Matekos mentorok 2008

Androvics László
Androvics Lászlónak hívnak. Balatonbogláron lakok ami ugye azért nagyon jó, mert ott a Balaton:) ELTE TTK-ra járok mint matek-infó tanárjelölt. Nagyon szeretem a csapatsportokat így például a focit, kézit, röplabdát etc… Bármikor és bárkivel szívesen kirándulok, túrázok, és majdnem minden
hülyeségben benne vagyok:)
Árendás Ákos
Sziasztok!
Árendás Ákos vagyok, harmad éves alkalmazott matematikus hallgató (Matematika BSc – alkalmazott matematikus szakirány).
Az én gólyatáboromat beleértve ez lesz a harmadik matekos gólyatábor, amiben részt veszek, idén mentorként. Szeretem a társasági életet és a nagy bulikat, de ezek mellett szorgalmasan bejárok órákra is :).
Tagja vagyok a matekos szakterületi csoportnak és az alkmatosok hallgatói honlapján adminkodom (reklám helye: http://alkmat.extra.hu).
Bertalan Ágnes
Ági vagyok, második éve járok a matek szakra, alkalmazott matematika szakirányra. Idén kezdem a mentorságot. Tanulmányokban azt mondják, hogy nem vagyok túl rossz. Szeretek bulizni és igyekszem kivenni a részem a közösségi dolgokból (mentorság, alkmat honlapszerkesztés). Sok mindent szeretek, főleg ami csokiból van:P
Bogye Tamara
Sziasztok!
Bogye Tamara vagyok, 20 éves, budapesti, idén másodéves matematika BSc-s hallgató, matek-történelem tanárjelölt, de nyugi, nem harapok és nem eszem gólyákat sem, csak néha… a többi majd kiderül.
Dukán András Ferenc
Dukán András Ferenc vagyok, de szólíthatsz bárhogy. 1988. 11. 20-án születtem. Jóvágású és eszes vagyok. Jelenleg 3 gyermekem van és egy multinacionális cég vezérigazgatója vagyok. Szabadidőmben új kocsikat veszek és a pápával golfozom. Keresem azt a nemdohányzó férfit és/vagy nőt, aki legalább 10 évvel idősebb/fiatalabb nálam és szeret mosogatni. Ja nem, ez nem ide lesz. Matematika-történelem tanárnak készülök. Valószínűleg nem a BME-n. Bolond vagyok. Ezt vállalom és élvezem.
Szeretek utazni (főleg stoppal), koncertekre, más egyéb szórakozóhelyekre járni, főleg parkokban, de más egyéb helyeken is barátokkal inni, meg mindenféle más társasági eseményt. Szeretek fogat mosni, szeretem a kockás ingeket meg a sarut, szeretem a vicces dolgokat, főleg az embereket. Ezért lettem mentor. Ezt a képet meg azért választottam, mert fülig ér rajta a szám.
Azt hiszem ide csak ennyit írnék, jobb képeket akarsz rólam és/vagy dolgokat szeretnél megtudni rólam, javaslom, hogy ötvözd az internetes keresést azzal, hogy tudod a nevem.
Jézus szeret!
Ekker Nikoletta
Matek-info szakon húzom az igát immáron három éve. Két éves mentorság valamint a matekos honlap szárad a lelkemen. 🙂
Kollégiummal kapcsolatos kérdésekben hozzám tessék fordulni!
Ferenczfi Zoltán
Szeretek élni, igazán, és szeretnék olyan sokáig élni, amilyen sokáig csak lehet … szeretek jó ember lenni és szeretem, ha sok jó ember vesz körül … szeretek boldog lenni és szeretem ha boldogok és vidámak körülöttem az emberek … szeretek sokat tenni azokért, akiket szeretek és szeretem ha ők is sokat tesznek értem … szeretem a nyüzsi nagyvárosi életet és szeretem a meghitt békés vidéki pihizést! Szeretem az édességeket, a gyümölcsöket, a zöldségeket és szeretek finomakat enni és szeretném megköszönni mindenkinek, aki “megetet”, hiszen állandóan éhes vagyok, de lusta vagyok főzni! 😀
Remélem sikerült bemutatkoznom! 🙂
Fórizs Dorottya
Sziasztok! Fórizs Dorottya (Dotti) vagyok, 20 éves, a békés-megyei Orosházán lakom. Idén kezdem a 2. évemet, mint matematika BSc szakos hallgató, és tanári szakot választottam fizika minorral. Szerencsére idén is sikerült fevételt nyerjek a KCSSK-ba (Kőrösi Csoma Sándor Kollégiumba). Nagyon szeretek ping-pongozni, s talán azt mondhatom, hogy nem is megy olyan rosszul!:-)
Fornet Karolin
Sziasztok! Fornet Karolin vagyok, sokadéves alkalmazott matematikus. Szeretek nagyokat bulizni, mentorkodni, kenuzni, de bemutatkozást nem szeretek írni, úgyhogy abba is hagyom… majd a táborban megismertek.
Kardos Andrea
Kardos Andi vagyok, negyed és ötödév határán táncoló mat-fizes, másodéves mentor.
Szeretem a koktélokat, a csokit, a jó vicceket meg blablabla nem sorolom fel, minek, úgyis kiderül.
Mindennel lehet hozzám fordulni, akármit meg tudok oldani…cukorka vagyok a mentorok között.
Kardos Tibor
Jóóó reggelt!
