Biológia-környezettudomány mentorok 2019

Csáki Karolina

Sziasztok!

Csáki Karolina vagyok, harmadéves biológustanonc és a ti egyik mentorotok. Hogy mi is egy mentor? A pótanyukátok/apukátok, akinek panaszkodhattok, akitől tanácsot kérhettek, aki segít nektek, és aki tájékoztat a kiskapukról, és hogy mit hogyan érdemes csinálni. Szóval ha nem vagy lusta beírni a fent lévő hosszú e-mail címemet a címzettekhez (bocs srck, generálva lett 🙁 ), akkor biztatok akárkit arra hogy keressen fel ha segítségre van szüksége mert magától nem találja a neten az infot. Bár a Facebookon valószínűleg hamarabb válaszolok, ott is írjatok nyugodtan. 

A gólyatáborról ejtenék még pár szót számotokra. Az egyetemi közeg más mint a középiskolai/gimnáziumi, itt felnőttként vagy kezelve, abban veszel részt amihez kedved van, az elfoglaltságok listája pedig roppant széles. Nem kell partiállatnak lenned ahhoz hogy jól érezd magad, kiülős-beszélgetős esték is vannak, ellenben ha pont a buliért jönnél, az is biztos hogy kiélheted eziránti hajlamaidat. De ami a legfontosabb az egészben, hogy egy szuper társaság részese lehetsz, ahol barátságokat köthetsz és akikkel bajtársak lesztek az elkövetkezendő 3-4 évben. Gyertek, ne punyuljatok bele a komfortzónátokba, mert megéri eljönni! 🙂

U.I.: a képemen a bal oldali vagyok én

 

Dobos Attila

Sziasztok!

Mindenkinek gratulálok a felvételihez!

Attila vagyok, másodéves biológus hallgató, először mentor. Saját mentoraim munkáját látva döntöttem úgy, hogy én is belevágok ebbe a feladatba, hiszen nekem is nagy segítségemre voltak az egyetemi élet trükkjeinek elsajátításában, ami nem mindig egyszerű feladat.
Első itt töltött évem során rengeteg hasznos információt szereztem, tehát ha elakadtok a Neptun használata közben vagy csak nem találtok egy termet az egyetem labirintusában, esetleg a péntek esti feszültséglevezetéshez kell egy alkalmas helyszín, akkor nyugodtan keressetek meg.

Hajrá gólyákok! Találkozunk a gólyatáborban!

 

Friedrich Ádám

Sziasztok Gólályák!

Ádám vagyok másodéves biológus hallgató és először mentor. Először is gratulálok a sikeres felvételihez!

Remélem minél többen eljöttök majd a gólya-mentor találkozókra és a gólyatáborba is, hogy hamarabb megismerkedjünk! Nagy változás az egyetemi élet a középiskolaihoz képest, de mi mentorok pont azért vagyunk, hogy segítsünk nektek. Ha bármi kérdésed van a friedrichadam612@gmail.com email címen és facebookon is elérhettek.

 

Gál Eszter

Sziasztok gólyákok!

Eszti vagyok, harmadéves biológus hallgató.Mindenkinek gratu a felvételihez😊Most pedig életetek egyik legmeghatározóbb időszaka következik és nekem is, mint a többi mentornak az a feladatom,hogy ti jól érezzétek magatokat és minél könnyebben beilleszkedjetek az egyetemi életbe.Keressetek bátran bármilyen problémával tanulmányi dolgoktól kezdve a megfelelő vendéglátóipari egység megtalálásáig bármiben,amiben tudok szívesen segítek(utóbbiba szívesen el is kísérlek titeket).Ezen kívül fő ismertető jegyem hogy nem birtokolok egy normális zoknit sem,illetve már szinte mindenféle kérvényt adtam már be ami az egyetemen létezik.Nagyon szeretem a magyar alter zenéket, a tengerbioszt és a barackos sört😄Remélem sokatokkal lesz alkalmam megismerkedni a gólya-mentor talikon és a gólyatáborban is, addig is szép nyarat kívánok mindenkinek☺

 

Gáspár Dominika

Sziasztok Gólyák!

Gáspár Dominika vagyok (de inkább arra hallgatok, hogy Doma :D) másodéves BSc-s biológus hallgató és idén először mentor/képviselő. Először is szeretnék nektek gratulálni a sikeres felvételihez. Életetek legizgalmasabb szakasza – a csodálatos egyetemi élet – csak most kezdődik! Mi mentorok azért vagyunk, hogy bármilyen problémában a segítségetekre legyünk az első félév során, legyen az az egyetemmel kapcsolatos, vagy attól teljesen független. Ha kérdésetek van például a Neptun működésével kapcsolatban, vagy hol érdemes bulizni, minket nyugodtan kereshettek. Engem Facebookon vagy emailben (dominikagaspar96@gmail.com) a legegyszerűbb elérni, vagy elkaphattok a folyosón engem és bármelyik másik mentortársamat!

