Földrajz szakos Mentorok 2021

Gelencsér Dávid

Kedves Gólyák!
Gratula mindegyikőtöknek a sikeres felvételhez!

Én Gelencsér Dávid vagyok, másodéves földrajz alapszakos hallgató megújuló energiaforrások specializáción.

Mentortársaimmal egyetemben (haha), feladatom az lesz, hogy egy biztos információs pontként és támogatóként szolgáljak nektek felsőfokú tanulmányaitok elkezdésében.

Magamról számottevő infoként annyit osztanék meg, hogy tetőtől talpig balatoni gyerek vagyok, hatalmas hip-hop rajongó ill. alkotó, és (szerintem középhaladó mások szerint kezdő) street workoutos. Nagyon sok téma érdekel, szóval, ha szeretnél bármiről beszélgetni, állok rendelkezésedre.

Mentor főként azért lettem, hogy minél jobb programokat tudjunk szervezni Nektek, mivel sajna nekünk a gólyaévünk nem úgy sikerült, ahogyan terveztük. Így azt szeretném, hogy mivel végre lehet, nektek csakis legjobb jobbat adjuk tanácsból, buliból, akármiből.

Bátran fordulhattok hozzám és mentortársaimhoz bármilyen kérdéssel vagy panasszal, legyen az tanulmányi, akár személyes vagy bármely egyéni probléma is!

Remélem hamarosan találkozunk!

 

Kovács Ábel

Kedves Gólya!
Először is gratulálok a sikeres felvételidhez! Üdvözöllek az ELTE TTK világában!

Kovács Ábel vagyok másodéves földrajz BSC szakos hallgató megújuló energiaforrások specializáción. Inkább természetföldrajz érdeklődésű vagyok, de igazából a földrajztudomány minden megnyilvánulását szeretem.

Szinte 0-24 órában elérhető vagyok, ezért nyugodtan fordulhatsz hozzám bármilyen kérdéssel és problémával. Fontos, hogy merj kérdezni, hisz elsőévesként nem létezik olyan, hogy „buta kérdés”! 😉

A barátaim szerint egy nyitott és barátságos személyiségű embernek tudhatom magam, ezért a mentor teendőkön túl könnyen kapható vagyok egy jó beszélgetésére is. Szóval, ha bármi nyomja a lelked rám mindig számíthatsz. 😀

Azt gondolom, hogy életed egyik legjobb döntését hoztad meg azzal, hogy az ELTE-re jöttél! Remélem mihamarabb megismerkedhetünk majd a gólyarendezvények egyikén és remélem azt is, hogy gólyaként sikerül beilleszkedned könnyen a segítségemmel!

Hamarosan találkozunk, addig is kellemes nyári szünetet neked!

Üdv: Ábel

Székely Dominik

Sziasztok!
Székely Dominik, az egyik földrajzos mentorotok vagyok.

Most leszek másod éves azaz harmadik félévemet koptatom ezen az egyetemen. Imádok közösségbe lenni, az elmúlt évem volt az egyik legpacekabb, mivel rengeteg programon vettem részt az egyetemi társasággal.

Az a célom, hogy nektek is ez legyen a legjobb évetek.
Ha bulizni/jó kis estét szeretnétek szóljatok, az egyetemi élettel kapcsolatos kérdésekkel bombázzatok azért vagyok hogy segítsek nektek.

 

Turai Martin

Halihó!
Turai Martin vagyok, az ELTE TTK Földrajz szakos hallgatója, megújuló energiaforrások specializáción. Már egy évet letoltam az egyetemen és csak most jön a java, szóval még nekem is bőven van hátra, mint ahogyan nektek.

Nem kell aggódni azért, hogy beleestek egy kicsikét a tágabb világba, az egyetemek világába, mert ezért vagyok én, hogy segítsek.
Tudom milyen az, ha saját magadnak kell megoldani az ilyesmi problémákat… nehéz, stresszes, de don’t worry, rám tényleg mindig számíthattok.

Az év során bármikor, bárhogyan, bármivel zaklathattok bármilyen kérdéssel, gonddal, mindig a rendelkezésetekre állok.

Amit érdemes tudni rólam, hogy leginkább természetföldrajz orientáltabb vagyok, imádom a természetet, az otthonunkat, de szerintem ez nem meglepő. Nagyon társasági emberke vagyok, szinte minden csudi-jóban benne vagyok. A zenei ízlésemet kicsit egyedinek mondanám, riddim, trap, dubstep, de nyugi, a raptől kezdve a chillesebb számokon át sok mindent hallgatok, széles a paletta 😉. Régen sokat sportoltam, vízilabdáztam, röpiztem, úsztam, de most már csak edzeni szoktam (gyúrás, kondi… tudodjátok).

Na de ennyit rólam, tessék felkészülni, mert olyan élményeid, pillanataid lesznek az évek során, amiket szerintem nem fogsz egy  könnyen elfelejteni.