyatábort, higgyétek el, életre szóló élmény lesz.

DSCF0331Szöllősi Imre

Sziasztok! Imi vagyok, másodéves, reménybeli geofizikus. Először is, hadd gratuláljak, hogy felvettek az ELTE-re. A beilleszkedésben és a kezdeti nehézségek leküzdésében mi – mentorok- leszünk a segítségetekre. Először lehetek mentor, de ez nem jelenthet akadályt. Bármilyen sportra vevő vagyok, szeretek túrázni, focizni, biciklizni, de egy jó bulitól sem riadok vissza. Kérdéseitekkel nyugodtan fordulhattok hozzám, mentortársammal igyekszünk mindent megválaszolni és minél több hasznos infóval ellátni titeket. ELTE-s éveitek alatt egy csomó felejthetetlen élménnyel fogtok gazdagodni, amik közül a legelső a gólyatábor Bódvarákón!!!

Ne feledjétek, találkozunk Rákón! 🙂

Imi

zelei_petiZelei Péter

Sziasztok!

Peti vagyok, szeptembertől másodéves földtudós hallgató, szakirányom erősen bizonytalan, mire titeket felvesznek, már biztosan pálcát törnek az én fejem fölött is. 🙂 A legfontosabb, gratulálok, hogy bekerültetek az ELTE-re, biztosak lehettek benne, hogy jó helyetek lesz itt. Azért jelentkeztem mentornak, mert tudom milyen nehéz felvenni az egyetem ritmusát, főleg ha az otthonod 250 km-re az van új életedtől… Mentorpárommal azon leszünk, hogy ez a beilleszkedés a leggördülékenyebben menjen, és mindenki megtalálja a helyét. Magamról csak annyit, hogy szeretek bulizni, sportolni, mindenbe benne vagyok, ha jó a társaság. Remélem, mindenkivel összeismerkedünk majd, Rákóra mindenképp gyertek, mert óriási élmény, nem érdemes kihagyni! 😀

Találkozzunk augusztusban!