Fizikus mentorok 2012

Tóth István

Sziasztok!
Elsőéves fizikushallgató vagyok tanári szakirányon. Mentorkarrieremnek ez az első éve, de bátran forduljatok hozzám, ha gondotok támad az egyetem alatt. Ha nem az egyetemen vagyok akkor vagy TTNY-ben veszélyeztetem az emberek nyugodt életét, vagy zsonglőrködöm.

Haász Tamás

Haász Tamás vagyok, de sokan csak “Zi”-ként ismernek. Alkalmazott fizikus szakirányon vagyok, most leszek először mentor, már nagyon várom. Elég sok program szervezésében voltam/vagyok benne, így jórészt tudom, épp mi történik a fizikus életben. Ha bármiben segítségre lenne szükséged, netán csak kérdezni szeretnél, vagy nem vagy biztos valamiben, akkor teljes bizalommal fordulhatsz hozzám, például ezen az email címen:
djzi.1991@gmail.com <http://eltehb.mafihe.hu/djzi.1991@gmail.com>

Vanó Lilla

Sziasztok!
Vanó Lilla vagyok, másodéves fizikushallgató elméleti fizikus szakirányon.
Szabadidőmben szívesen filmezek, olvasok, kirándulok. Idén vagyok először mentor, de igyekszem mindenben segíteni nektek, hogy eligazodjatok az egyetemen, és beilleszkedjetek a fizikusok néha elég érdekes, de annál jobb és szórakoztatóbb társaságába.

Horváth L. Bence

Horváth L. Bence vagyok (Jenci), 21 éves, másodéves fizikushallgató tanári szakirányon, földrajz minorral. Gyerekkoromtól zenélek, a fő hangszerem a harsona, de a gitárral, basszusgitárral, zongorával is boldogulok, alkalmanként énekelek. Ezen kívül sportolok is, amerikai focista vagyok.
Szabadidőmben szeretek írni, olvasni és játszani bármilyen formában. A Mafihe EHB tagjaként szerveztem már Fiziqs bulikat, és egyéb programokat is (Most éppen a gólyatáborotokat). Élem a kollégisták sokszor hosszúra nyúló hétköznapjait, a véremben van az egyetemi ügyintézés! 🙂

Dologh Bence

Sziasztok!
Dologh Bence Ervin (Magic) vagyok, negyedéves fizikushallgató, elméleti fizika szakirányon. Idén már harmadszorra leszek mentor. Az egyetemen eltöltött évek alatt rengeteg tapasztalatot szereztem, szívesen segítem az ifjakat az első szárnypróbálgatások során. Szabadidőmben barátokkal lógok, sorozatokat nézek, vagy főzőcskézek a koliban.

Berki Péter

Sziasztok! Berki Péter vagyok, másodéves Fizika BSc szakos hallgató, tanári szakirányon. Az első év során nagyon nagy segítségemre voltak a mentorok, titeket is arra biztatlak, hogy bátran forduljatok hozzánk, akármilyen kérdés vagy probléma felvetődik! Gratulálok az eredményes felvételitekhez, a gólyatáborban találkozunk! 🙂

Pintér Ádám

Sziasztok! Pintér Ádám Balázs (Pintyó) vagyok, másodéves fizikus hallgató, alkalmazott fizikus szakirányon. Ez a második évem, most vagyok először mentor, így még az elsőéves élményeim frissek. Bármilyen kérdéssel bátran forduljatok hozzám.
Gólyatáborig emailben, facebook-on, aztán személyesen! 🙂

Kovács Domicián

Sziasztok!
Kovács Domicián vagyok, másodéves Fizika Bsc szakos hallgató. A nevemet vagy megjegyzed az első pillanatban, vagy sohasem fogod tudni megjegyezni, szóval maradjunk a Domi megszólításban. Mindenki felé nyitott, általában életvidám vagyok, ha nem, az általában az idő miatt van. 🙂 Szeretek mozogni, mindenféle sport szóba jöhet. Gitározok jó pár éve, és olimpiai bajnok vagyok távolnézésben! Bármi kérdéssel bátran keressetek meg minket!
Gólyatáborba gyertek el, kihagyhatatlan!!:D

Kovács Olivér

Kovács Olivér vagyok, negyedéves fizikus hallgató, kémia tanári
szakirányon. Bármilyen tanulmányis, vagy tanterves dologgal keressetek bátran, de ha érdekel a tanári szakirány, akkor is állok rendelkezésetekre!

Enyingi Vera

Enyingi Vera Atala vagyok, harmadéves fizika BSc-s, fizikus szakirányon.
Jelenleg a Mafihe programfelelőseként, HÖK képviselőként és mentorként tevékenykedem. Kollégista vagyok a TTNY koliban (NUK), így ha kollégiumi jelentkezéssel, a tanulmányaiddal, szoctámmal, vagy bármi mással kapcsolatban kérdésed van, kérdezz bátran!

Tóth Ágnes

Sziasztok!
Ági vagyok és idén harmadszorra leszek mentor. Lelkesen készülök, hogy jó fizika-matek tanár lehessek a jövőben, és már három éve tevékenykedem a Mafigyelő szerkesztőségében is. Szívesen segítek az embereknek és barátságos vagyok mindenkivel. Alapvető előfordulási helyem az egyetem és a Nagytétényi koli, de azért bármelyik jó bulin is könnyen összefuthatunk.
Nyugodtan keressetek meg bármilyen problémával személyesen, e-mailben, vagy csak írjatok rám facebook-on.

Jófejű Anikó

Jófejű Anikó vagyok, tanár szakirányos hallgató. Jelenleg elnökként
tevékenykedem a Mafihe EHB-ban. Idén harmadszorra vagyok mentor és
szeretnék segíteni a gólyáknak az egyetemi életük első lépéseiben.
Forduljatok hozzám bátran, megpróbálok segíteni az egyetemi élet
ügyes-bajos dolgaiban. Ha épp nem az egyetemen vagyok, akkor zenével
szoktam kikapcsolódni.