Földrajzos mentorok 2014

10589878_733255670055000_847605646_nBea Krisztián

Szevasztok Krisztián vagyok (itt az eltén csak GYAKA), most már másodéves földrajzos.  Bármikor zaklatható vagyok, ha valami probléma eshetősége vetődik fel, hiszen ezért vagyunk -mi- a mentorok. Bátran keress meg suliban és suli után is, nem fogom leharapni a fejed. Bármiről lehet velem beszélgetni (jó, a romantikus filmekről nem!), és bármilyen hülyeségben benne vagyok, ha beleesik a jó ízlés határain belülre.  Ha kocsmázásról vagy buliról van szó: rögtön ott vagyok.

1186703_700970583247994_2045678321_nHorváth Maximilián

Hellóóóó!Max vagyok, második évemet kezdem földrajz szakon szeptembertől, először leszek mentor.Mégpedig azért, hogy az első (fél)évetek tanulmányi szempontból problémamentes, szociális szempontból pedig eseménydús és szórakoztató legyen!
Tehát BÁRMILYEN kérdéssel fordulhattok hozzám, legyen az a Neptun újabb bakijával kapcsolatos, vagy, hogy merre találjátok a legközelebbi alkoholt árusító vendéglátó egységet… Röviden annyit érdemes tudni rólam, hogy szeretek közösségben lenni és tevékenykedni, random dolgokat csinálni, imádok meccset nézni, sportolni, azaz focizni, billiárdozni, cigifüstös, VII. kerületi sötét, eldugott szobákban, orosz akcentusú emberekkel pókerezni, stb… Szóval a néptáncon kívül MINDENT szeretek! 😉 Az egyetemi bulik nagy százalékában jelen vagyok és remélem, hogy ti is folytatjátok majd ezt a hagyományt. 🙂 Ehhez az első lépés pedig a gólyatábor Bódvarákón!Találkozzunk hát már ott!

10592911_320029328158720_205711241163374441_nHorváth Zsuzsanna

Sziasztok!

Horváth Zsuzsi vagyok, földrajz szakos hallgató és immáron mentor is. Egy pár szóban szeretnék bemutatkozni nektek!

A földrajz gyerekkori szerelmem, így egyértelmű volt, hogy ebben az irányban tanulok tovább. Ami ezen kívül érdekel, az a mozgás, főleg a tánc. Nyitott, társasági ember vagyok, így az egyetemi bulik nagy részén is megtalálhattok. Kedvenc színem a piros, és imádom a gyümölcsöket.

Azért lettem mentor, mert szeretek részt venni mindenféle közösségi dologban, illetve fontosnak tartom, hogy legyen valaki aki segít a gólyáknak – azaz nektek – az első félév során, amíg megismerkedtek az egyetemi élettel. Ezen túl pedig egy nagyon jó lehetőségnek tartom ezt új emberekkel való találkozásra, megismerkedésre.

Bármi kérdés merül fel bennetek, nyugodtan forduljatok hozzám.

Tartalmas, vidám és sikeres egyetemi éveket kívánok Nektek!

Zsuzsi

310014_527580057283081_1511367641_nLukács Károly

Sziasztok!
Lukács Károly vagyok, az ELTE TTK földrajz szakos hallgatója, és mentorotok.
Azért jelentkeztem mentornak, hogy az elsőéves hallgatók számára segítséget nyújthassak az egyetemi életbe történő beilleszkedéshez. Az adminisztrációs feladatoktól kezdve, a közösségi életen át, a tanulmányok folytatásáig az egyetemi polgárság minden dimenziójának kiismerésében igyekszem segítségetekre lenni. Szeretném, hogy a következő évfolyam is, már a gólyatáborban kezdve, jó csapattá kovácsolódjon össze. Remélve, hogy az így megalapozott közösségi öntudattal vértezve egyetemi éveitek lelkes jókedv mellett mindenkinek sikeres, szép élményt jelentenek a későbbiekben is. Bármilyen felmerülő kérdéssel, forduljatok hozzám bizalommal! lukacsk@caesar.elte.hu
További kellemes nyarat!
Bódvarákón találkozunk!

