Fizikus mentorok 2010

Kőfaragó MónikaSzakterületi főmentor
Sziasztok! Kőfaragó Móni vagyok, fizika szakos főmentor. Elméleit fizikus szakirányra járok, idén már harmadik éve. A fizikán belül elsősorban részecske fizika és asztrofizika érdekel. Idén mentorkodom először, de igyekszem mindenben segíteni azokat a gólyákat, akik hozzám fordulnak.
Dologh Bence Ervin
Sziasztok! Bence vagyok, barátaimnak csak Magic. Másodéves vagyok elméleti fizika szakirányon.
Azért lettem mentor, mert szeretnék én is segítséget nyújtani Nektek, ahogy egyszer nekem nyújtottak. Ha bármi kérdésetek van, bátran zaklassatok a nap 24 órájában, elérhető vagyok akár telefonon is.
Jófejű Anikó
Jófejű Anikó vagyok, másod éves fizika szakos hallgató, fizika-matek szakirányon. Nyugodtan fordulhattok hozzám bátran, és megpróbálok segíteni az egyetemi élet ügyes-bajos dolgaiban.
Marczis István Róbert
Sziasztok! Másodéves fizikus hallgató vagyok csillagász szakirányon. A mentorsággal kerültem be az egyetemi közéletbe, reményeim szerint sikerül megbírkóznom az ezzel járó feladatokkal. Nyugodtan keressetek meg bármilyen problémával, igyekszem legjobb tudásom szerint segíteni 🙂
Novák Fruzsina
Novák Fruzsina másod éves fizika-kémia tanár szakos hallgató vagyok. Mentor azért lettem, mert fontosnak tartom az első évesek első pár lépésének segítését az egyetemen, hiszen az első időkben szerzett élmények maradandóak lesznek, és ezt szeretném, ha pozitív lenne. Nem utolsó sorban az évfolyamok, szakok közti kapcsolat sem elhanyagolható, amiben a mentorrendszer is segítséget nyújt.
Tóth Ágnes
Sziasztok!Ági vagyok, másodéves fizika szakos hallgató. Lelkesen készülök, hogy jó fizika-matek tanárnéni lehessek a jövőben. Szívesen segítek az embereknek és barátságos vagyok mindenkivel. Alapvetően visszafogott természetem van,de azért minden jó bulin ott a helyem.
A teljes mentorlista:

Dologh Bence Ervin
Ferdinandy Bence
Jófejű Anikó
Kovács Olivér
Kőfaragó Mónika
Lakatos Dóra (Közlegény)
Lukács Ferenc
Mariczis István Róbert
Novák Fruzsina
Radnai Tamás
Tóth Ágnes
Tóth Zsolt

Utoljára módosítva: 2010. 09. 13.