Remélem minél többen el tudtok jönni a gólya-mentor találkozókra, meg persze a tétékás gólyatáborba, és mihamarabb találkozunk! Addig pedig legyetek jók és élvezzétek a nyár további részét! 

 

Gyulai Márton

Sziasztok! 

Gyulai Márton vagyok, harmadéves biológus hallgató. Most másodjára vagyok mentor, és a tavalyi élmények után izgatottan várom az ideieket. Minden egyes gólyát csapatokba fogunk osztani augusztus végén, és minden gólyáért két mentor lesz felelős, akik mindenben a segítségetekre lesznek. Addig viszont keressetek bizalommal engem, vagy bármely más mentortársamat! :))

Remélem a gólya-mentor találkozókon és a gólyatáborban minél többeteket láthatlak majd!

Puszi: 

Marci

 

Illés Borbála

Sziasztok kisgólyák!

Illés Bori vagyok, másodéves biológus hallgató, egyike a sok titeket segítő mentornak. Most, hogy véget ért a gimi – tényleg, gratulálok a felvételitekhez! -, egy teljesen új „korszak” veszi kezdetét számotokra, mégpedig az egyetem. Ne legyetek megijedve, mentortársaimmal mind azon leszünk, hogy a hirtelen váltás nehézségein átsegítsünk titeket, és bevezessünk benneteket a hallgatói élet rejtelmeibe. Mivel az új környezetbe, közösségbe való bekerülés legnehezebb időszaka mindig a legeleje, így azt javaslom, hogy gyertek el a gólya-mentor talikra, illetve a gólyatáborba is, ahol megismerhetitek mentoraitokat, szaktársaitokat, évfolyamtársaitokat. A kérdéseitekkel pedig forduljatok hozzám bizalommal, akár a facebook-on is.

Remélem sokatokkal találkozunk gólyatáborban, addig is, legyetek jók! 🙂

 

 

 

Nyitrai Ákos

Sziasztok gólyák!

Nyitrai Ákos vagyok, másodéves biológus hallgató és idén először mentor. Elsősorban szeretnék mindenkinek gratulálni a sikeres felvételijéhez. Mentortársaimmal azon leszünk, hogy megkönnyítsük  az egyetem elkezdésével járó nehézségeket, hogyan használjátok a Neptunt, vagy hol vannak a legjobb helyek bulizáshoz. Bármi kérdésetek van egyetemmel kapcsolatban, vagy csak beszélgetni akartok, nyugodtan keressetek meg Facebookon vagy e-mailben. Remélem sokan eljöttök majd a gólya-mentor talikra, illetve a gólyatáborba, hogy minél hamarabb megismerkedhessünk.

 

Palkó Zoé

Szevasztok Gólyákok!

Palkó Zoé vagyok, az egyik bioszos mentor, másodéves hallgató. Először is szeretnék gratulálni a felvételitekhez, most kezdődik életetek egyik legizgalmasabb időszaka. Mi mentorok azért vagyunk, hogy megkönnyítsük nektek az egyetemi élethez való alkalmazkodást, így bármilyen kérdés merül fel bennetek, forduljatok nyugodtan hozzám, vagy bármelyik mentortársamhoz. Engem elértek Facebookon, vagy a zoee.palko@gmail. com e-mail címen.
Egész életemben Pesten éltem, szívesen segítek akármilyen Pesthez kapcsolódó kérdésben is. 
Mindenképpen vegyetek részt a gólyaprogramokon és gyertek el a gólya-mentor találkozókra, ahol megismerhettek minket és gólyatársaitokat. Remélem minél többen jöttök gólyatáborba. Ezek valamelyikén találkozunk, addig is legyetek jók!

 

Tóth Réka

Sziasztok gólyák! Gratulálok a sikeres felvételihez! Élvezzétek ki a pihenést és a szabadidőt, mert a kövi időszak elég pörgős lesz. 😉

Az én nevem Tóth Réka, másodéves biológus hallgató vagyok.

Egy kis személyes infó rólam, hogy kicsit megismerjetek: Könnyen felismerhető vagyok a göndör hajamról, továbbá elég édességmániás vagyok, szóval aki még nem ismerné a Toffix nevű csodaédességet, annak lehetősége lesz megismerni a táborban;) (nem gina eskü). Már a gólyatáborban tudtam, hogy én is mentor szeretnék lenni. Hihetetlen nagy segítséget és támogatást kaptunk a mentorainktól, ugyanezt az élményt szeretném átadni én is a gólyáimnak.

Nagyon remélem, hogy bármilyen problémával bizalommal fogtok hozzánk fordulni. A mentortársaimmal megpróbáljuk megkönnyíteni ezt a kezdeti időszakot számotokra, hogy gyorsabban belerázódjatok ebbe az új életvitelbe. Ha segítségre van szükségetek, nyugodtan keressetek meg facebookon vagy suliban, telefonon, SMS-ben vagy üzenjetek postagalambbal! Szeretettel várunk titeket a gólyatábor csodavilágába, addig is szép nyarat!