Kémiás mentorok 2008

Bakos Mária
“Gyakorlatias vagy és kitartó. Bulldogtermészeted van és rengeteget dolgozol – a legtöbb ember azt gondolja rólad, hogy egy csökönyös, makacs s*ggfej vagy. Beszéd közben hajlamos vagy a nyáladzásra és köpködésre.” – írja rólam a horoszkópom. De komolyra fordítva a szót: szeretek mozogni, bulizni, de a tanulásra is igyekszem időt fordítani. Az egyetlen rendszeresen használt címem a bakos pont marcsi kukac freemail pont hu (a lovamra is ott lehet licitálni 🙂 ).
Bondor Viktória
Helló Belló Gólyák!Hát, nem tudom kinek hogy ment a jellemzés írás, nekem kicsit nehezen…
Amilyen melót rám bíznak, azt lelkiismeretesen szoktam teljesíteni. Mentornak először is azért jelentkeztem, mert imádok új embereket megismerni és a számomra szimpatikusabbakkal iszogatni, túrázni, biciklizni, bulizni és ha valakinek nagy gondja van még a vállamon is elsírhatja a bánatát.

Nah cupp

Emődi Flóra
Halihó Gólyák!Emődi Flóra vagyok, immáron másodéves kémia szakos hallgató és közületek néhány gólya leendő mentora. Elég vidám természetű ember vagyok, a nevetés lételemem, ezért is szeretek emberek között lenni.
Vegyésznek készülök, így a tanulást komolyan veszem, de szórakozni is mindig jut időm. Főként koncertekre járok szívesen. 10 évig néptáncoltam, s a népi hagyományok szeretete megmaradt mindmáig bennem, de nyitott vagyok az új dolgokra is!
A rám bízott feladatokat lelkiismeretesen, a tőlem telhető legjobb módon próbálom teljesíteni, szóval titeket is igyekszek segíteni!
Nem sokára találkozunk! 🙂

Hajdu János
Sziasztok!Először is, Jani vagyok 🙂 . Kezdhetném úgy, hogy 2006-ban érettségiztem a Veres Pálné Gimnáziumban, satöbbi, de inkább belevágok 🙂 .

Keresem a parti, a hajnalig tartó sörözéses beszélgetések, a hajnalig tartó borozásos beszélgetések és a TANULÁS közt az egyensúlyt, de valahogy mindig 3:1 arányban az előbbiek győznek 🙁 🙂 , mint a királyvízben a sósav a salétromsav felett..muhaha. 😀

Ha Ti is hasonló gondolkodásmóddal rendelkeztek, vagyis rengeteg buli néha egy kis tanulással rengeteget tanultok és NÉHA hangsúlyozom néha-néha[ 😉 ] becsúszik egy-egy buli, akkor az én mentorcsoportomban a helyetek 🙂 . Szóval akik ezen felbuzdulva azért jelentkeznek hozzám, hogy leüljenek velem közöstanulni és harcolni, hogy 5ös átlagot produkáljanak, nekik üzenem, hogy eltévesztették a házszámot 🙂 . Viszont nem szeretném hogy felülmúljátok legrosszabb kreditindexemet – alulról(!) –, ezért ha bármi gáz van, nagyon szívesen segítek a tanulásban is – egy tetszőlegesen kiválasztott C2H5OH-tartalmú üdítő mellett –, hiszen igaz, hogy a 3adévet kezdem, de tavaszi félévben nagyon remélem, hogy szervetlen laboron jónéhányótokkal találkozom 🙂 .

Talán még annyit, hogy pösti vagyok, kiváló helyismerettel rendelkezem 😛 , bármilyen közös programra – biciklizés, beszélgetés, buli, kajak-kenu a Vízitelepen 😀 , túrázás, hajnali 2kor rátok jön a dumcsi-ivás-buli stb. – kapható vagyok, úgyhogy ha a fentebb leírtakkal hasonulni tudtok, akkor bátran jelentkezzetek hozzám!

Csoki: Jani

Kunovszki Péter
Sziasztok!
Kunovszki Petinek hívnak. Szeretem a fagyit, de a meggyet nem. Szeretem a fizkémet, de az analitikát nem. De azért mindenben segítek, amiben tudok, mert tök okos vagyok. (Csak a meggyet nem eszem meg, mert azt baromira utálom!) Nem tudok gyorsan gépelni, ezt is vagy szavanként elgépeltem először!
Szabadidőmben nem eszek meggyet (továbbra is utálom), ülök a számítógép előtt, és nem sokat megyek a szabad levegőre. De azért szoktam néha mászkálni jobbra-balra. Mióta egyetemista lettem, egyre többet.
Jó mentorra találsz bennem, ha bírod a számítógépes játékokat, nem zavar, ha úgy tűnik, hogy néha (de télleg csak néha) nagyképű vagyok, és ha úgy gondolod, hogy nem halálos bűn az, ha valaki nem szereti a meggyet!
Lövei Klára
Általában csendes vagyok, többnyire vidám. Élvezem, hogy élek, próbálok minden lehetőséget kihasználni.
Megbízhatónak tartom magam, szívesen segítek, ha valami gond adódik. A jó ötleteket igyekszem támogatni, a rosszakat pedig meghiúsítani.
Imádok szórakozni (zene, koncert, könyv, étel-ital), vagy épp semmit se csinálni (láblógatás).
Tóth Máté
Sajátos humorú, általában vidám, segítőkész és jó szervező készséggel rendelkező egyénnek jellemeznek a barátaim. Szeretem a szakmát, érdeklődésem sokrétű, a felsőbb szintű tanulmányokon is gondolkodom. Szabadidőmben: számítógépezek, zongorázom, meg bulizni is szoktam, de akadnak nálam sokkal nagyobb party-arcok. Sopronban születtem, ott jártam általános és középiskolába. Két éve élek a fővárosban ahol egész jó helyismeretre tettem szert.
Szeretettel várom a kisgólyákat 🙂
Török Zita
Na csoki!
Rájöttem, hogy nehezebb írni egy jellemzést mint gondoltam, úgyhogy végül egyszerűen a dolgok amiket szeretek: barátokkal lenni; koncertekre járni (vonatkozik ez főleg a hazai alternatív és underground zenei élet meghatározó zenekaraira); hébe-hóba alkoholizálni, főként barna sört és minőségi borokat; nevetni a magam visszafogott módján (leginkább mindenen, de idióta szóvicceken pláne); olvasni; vegyészkedni; ímélezni (éljen a kémiamentoros levlista 😛 ); szórakozni és szórakoztatni; énekelni (fürdőszobai szinten); kutyával futni és nyulakat üldözni, focizni, kézizni, röpizni, szóval labdázni unblokk; fesztiválozni; előadásokon vicces rajzokkal feldobni a mellettem ülők jegyzetét; pislogni; meglepni embereket; kicsi (nagy?) gólyákat kalauzolni az egyetem hatalmas útvesztőjében.