Matekos mentorok 2009

Androvics LászlóSzakterületi főmentor
Helló!Androvics Laci vagyok! Ne lepődj meg, ha valaki, majdnem mindenki (Török)Bálintnak vagy TUK-nak szólít. A sztorikat majd egyszer elmesélem:-)

Sokadéves matematika-informatika tanári szakon vagyok és idén másodszor mentor. A szorgalmi időszakban rengeteg buliba járok és járni is fogunk, ugye, Kedves Gólya?
Természetesen a tanulmányi dolgokban is otthon vagyok. Ha bármi kérdés felmerül, bátran kérdezz, megpróbálok rá válaszolni, vagy ha esetleg nem menne, akkor is utánnajárok és ebből én is tanulok:-D
Imádok túrázni! Bármikor, bárkivel, bárhova szívesen megyek;-) Ja, és általában minden hülyeségben benne vagyok:-D

Találkozzunk Bodajkon, mindenképp gyertek el, merazjó!!!! 😀

Árendás Ákos Tuzson
Helló!Árendás Ákos Tuzson vagyok (2. keresztnevemről – mert úgyis feltetted magadban a kérdést, hogy “Na ez meg mi?”: magyar név, jelentése: bölcs lélek, öreg lélek). Idén kezdem meg a 4. évemet Matematika BSc-n (anal 3-mal- előre szólok – vigyázzatok 🙂 ), alkalmazott matematikusnak tanulok.
Másodjára vagyok mentor, HÖK-özöm is, ahol Matematika Szakterületi Koordinátor vagyok, ez most még úgyse mondd semmit, de előljáróban annyit, hogy bármilyen kérdésetekkel nyugodtan forduljatok hozzám. Általában a legtöbb rendezvényen megtaláltok majd, nagyon szeretem a pörgést és a bulizást!
Röviden ennyit, remélem gólyatáborban minél többetekkel megismerkedek majd 🙂

Sziasztok!

Bertalan Ágnes
Sziasztok!Bertalan Ágnes vagyok, 3. évemet kezdem az ELTE-n, alkalmazott matematikusnak tanulok. Idén másodszor leszek mentor. Bulikban néha, ELTE-n, TTNY koliban, showhajtáson, torturán, mindig megtalálsz.
Tanulmányi és szociális kérdésekkel bátran kereshetsz.
Szeretem a csokit!!!

Dukán András Ferenc
Harmadéves matematika BSc-s vagyok. Matematika-történelem tanárnak készülök.
Szabadidőmben utazgatok (stoppolok), barátaimmal vagyok (iszogatok) vagy az egyetem környékén tevékenykedek (tanulmányi kérdésekkel, buliszervezéssel, stb. foglalkozom).
Igazábol teljesen bolond vagyok, csak nehezen tudom ezt szavakba önteni. Ha én leszek a mentorod, az életed sokkal vidámabb lesz és a várható élettartamod megnő 10 évvel. Legalább.Dukán András Ferenc 🙂

Fórizs Dorottya
Sziasztok!
Fórizs Dorottya vagyok, Dotti, harmad éves matematika szakos hallgató fizika minorral. Idén másodjára leszek mentor. Szeretek bulizni, olvasni, kicsi korom óta ping-pongozok, de most már inkább csak hobbiszerűen. Kollégista vagyok, és ha bármi kérdésetek lenne a kolival vagy azzal kapcsolatos dolgokkal, akkor nyugodtan keressetek meg, vagy írjatok a kollbiz(kukac)ttkhok(pont)elte(pont)hu–ra!
Iváncsó Veronika
Hali!
Iváncsó Veronika vagyok. Matek-fizika tanárnéninek tanulok és most kezdem a 3. évet. A mentorságot először próbálom ki. Gólyatáborban (GT) tavaly és azelőtt is voltam. Gólyaként megnyertem a Ms. Macs-ot. Hogy mi is ez? Majd kiderül a GT-ben!
Szeretem a vidámságot, focit, bulikat és a csokit minden mennyiségben! 🙂
Röviden ennyi, a többi úgyis kiderül nemsokára…
Addig is minden szépet s jót!
Vera
Kis Alexandra
Halihó!Kis Alexandra vagyok, másodéves matematika szakos hallgató, tanári szakiránnyal.
Tavaly gólyaként, idén mentorként leszek jelen Bodajkon – gólyaként elég maradandóra sikerült 😀 és biztos vagyok benne, hogy idén is felejthetetlen lesz.

Majdnem minden hülyeségben benne vagyok és természetesen a jó bulikat, rendezvényeket sem hagyom ki (remélem ti se 😀 ). Ezenkívül szeretek a barátaimmal lenni és a leendő Gólyákaimnak segíteni! 🙂
Szóval ha bármi kérdésed lenne, nyugodtan kérdezz – ha a választ nem is, de azt mindenképp tudom kitől kérdezzem meg.

További szép nyarat!!

