Környtanos mentorok 2009

László DávidSzakterületi főmentor
Sziasztok Gólyák!Dávid vagyok, harmadéves környezettanos, környkutató szakirányon. Idén másodszor leszek mentor, emellett a szakterületi csoportban igyekszem tevékenykedni. Nektek az eddigi tapasztalataim, illetve a folyamatosan követett, frissített infók alapján igyekszem majd segíteni, eligazodni az egyetemen.
Képen a földön ülve találtok – Görögország rulz! 🙂 Szóval szeretek utazgatni, túrázni, játszani, hülyéskedni, vidámparkba menni a gólyákkal, bulizni, paintballozni, valamint hozzám fűződik a mindenki szerint mennyei 😛 Áztatott Gumimaci bevezetése a táborokban (finom, ütős, ha eljöttök gólyatáborba, és találkozunk, megkóstolhatjátok 🙂 )
Tehát remélem “jösztök” (hogy ne legyen szóismétlés)/vagy már voltatok Bódvarákón (de sablon szöveg… 😀 ), ott találkozunk/találkoztunk, szeptembertől pedig építünk csapatot, elmegyünk ide-oda, ha igény van rá, és küldök tanulást könnyítő anyagokat :), ha pedig valakinek búja, bánata van, azt megbeszéljük. Addig is amennyiben bármi kérdésetek van, a lacdan24(kukac)hotmail(pont)com MSN címen várom őket!

Csurgai Bence
Sziasztok!Bence vagyok, de itt mindenki Cucuként ismer 😀 Másodéves környezettanos vagyok, környezetkutató szakirányon. Tavaly kicsi eltévedt új gólyaként nekem is sokat segített a mentorrendszer, úgyhogy remélem most nekem is legalább ennyit sikerül segíteni Nektek! 🙂 Kicsit magamról: a szinte mindig-mindenen vigyorgó kicsit lökött típusba tartozom, de ez nem jelenti azt hogy a komolyságnak a szikráját se lehet találni bennem 🙂 Ugyan nem vagyok egy nagy partyarc, de nagyon szívesen járok bulizni, készülök is pár összekovácsoló “minirendezvénnyel” majd 🙂 Emellett még szinte mindenre kapható vagyok persze lényeg hogy jó legyen a társaság. Hobbijaim közé tartozik a gitározás (elektromos és klasszikus), görkorizás, kerékpározás, gépezés, animézés, kreatív pillanataimban rajzolás, régen sokat kosaraztam is. Célom egy olyan kis csapatot összehozni ami nemcsak rövid de hosszútávon is összetartó lesz, és sok szép közös emléket tudunk felhalmozni, persze tanulmányi ügyekben is ahol tudok ott segítek, jó sok anyagot halmoztam fel az év során, szóval bizakodom! 🙂 Ha bármi kérdésed lenne nyugodtan keress meg a deathangel5(kukac)citromail(pont)hu e-mail címen! Remélem Bódvarákón találkozunk, gyertek mert nagyon megéri… 🙂

Hamow Kamirán Áron

Sziasztok, Kamirán vagyok 2006 óta Környezettan szakos hallgató. Harmadik éve leszek mentor második éve a szakterület hallgatói képviselője.
Én vagyok a szak tanulmányi mindenese, ha tanulmányaitokkal kapcsolatos problémáitok vannak forduljatok hozzám bizalommal, illetve bármilyen probléma esetén keressetek majd a Hallgatói Önkormányzat Irodájában, amit két kolleginámmal együtt vezetek.
Ennyit a hivatalos dolgokról. Szeretek bulizni, társasági ember vagyok, remélem sokat duhajkodunk majd együtt. Ami még jöhet:sörborpálinka, kirándulás, sokat beszélés, bicikli, ásványgyűjtés, tanítás, olvasás, írás
(versek, novellák), Reagge-SKA-Progiparti bármikor bárhol!
Igyekszem majd sok programot szervezni nektek, ahol megismerhetitek jobban a többi környtanost, meg TTK-st és fergetegesen jókat bulizhattok. Örülök, hogy ide kerültetek, jó hely ez a kar, és az emberek is jó fejek, főleg hogy most már ti is itt vagytok. Ha beszélgetni támad kedvetek, írjatok a: kamiran(kukac)ttkhok(pont)elte(pont)hu címre, vagy msn: andune88(kukac)hotmail(pont)com.
ÉS gyertek gólyatáborba mindenképp Bódvarákóra!!! Egyrészt mert hasznos, másrészt mert hatalmas buli!
Ivanics Alexandra
Sziasztok gólyák!
Szandi vagyok, másodéves környezettanos hallgató, környezetkutató szakirányon. Új vagyok a mentorok között, éppen ezért friss tudással és emlékekkel tudok segíteni a problémáitokon.
Persze nem csak tanulmányi ügyekben állok a rendelkezésetekre, szorgalmi időszakban rengeteget fogunk együtt szórakozni, bulizni.
Magamról annyit, hogy szeretek bulizni, zenét hallgatni (alter), olvasni, új dolgokat kipróbálni, koliban lakni, így a leendő kollégistáknak is szívesen segítek bármiben.
Ha kérdésetek van a szasza_(kukac)freemail(pont)hu e-mail címre írjatok.
Ha szimpatikus vagyok, legyél te is az én „kicsi gólyám”!
Khell Róza
Sziasztok!Khell Róza vagyok. Itt az ELTÉN mindenkinek egyszerűen csak Rozi. 2007- ben kezdtem tanulmányaimat környezettan alapszakon, és később kutatói szakirányon.
Egyrészt azért jelentkeztem idén mentornak, mert tavaly, bár nem voltam hivatalosan mentor, de segédkeztem mind a beiratkozásnál, mind „gólyarendezvények” megszervezésében. Ezért némileg megízlelhettem és tapasztaltam milyen értetek és veletek együtt dolgozni. Másrészt azért is jelentkeztem, mert lassan harmadévesként némiképp kiismerem magam az egyetemi buktatókon, és tudok nektek segíteni abban, hogy könnyebben vegyétek az akadályokat. Természetesen a tanulmányi segédkezések mellett igény szerint más programok megszervezésében is partner vagyok. Magamról röviden annyit, hogy 2004 óta egyesületben futok, de emellett más teljesítmény sportokat is szeretek. Ezen kívül nagyon szeretem a zenét. De csak hallgatni és táncolni rá. Ebből kifolyólag kapható vagyok a buliktól kezdve a kirándulásokon/túrákon keresztül biciklizésen/strandon/síelésen/korin át mindenre. A programokat más gólyák és mentorcsoportok bevonásával szeretném szervezni.
Bódvarákóra érdemes jönni! Nemcsak egyedi szervezése miatt, hanem azért is mert remek csapatformáló tábor. De aki nem tud jönni, az se búslakodjon, hiszen célunk a mindenkori könnyebb és zökkenőmentesebb beilleszkedés.