Negyedéves vagyok matek-fizika tanár szakon, igazából komolyabb gond és erőfeszítések nélkül egész jó eredménnyel vagyok túl ezeken a féléveken, így még az is lehet, hogy majd a későbbiekben különböző tantárgyakban is tudok segíteni nektek. A tanárokról nincs annyi információm, mint másoknak, köszönhetően óralátogatási szokásaimnak, de vagy barátom, a Tekla, aki mielőtt tudnánk, hogy ki tartja a tantárgyainkat, már tudja a tanár csillagjegyét, hobbijait, szokásait…nem tudom hogy csinálja de le a kalappal..szal akár még infót is tudok szerezni, hogy kihez érdemes menni.
ha bulizni szeretnétek, általában tudok segíteni hely találásban tanácsokkal, van pár jól bevállt helyünk és módszerünk a barátaimmal és általában mások se szoktak panaszkodni akik velünk tartanak. Ezenkívül esetleg talán néhanéha nagyritkán különböző pókerjátszmákba is belefuthatunk együtt, nem feltétlenül pénzért..
Amúgy pár szót magamról, illetve arról, hogy miket szeretek csinálni (azért nem írok tulajdonságokat, mert azokat eldöntitek ti…meg különben is minek már): szeretek viccet csinálni mindenből, bulikban elugrándozni, elbohóckodni, régen fociztam is de sajna egy térdsérülés miatt annak már vége, így a fociból lett a póker, amiből próbálom olykor olykor kiegészíteni az otthonról kapott támogatást. Sokat olvasok, legtöbbet fantasy és történelmi regényeket, lehet sokaknak nem túl izgis ez de ez is én vagyok. Nagy barátja vagyok a hasamnak :D, valamint a sör és a koktélok a gyengéim, viszont a vörösbornál csak a kelkáposztafőzeléket utálom jobban. Ezen kívüűl szeretem kipukkasztani az ilyen pukkasztós nejlon izéket aminek nem tudom mi a neve, de aki ezt szereti rossz ember nem lehet.Pusszantás
Kottász Kata
Sziasztok! Kata vagyok, harmad éves matematika-biológia szakos hallgató. Kicsit makacs, ami néha előny, néha hátrány, de ez nem baj:) Másodszorra leszek mentor és ha a gólyám leszel, tuti, hogy megtaláljuk a közös hangot! Gólyatáborban találkozunk!
Kovács Balázs
Kovács Balázs vagyok, Budapesten lakom, 2006 óta vagyok az ELTE hallgatója, alkmat szakirányon. Én vagyok az AlkMat-os honlap egyik főszerkesztője (a másik Ákos – ez itt a reklám helye 🙂 ), illetve még
MASZAT-olok is, ha épp nem analízissel foglalkozom!
Lakó Viktória
Lakó Viktória vagyok, harmad éves matekos, szakdolgozat előtt. Tavaly kezdtem a mentorkodást, amivel értékes tapasztalatokat szereztem leendő tanári pályámhoz. Igyekszem odafigyelni a gólyáimra a későbbiekben is, és ha tudom, segítem őket.
Nádas Katalin
Sziasztok! Kati vagyok, harmadéves matek BSc-n (elemző szakirányon). Immár harmadjára vállaltam mentorságot.
Szeretem az animéket, a cicákat-kutyákat-nyuszikat (azaz minden nyomogatni való kisállatot). Hogy a “káros” szenvedélyemet is említsem, csoki, ill. édesség függő vagyok. Van egy dolgok, ami nélkül nem tudnám elképzelni az éltemet, ez a versenytánc. Már csöppnyi kislány korom óta táncokok (nem mintha sokat nőttem volna azóta) és mostanra már sok szép eredményt értem el ebben a sportágban. Az elmúlt két évben én tanítottam be a gólyabálra a nyitótáncot, és remélem ez idén sem lesz
másképp. Ha szeretnél jobban megismerni, használd az internetet: iwiw, google, youtube,
dancesportinfo meg ilyenek… 😛
Jah és még valami. Idén is a kerekes úti koliban fogok lakni, szóval ha bármi
kérdésed lenne bármivel kapcsolatban keress meg!
Szemes Péter
Nostehátakkor. Szemes Péter a valósi böcsületes nevem, de Pepe névem híresültem el matematikai körökben (mint pl.: Pepe-sejtés, Pepe féle kulturális axióma, stb.). Szeretem a sportot, a kávét, a sört és a fekete hajú nőket (mindezt persze jéggel, keverve, nem felrázva, két kacskaringós szívószállal).
Mindemellett igyekszem minden TTK-s perverz kulturális vágyát kielégíteni drámakör és kulturális teaest címszó alatt.
Pepe
Vámos Tamás
Vámos Tomi vagyok, sokadéves matek-informatikatanár szakos. Egy pedagus veszett el bennem, de a hatóságok már keresik. Valószínűleg ezért is vagyok idén másodszor mentor, na meg azért, mert az elmúlt egy évben ekörül forgott a világom. Remélem megérte, de ezt majd csak a gólyáim fogják tudni megmondani.
Szeretem a csokit, a póker (főleg, ha nyerek), meg a satöbbit – azt a leginkább. Állítólag öreg vagyok, de ez nem látszik.
Zágonyi Beáta
Sziasztok! Bea vagyok, süttői lakos, másodéves matekos, tanári szakiránnyal. Szeptembertől ismét a KUK lakója leszek.