Lakó Viktória
Sziasztok!
Lakó Viktória vagyok, de mindenki csak Vicának hív. Idén harmadszorra leszek mentor, valamint gólya is leszek matematika-informatika tanári mesterszakon.
Amiket tudni kell rólam: A legtöbb ELTE-s buliban találkozhatsz velem! Ha gondjaid akadnak a tanulással bátran fordulj hozzám! Gyakran megtalálható vagyok a hallgatói irodában (HALI-ban)! Ha az OMAHA-ról szeretnél többet tudni, akkor is kereshetsz!
Gyere el gólyatáborba MERAZJÓÓÓÓ!!!!
Magyar Róbert
Sziasztok!Magyar Robi vagyok, alkalmazott matematikus, illetve párhuzamosan matematika tanár szakos hallgató. Tanulmányaim mellett az Országos Matematikus Hallgatók Egyesületénél tevékenykedem. Csak bíztatni tudok mindenkit, hogy látogasson el gólyatáborunkba, mert túl azon, hogy egyetemi éveink egyik legfelejthetetlenebb élménye, ez az a hely, ahol a gólyák megismerkednek leendő szaktársaikkal, kötnek életre szóló barátságokat. Kedvelem a jó filmeket, sorozatokat, a baráti sörözéseket, az egyetemi bulikat, és nagyon szeretek túrázni, sakkozni, squasholni illetve vízilabdázni. Mentorként és egyszerű felsőbbévesként is szívesen segítek akár tanulmányi, akár egyetemi élettel kapcsolatos kérdésekben.

mrobert(kukac)ttkhok(pont)elte(pont)hu

“Az a nap, amelyik nevetés nélkül telik el, elvesztegetett idő.” /Charles Chaplin/ 🙂

Márton Ákos
Halihó!Márton Ákos vagyok, másod évemet fogom ősszel kezdeni, mint matek-info tanár szakos hallgató.
Idén kezdem a mentorságot, sok reménnyel és tapasztalattal a tavalyi gólyatáborból. Ahová minden gólyát ezúton is invitálok gőzerővel, mert ÓRIÁSI muri, amit nem szabad kihagyni. Egyszerűen nem lesz még 1 ilyen alkalom.
Nem vagyok az a kifejezett party-arc, de bizonyos (űr)mértékű bátorítás után szinte bármire rá lehet venni. 😛
Igyekszem majd téged/titeket megfelelően kalaúzolni az egyetemi élet útvesztőiben.

Gyertek gólyatáborba! Én ott leszek, remélem ti is minél többen lesztek.
Ott találkozunk!

Prikoszovich Mihály
Üdv! Prikoszovich Mihály (Priko) vagyok, harmadéves matematika Bsc-s, tanári szakirányon. Szeretem a fantasyt, a jó söröket, jó bulira sosem mondok nemet, táncolni nem tudok de ugrálni szeretek 🙂 Kocsmai küzdősportok közül a csocsót bírom 🙂 Valószínűleg nem tudok mindent, de azt igen, hogy kitől kell kérdezni 🙂 ha szeretnél többet megtudni, javaslom az iwiwet, belőlem garantáltan csak egy van 🙂
Szabó Dávid
Sziasztok!
A nevem Szabó Dávid. Szeptemberben kezdem a 3. évemet alkalamazott matematikus szakon.
Ha minden igaz, néhányan az első gólyacsapatom tagjai lesztek (szegény ti :D). De remélem azért megállom majd a helyemet és nem okozok csalódást senkinek!
Általában nagyon lusta vagyok, sportolni csak mértékkel szabad…:) De persze rávehető vagyok bármire, főleg ha hülyeségről van szó! Nagyléptekben ennyi, nem akarok senkit sem
untatni hosszú leírással.Kívánok sok sikert minden kis gólyának!!!!

Zádor Adrienn Eszter
Sziasztok!
Zádor Adrienn Eszter vagyok (és igen, az Esztit használom:) ), idén kezdem a matematikatanár MSc-t, a másik szakom az informatika. Először vagyok mentor, de szeretném a sok-sok fontos infót átadni nektek tanárokról, bulikról, suliról, bármiről, ami érdekel:P
Amit érdemes tudni rólam: Mosonmagyaróváron lakom, vidám, őszinte lány vagyok. Szeretek bulizni, barátokkal találkozni, moziba járni, filmet nézni, imádok táncolni, társastáncolok már pár éve. Idáig KCSSK-s kollégista voltam, remélem ez továbbra is így marad! Szorgalmi időszakban általában megtalálom (legalábbis próbálkozom:P) az egyensúlyt a tanulás és a bulizás között, szóval úgy érzem tanulmányi ügyekben és a szórakozás terén is otthon vagyok! De akármilyen kérdéssel fordultok hozzám, igyekszem mindenben segíteni!
Ha ezután a kevés kis info alapján szimpatikusnak találsz, válassz engem! Találkozunk Bodajkon! 🙂
Mindenképpen gyertek gólyatáborba, nem szabad kihagyni!! De tényleg!
Üdv: a 2006-os Miss Mathematics (csak a gólyatáborban derül ki, h mit is jelent:) )