Földrajz szakos Mentorok 2022

Borsos Szabó Krisztina Kinga

Kedves Gólyák!
Először is gratulálok mindegyikőtöknek a sikeres felvételhez, és üdvözöllek az ELTE TTK világában!

Én Borsos Szabó Krisztina vagyok, földrajz szakos mentor. Most leszek másodéves a terület- és településfejlesztő specializáción.

Mentortársaimmal együtt az lesz a feladatunk, hogy az év elején rátok váró sok adminisztrációs feladatban segítsünk titeket, és hogy segítsünk nektek az egyetemi életbe való beilleszkedésben és új barátok szerzésében.

Én is tartom azt a mondást, amit a mi mentoraink mondtak nekünk, hogy: „nincs buta kérdés csak fel nem tett”. Szóval, ha bármilyen kérdésetek, problémátok van, vagy csak beszélgetni szeretnétek, nyugodtan fordulhattok hozzám, ha tudok, egyből válaszolok is.

Rólam röviden annyit, hogy szeretek filmeket nézni, zenét hallgatni és természetesen a földrajzot. A filmekből kb. mindent megnézek, ami nem horror, vagy thriller, bár itt is vannak kivételek, a zenékből főleg popot hallgatok.

Én azért lettem mentor, hogy jó kis programokat szervezhessünk nektek és segítsem egy jó és összetartó közösség kialakulását.

Remélem, hamarosan találkozom veletek valamelyik gólya-mentor programon!

Mocsári Eszter

Hellóka-nyalóka!

Először is üdv, nagyon gratulálok neked, hogy bekerültél az ELTE TTK föcis családjába, már nagyon vártuk, hogy megérkezz közénk.

Mocsi vagyok, de ha ez nem szimpi hívhatsz Eszternek, mindkettőre hallgatok. Már egy éve vagyok tagja az egyetemi légkörnek és kis spoiler gyanánt mondanám, hogy irdatlan jó, és megeshet, hogy függők lesztek. 😉 Rólam még annyit érdemes tudni, hogy egy igazi természet bolond lány vagyok, talán ezért is lehet, hogy a szívem inkább a természetföldrajz irányába húz. A kiránduláson kívül nagyon szeretek fotózni és zenélni.

Ha bármi kérdés, kérés, óhaj, sóhaj, panasz vagy netalántán bánat van, fordulj hozzám bizalommal, azon leszek, hogy segítsek neked.

Már nagyon várom, hogy még jobban megismerhesselek, és hogy egy jó bulit csapjunk a gólyatáborban.
Még egyszer köszöntelek nálunk!

Morvai Ákos

Kedves Gólyák!
Hatalmas gratuláció mindenkinek a sikeres felvételihez!

Morvai Ákos vagyok másodéves Földrajz BSc-s hallgató, és az egyik mentorotok. Mentorotokként én leszek azon csodás földi élőlények egyike, akik minden egyetemhez kapcsolódó dologban segíteni fognak nektek az egyetem megkezdése előtt és után. Ez azt jelenti, hogy hozzám akármilyen hivatalos és személyes problémával lehet fordulni, ami a tanulmányaitok megkezdését, vagy azok sikeres teljesítését és az egyetemen eltöltött időtök jó hangulatát biztosítja.

Jómagamról annyit, hogy a popkultúra rajongója vagyok, szórakozásképp kalandregényeket írok, imádok sportolni, szeretem a közösségi eseményeket (legyen az egy hosszú kirándulás, vagy egy jó buli), nem vetem meg az alkoholt és humorral oldom a feszültséget. Az informatika a legfőbb ellenségem, és a mentortársam a legjobb barátom.

Azért lettem mentor, mert szeretek új embereket megismerni, és mert egy érdekes kihívásnak tűnt és mert jó érzéssel tölt el, ha segíthetek másoknak.

Jó kezekben lesztek!
Tali az első Gólya-Mentor-Találkozón (vagy véletlenül éjszaka a városban)!
Üdv: Ákos

 Tibai Botond

Boti vagyok 21 éves Földrajz BSC hallgató, már másodéves. Szeretek focizni, utazni és kirándulni.

Sokat gondolkodtam mit is írjak ide, hogy miért lettem mentor, nem akartam ugyanis közhelyekbe futni, de talán mégis azért mert szeretném, ha egy jó és összetartó csapatunk lenne és tudnálak titeket segíteni mindenben, hogy a lehető legjobbak legyenek az egyetemi éveitek.

Remélem ti is új barátokra leltek bennünk és segítségetekre leszünk majd az évek alatt!
Várom már a találkozást, (és hogy együtt bulizzunk)!

PS.: Remélem együtt is felfedezünk majd új helyeket.