Fabó Dorina – fabo.dorina@mentor.elte.hu

Sziasztok gólyák!
Fabó Dorina vagyok, másodéves földrajzos mentor. Ódákat zengeni magamról nem fogok, mert nem tudok. Nagyon élénk és barátságos embernek tartom magam, aki könnyen barátkozik,szóval bátran gyertek hozzám bármilyen kéréssel, kérdéssel! Mindenféle zenét hallgatok és szeretek, valamint nagyon szeretek röplabdázni. Abszolút természetföldrajzi beállítottságú vagyok. Mentorságom miértje abban rejlik, hogy mikor bekerültem az egyetemre, semmit sem tudtam annak rendszeréről, és nagyon sok segítséget kaptam az én mentoraimtól, amit ilyen formában szeretnék visszaadni. Segítőkészségem abban is megmutatkozik, hogy szerves része kezdek lenni a közéletnek. Facebookon, Instagramon, e-mailben suli időben pedig a campuson bármikor elérhető vagyok ha segítség kellene. Hamarosan pedig találkozunk a Gólya-mentor talin valamit az ország legjobb gólya táborában Bódvarákón!!!!❤️ Mindenkinek csak ajánlani tudom. Addig is további jó nyarat, pihit!!
Puszi nektek, Dorina🤞🏻🤞🏻

 

Kupi Dávid – kupi.david@mentor.elte.hu

Üdv Kedves Gólyákok! Először is szeretnék gratulálni a felvételitekhez, köszöntelek Titeket az ELTE-n!:) Én Kupi Dávid vagyok, harmadéves földrajz alapszakos hallgató terület- és településfejlesztő szakirányon, a Ti mentorotok. Az elkövetkezendő időben az lesz a legfontosabb feladatom, hogy nektek segítsek, ha bármi problémátok akad segítsek megoldani, és ha kérdés merülne fel bennetek, válaszoljak rá. Ez a második mentorciklusom, ismerem már egyetemünk bonyolult rendszerét, és minden zeg zugát, ezért arra biztatlak Benneteket, hogy forduljatok hozzám és mentortársaimhoz bátran, bármikor amikor úgy érzitek segítségre van szükségetek. Remélem a gólyatáborban találkozunk Bódvarákón, mindenképpen gyertek el, a legjobb program, és bizton mondom, meghatározza az egész egyetemi életeteket, nagy kár lenne kihagyni! Előtte pedig várunk Titeket a Gólya-Mentor Találkozón, rengeteg izgalmas játékkal, és más programmal készülünk Nektek! Addig is ha bármi kérdésetek akad, alább megtaláljátok elérhetőségeimet, keressetek bizalommal!:)
Mobil:+36-31-329-1583
E-mail:kupidavid95@gmail.com/kupidavid@caesar.elte.hu
Facebook:hu-hu.facebook.com/kupidavid
Találkozunka GMT-n és Rákón!
Üdv,Dávid

 

Magyari Sándor – magyari.sandor@mentor.elte.hu

Szervusztok!

Magyari Sándor vagyok, másodéves földrajz alapszakos hallgató, első alkalommal mentor (értelemszerűen). Környezet- és tájföldrajz szakirányt választottam, ezzel összhangban inkább természetföldrajzi érdeklődésű vagyok, de igazából a földrajz minden megnyilvánulását imádom.

Nyugodtan fordulhattok hozzám bármilyen kérdéssel, problémával, vagy ha egy jó beszélgetésre vágytok. Járatos vagyok a kollégiumi ügyintézésben is, főleg a szakkollégiumok terén. Ezen kívül nagyon szeretek sportolni, a túrázástól az országúti kerékpáron át a teniszig bármire vevő vagyok.

Saját mentoraim jó példáját követve jelentkeztem, hogy segíthessek Nektek az akklimatizálódás folyamatában, épp ezért remélem, hogy minél többőtökkel találkozhatok majd a különböző gólyarendezvényeken, főleg a gólyatáborban Bódvarákón, amit csak ajánlani tudok mindenkinek.

Addig is kellemes nyári szünetet Nektek! 😀

 

Thaly Veronika – thaly.veronika@mentor.elte.hu

Sziasztok !

Thaly Veronika vagyok, harmadéves földrajzos hallgató vagyok, terület-és településfejlesztő szakirányon. Idén leszek először mentor, úgyhogy én is legalább annyira izgatott vagyok mint ti. Azért jelentkeztem mentornak, mert tudom , hogy milyen nagy segítség, ha van kire támaszkodnunk egyetemi éveink megkezdésekor. Nyugodtan forduljatok hozzám ha kérdésetek/kérésetek van, vagy csak egy jót szeretnétek beszélgetni. A gólyatábort csak ajánlani tudom, remélem minnél többen eljöttök és megismerjük egymást. Addig is szép nyarat és jó pihenést !

Elérhetőségeim: email: thaly.veronika@gmail.com 

 

Tuza Benedek – tuza.benedek@mentor.elte.hu

Szevasztok Gólyákok!

Tuza Benedek vagyok, másodéves földrajzos, először mentor. Az én mentorapáim már az első nap megkedveltették velem az egyetemet, a közösséget, és a mentorszerepet is, ezért vagyok most itt. Kétféle vélemény létezik rólam TéTéKás körökben: van, aki már előre sajnálta a leendő gólyáim, mások kiválónak tartottak a feladatra, ugyanazon okból… hogy ennek mi az oka, majd rájöttök. 😀

Amit rólam érdemes tudni, hogy rengeteg sportot szeretek – mondjuk gyakran a lelkesedésem nagyobb, mint a tudásom, de az ütős sportokban igazán ütős vagyok. A földrajzon belül legjobban a városkutatás és az Európai Unió érdekel, ezek mellett a nagyvárosok, a Benelux államok és az USA fanatikusa vagyok. A legfontosabb pedig: EDM csorog a véremben, aki az elektronikus zene bármilyen formáját kedveli, csak szólíts le, beszélgessünk! 😀

És ami a Nektek a legfontosabb, bármilyen tanulmányi, személyes, egyetemi közéleti, (egészségügyi, antropológiai, filozófiai, kőszívűemberfiai) kérdéssel fordulhattok hozzám. A mentorok azért vannak, hogy segítsenek beilleszkedni az egyetemi közegbe. Én pedig szeretnék azon lenni, hogy olyan életre szóló barátságokat kössetek, és olyan szuper közösségbe kerüljetek, mint ami nekem is megadatott! Találkozzunk a Gólya-Mentor-Talin és az ÖsszTéTéKás gólyatáborban is, Bódvarákón! <3

Életetek legjobb döntése lesz, ha eljöttök. Itt a legjobb helyre kerültetek! 😉

Peace, Ben

 

Ujvár Márton – ujvari.marton@mentor.elte.hu

Sziasztok!
Másodéves földrajzos hallgató vagyok, jelenleg nem tudom, hogy milyen szakirányon. Miután gimiben inkább több, mint kevesebb sikerrel mentoráltam fiatalabb diákokat és a saját mentoraim nélkül valószínűleg már sírva könyörögnék a kegyelemdöfésért egy sarokban, úgy gondoltam, hogy segítek a földrajzos gólyáknak eligazodni az ELTE TTK jelentette labirintusban. Keressetek nyugodtan bármilyen kérdéssel bármikor, néhány órán belül válaszolok.
Bódvarákó metropoliszban remélem minél több emberrel találkozom és beszélgetek egy jót közületek.
Jó pihenést!