Klincsek Krisztina
Sziasztok!Klincsek Kriszti vagyok, esetleg Klink, ha úgy tetszik :).
Idén kezdem az utolsó évemet környezettudomány szakon (ez a környezettan BSc még 5 éves elődje). Eddig már két alkalommal voltam mentor, és a mentorrendszer kialakításában is kivettem a részem egy kicsit.
Másfél éven keresztül dolgoztam a HÖK-ben szakterületi koordinátorként, vagyis a környezettanosok ügyes-bajos egyetemi dolgaiban igyekeztem segíteni, intézkedni, emellett a szakos rendezvényeinket szerveztem a szakterületi csoporttal (a mentorok mellett velük is találkozhattok már gólyatáborban.)
Általában a legtöbb egyetemi (stb..) bulin megtalálhattok, emellett nagyon szeretek túrázni, mozizni, fényképezgetni, falat vagy sziklát mászni, utazgatni erre-arra.
Találkozunk Bódvarákón 🙂 semmiképp ne hagyjátok ki, nagy élmény lesz! 😉
Addig is elérhettek a klink(pont)87(kukac)gmail(pont)com e-mail címen és a klink(kukac)citromail(pont)hu MSN címen.

Ráczpali István
Geofizikusnaktanulás, geológiaérdeklődés, ásványgyűjtés, kőzetgyűjtés, túraszeretés, utazás szeretés, meteorológiaszeretés, sörszeretés, bornagyonszeretés, NUK-os kollégistánaklevés. Amúgy fizika-informatika tanárnak is tanulás, ott 5. évesneklevés.xp-nekhívás [ixpénekejtés) (Windowshozsemmiközelevés)

Semperger István
Semperger István vagyok, de jó másfél évtizede csak Sempi. Lassan már kifutó vagyok (de diplomatikusan mondtam, hogy öreg:) és harmadszor mentor, így úgy érzem, aki engem választ, annak nagyon sokat tudok majd segíteni.
Tanulmányaid során főleg a földrajzos tárgyakban, ásvány-és kőzettanban tudok majd segíteni, de hidd el, bulizni is fogunk eleget, nem csak a könyvtárban ülni… mit illik még elmondani… ja, szeretek focizni, vagy csak nézni; túrázni vagy csak ülni; könyvet olvasni vagy csak netezni…, és a Hallgatói Önkormányzatban is aktív tagnak lehet engem mondani.
Remélem találkozunk (vagy már találkoztunk) Bódvarákón, a felejthetetlen élményű, így kötelező gólyatáborban, addig is nyugodtan elérhettek MSN-en, ha bármi kérdés lenne a mynameisbond(kukac)007(pont)hu címen.
Viengdavanh Róbert
Sziasztok Gólyákok!Tudom, hosszú a nevem, ezért maradjunk a Robi megszólításnál, ha valakinek ez nem tetszik, lehet még Mani vagy Robóca. 🙂 Másodéves környezettanos hallgató vagyok meteorológus beütéssel. Mentorként szeretném megmutatni az egyetemi adminisztráció-hegyeken és uv-völgyeken illetve az indexmizérián átvezető legrövidebb utat, reméljük ez sem lesz hosszabb, mint a kínai nagyfal:)
KCSSK lakóként pedig még rövidebb utat ismerek a bulik világába, legyen az könnyed sörözgetős vagy hajnalig tombolós buli. 🙂
Szeretnék egy olyan csapatot összehozni, amelyik megtalálja a harmóniát a tanulás és a bulizás között, persze lesznek időszakok, amikor az egyik-másik dolog túlsúlyba kerül. 🙂
Tudom, nem mindenki született buli huligánnak 🙂 A bulizáson kívül szeretem a geocaching-ot, a futást, az olvasást, a sakkozást(!), sőt még a kockulást is.

Ha szimpatikusnak találtál válassz engem, Bódvarákón találkozunk!
Addig is ha bővebb info kell bármiről, vagy csak beszélgetnél: davacs88(kukac)hotmail(pont)com