1538764_462611570517142_1213672219_nRépási Róbert

Sziasztok! Répási Robi vagyok, másodéves földrajzos mentor. Bármilyen kérdésetek, óhajotok, sörötök van, nyugodtan forduljatok hozzám. 🙂 Szeretek bulizni, sörözni, de a tanulmányi ügyekben is szívesen segítek.
Remélem Bódvarákón találkozunk, és megismerjük egymást. 😉

 

10543803_10204749343593006_666431399_nRéthy Miklós

Sziasztok!
Réthy Miklós András vagyok, másodéves földrajzos hallgató. Nagyon szeretem ezt a szakot, nagyon jó a közösség, és mint mentor, minden igyekezetemmel azon leszek, hogy ti is jól érezzétek magatokat. Mindenfajta kérdéssel fordulhattok hozzám, szeretek beszélgetni az emberekkel (meg néha úgy magamban is, ilyenkor nem kell megijedni tőlem). Szeretem a jó bulikat, a jó italokat, a jó zenéket (bár ez relatív, pl. meglepően kevés ember szereti rajtam kívül a 90-es évekbeli magyar trashpopot), a jó kajákat, és a jó társaságot, ez utóbbihoz már csak ti kelletek, szívesen megmutatok mindent az egyetemen, és az egyetem környékén is 😉 És egy kérés a végére: gyertek Bódvárákóra!

schnecktamasSchneck Tamás

Sziasztok! 🙂

Tomi vagyok, immáron a harmadik évemet fogom megkezdeni földrajz alapszakon, környezetföldrajz szakirányon. Tavaly is mentor voltam, amit nagyon élveztem, ezért idén is örömmel jelentkeztem erre a pozícióra. Szeretném átadni Nektek a megszerzett tapasztalataimat, legyen ez tárgyfelvétel, ösztöndíj, kikapcsolódási lehetőség, stb. 🙂 Nyugodtan forduljatok hozzám bármilyen kérdéssel, nálam nincs hülye kérdés 😀 Türelmes vagyok, és ígérem, hogy mindenre válaszolni fogok. Azon leszünk a mentorpárommal, hogy minél könnyebben szokjatok hozzá az egyetemi élethez. Gyertek el minél többen a Gólyatáborba, mert egyrészt már itt is sok hasznos információhoz juthattok, másrészt ez egy kihagyhatatlan, megismételhetetlenül nagy buli, ahol nincs szívatás, csak folyamatos röhögés 😀

Remélem minél előbb találkozunk 😀

siha_zSiha Zoltán

Sziasztok, Siha Zoltán vagyok, harmadéves földrajz szakos, terület- és településfejlesztés szakirányos hallgató és egyben már mentor is. Ha egy gólyának bármilyen gondja, panasza, kérése, kérdése van, az nyugodtan fordulhat hozzám, és a legjobb tudásom szerint fogom segíteni. A bulikban legtöbbször ott vagyok, így a legnagyobbat, azaz a Gólyatábort sem hagyom ki. Gyertek el ti is, mert király lesz, és itt megismerhetitek egymást, minket, valamint Bódvarákó egyedi és utánozhatatlan hangulatát! Ott találkozunk 😉

photo1Sipos Réka

Sziasztok! Sipos Réka vagyok, másodéves földrajzos hallgató, regionális elemző szakirányon. Idén leszek először mentor, de annál jobban várom, hogy találkozzunk, és megismerjelek Benneteket!:) Mivel már gólyatábor után tudtam, hogy jelentkezni fogok mentornak, nagyon sok jegyzetet és egyéb finomságot halmoztam fel Nektek.:D Az egyetemi rendezvényeken szinte kivétel nélkül megtalálható vagyok, még akkor is, ha másnap reggel 8-kor gyakorlatom van… Ha bármilyen kérdésetek lenne, vagy gondjaitok vannak a kritériumdogákkal, nyugodtan zaklassatok facebookon, vagy dobjatok egy emailt (reka.sipos13@gmail.com), szinte a nap 24 órájában elérhető vagyok. Remélem találkozunk Bódvarákón! 🙂

bástyaVígh Balázs

Sziasztok! Vígh Balázs vagyok, bár az egyetemen legtöbben Bástyának szólítanak, ezt a becenevet egy minőségi borról kaptam. Ősszel kezdem már ötödik, remélhetőleg az utolsó évemet földrajz szakon, terület- és településfejlesztő szakirányon. Idén harmadszorra leszek mentor, a tavalyi év tapasztalatai után nem is volt kérdés, hogy ismét belevágjak-e. Tavaly mentorként úgy gondolom sok olyan tapasztalatra tettem szert, ami idén hasznomra válhat, ezért is várom bizakodóan az idei ,,mentor-szolgálatot” is. Leendő első találkozásunk látszata ellenére tudok felelősségteljes is lenni, valamint a tanulmányi ügyekben sem hagyok megválaszolatlan kérdéseket. Úgy gondolom, hogy a tanulmányi ügyekhez és egyéb egyetemi élethez kapcsolódó kérdések megválaszolása mellett fontos feladatunk elősegíteni egy jó közösség kialakulását is. A gólyatáborba gyertek el mindenképp, a tavalyi gólyák közül akik kihagyták, azóta is bánják. Magamról még annyit, hogy szeretem a focit, az állatokat, a forma 1-et, és a pálinkát. Találkozunk Bódvarákón!