Földtudomány szakos Mentorok 2021

Borbás Zita

Szervusztok!
Borbás Zita vagyok, másodéves földtudós, geológusnak készülő Homo sapiens sapiens.

Főbb ismertetőjegyeim: két nagy barna szem, hatalmas mosoly, mindezek mögött rengeteg energiával, kalapáccsal rohangálva jelenek meg.

Természetes előfordulási helyeim általában domb/hegy meg erdő, netán barlang, de a déli épületben is sokszor felbukkanhatok.
Társas lény vagyok, barátságos, nem harapok. 😊
Az eddigi megfigyelések alapján elérem a minimum intelligencia szintet, így remélhetőleg minden felmerülő kérdésre jó választ tudok adni.

Szívesen segítek tényleg bármiben, úgyhogy nyugodtan kereshettek amikor csak kell Facebookon, Instagramon egyaránt (ha éppen nem térerő mentes helyen vagyok szinte rögvest válaszolok is).

A legközelebbi találkozásig pedig üdv a földesek között!

 

Gereczi Botond

Kedves leendő elsőéves Földtudósok!
Őszintén gratulálok a sikeres felvételitekhez! Talán még nem tudjátok, hogy életetek legszuperebb éve előtt álltok, és hogy jobb helyre nem is kerülhettetek volna 😀

Boti vagyok, másodéves Földtud BSc-s, geológia specializációs hallgató Budapestről.Mentorként minden erőmmel azon leszek, hogy átsegítselek Benneteket a beiratkozás, a tárgyfelvétel, az ösztöndíjas, a kolis, és még sok egyéb ügyes-bajos dolgok intézésének bonyolult világán, ezzel is bevezetve Titeket az egyetemisták életébe. Bármilyen felmerülő kérdés esetén keressetek bizalommal.

Bármikor benne vagyok egy jó kirándulásban, bármilyen sportolásban, vagy egy tartalmas beszélgetésben valamilyen üdítő mellett.

Amiben talán a legtöbb infóval tudok szolgálni:

  • Erasmus út tervezése
  • Ösztöndíjak és pályázatok
  • Sportolási lehetőségek az ELTE-n
  • Szakkollégium
  • Tömegközlekedés és ivóhelyek Budapesten

Már nagyon várom, hogy személyesen találkozzunk. Addig is Messengeren elértek a nap 24 órájában.

Nagyon szép, és tartalmas nyarat kívánok! =D

Boti

 

Kirilla Krisztián

Sziasztok!
Krisztián vagyok földtudományos geológia szakos lelkes ELTE-s hallgató 2020 óta.
A közösségi élet legnagyobb szerelmese, ha bármikor egy találkozóra vagy egy jó kis buliról van szó engem mindig ott találtok.

Az egyetemi életek megsegítésére vagyok, bármi problémátok, nyűgötök, tanulással való küszködésetek, szerelmi bánatotok, tanácstalan helyzetetek van, engem nyugodtan hívhattok. Szóval lényegében bármilyen segítség kell.

Remélem sikerül elérni a célomat és a ti egyetemi időszakotok elejét a legélménydúsabbá tudom varázsolni.

 


Szekeres Kata

Sziasztok kedves gólyák!
Hadd gratuláljak a sikeres felvételitekhez és köszöntselek benneteket az ELTE-n!

Szekeres Kata vagyok, harmadéves földtudós hallgató, meteorológia szakirányon.

A mentortársaimmal együtt elsődleges feladatunk az lesz, hogy mellettetek legyünk és segítsünk titeket eligazodni az egyetem világában. Legyen szó akár jegyzetekről, vizsgákról, tanárokról vagy arról, hogy melyik büfében éri meg kávét venni, ránk mindenben számíthattok!
Sőt akár elvezetünk oda is, ahol finom az olcsó macifröccs!

Mind ezek mellett viszont komolyan szeretnénk segítségetekre lenni az ösztöndíjak, kollégiumok, Erasmus utak, tanulmányi nehézségek vagy akármilyen igény, kérdés, kíváncsiság terén is. Szóval sose habozzatok felkeresni minket facebookon akármilyen komoly vagy komolytalan kérdéssel! (Nincs olyan, hogy buta kérdés!)

Magamról csak annyit, hogy kirívóan jó a személyiségem, az eszem és a humorom, valamint nincs bennem egy csepp narcisszizmus sem… De erről majd nektek kell meggyőződnötök, mikor Gólyatáborban, a gólya-mentor találkozókon, majd ősszel még ki tudja hol majd összeismerkedünk.

Addig is nagyon várom a találkozást és ha bármilyen kérdés felmerül benned, nyugodtan keress engem (vagy akármelyik másik mentort)!

Kata

<3