Földrajzos mentorok 2010

Horváth Dóra
Sziasztok!
Chupi vagyok… elsőéves MSc-s, idén először mentor. Mivel nem szeretek bemutatkozást írni (amúgy
szerintem a társaság fele ezzel kezdte az irományát), úgy gondoltam megkérdezem a barátaimat
fészbukon. Ez lett az eredménye:- Vigyázzatok, mert ki lesztek cenzúrázva!- Dancefloor ruler…
mert zsigerből jön- Rainbow fighter- “szeretem a szivárványt és a felhőket, továbbá szeretek
fákat ölelgetni” 😛 ♥- *a szakterületi koordinátor bejegyzését sajnos moderálnom kellett*-
Színkavalkád – sztájliszt hajlamok, fülbevalók minden mennyiségben, zserbósütögetés, Chupizza –
Fütyülős, tulipán – chupete.blog.com
Labancz Domonkos
Csucsu Gólyák!Labancz Domi vagyok most leszek harmadéves földrajzos hallgatója “kis” egyetemünknek.Elég sok dolog érdekel, sok témában mozgok otthonosan, ezért remélem nem fogtok bennem csalódni szeretek 100%-osan dolgozni a jó célok érdekében. Szeretem a kihívásokat, ezért is jelentkeztem immár második éve mentornak, tanulva a tavalyi mentorkodásomból. Jó dolog segíteni embereknek bármilyen problémájuk van – akár egyetemi akár személyes-és ezt szeretem szívvel-lélekkel csinálni.
A jó programokon (bulik) általában megtalálható vagyok, és abból sok van itt az ELTE-n, de legyen szó akár egy beszélgetésről az egyetem vagy az élet nagy dolgairól én arra is fogékony vagyok. Remélem hogy az elkövetkezendő félévben (évben) megtiszteltek a bizalmatokkal, és együtt küzdjük meg az első egyetemista hónapok nehézségeit.
Molnár Zsolt
Molnár Zsoltnak hívnak, második évemet kezdem az ELTE-n, regionális elemző szakirányon.
Magamról annyit érdemes elárulni, hogy a Lágymányos Online (
<href=”http://lol.elte.hu” target=”_blank”>http://lol.elte.hu) alkalmazásában állok mint fotós, szóval egy jó pár rendezvényen megtalálható lesz ek fényképezővel a nyakamban 🙂 Szeretnénk ha egy nagyon jó kis csapat alakulna ki köztetek, remélem ebben Ti is partnerek lesztek, mi megteszünk minden tőlünk telhetőt. Megtalálható vagyok minden fontosabb közösségi portálon is, keressetek ott is bátran.
Megadok pár elérhetőséget, bárhol elérhető vagyok és állok a rendelkezésetekre bármilyen kérdéskörben 🙂
Sápi Zoltán
Sziasztok!Sápi Zoltán vagyok Turáról, elsőéves msc-s regionális elemző és egyben először mentor is. Azért jelentkeztem erre a feladatra, hogy bizonyítsak anyukámnak, apukámnak, és minden hozzám közel állónak, hogy alkalmas vagyok egy ilyen pozíció betöltésére. És ha nem vallok szégyent, akkor kapok egy hörcsögöt. Fontos rólam tudni, hogy utálok bemutatkozó szövegeket írni, mert nincs érzékem hozzá, ezért segítőket szoktam felbérelni. De azért röviden: mindenféle sportban (főleg a fociban), a bulizási lehetőségekben és a
tanulmányi ügyekben is otthon vagyok, szóval bátran keressetek, ha kérdésetek van!
Tabajdi Péter
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
Tóth Virág
Sziasztok!Virág vagyok, másodéves földrajzos hallgató. A tanulás mellett szeretek folyamatosan pörögni, benne lenni a jó dolgokban, és új emberekkel ismerkedni. Ezért is jelentkeztem mentornak. Fontos számomra, hogy megkönnyítsem a gólyák beilleszkedését, így nem csak a bulikban találtok meg, hanem az egyetemen is. (Nem, nem csak a büfében:)) Ha bármi kérésetek, kérdésetek van igyekszem a lehetó legjobban megoldani őket, így fordulhattok hozzám bizalommal. Suliban / bulikon találkozunk!:)
Teljes mentorlista:

Baksai Mihály
Horváth Dóra (Chupi)
Hummel Krisztián
Labancz Domonkos
Molnár Zsolt
Sápi Zoltán
Tabajdi Péter (Pene)
Tóth Virág Ildikó
Varga Erna
Váry Zsolt

Utoljára módosítva: 2010. 09. 13.