Földtudós mentorok 2008

Dudás Árpád
Dudás Árpád vagyok alias Tutul most már negyedéves geológus hallgató.
A titkom: Sohsem tanulok, sohsem edzek, sohsem eszek, sohsem alszok, sohsem nevetek, sohsem iszok, ilyen sohse vóót. Majd megértitek!:)
Rákón találkozunk!!!
Györkös Dorottya
Sziasztok!
Györkös Dorka vagyok, másodéves földtudományos hallgató, és a geológus szakirány, azon belül pedig leginkább az archeogeológia érdekel. Azért választottam a mentorságot, mert elsőévesként nekem is nagyon sokat jelentett, hogy mindig volt valaki, akitől segítséget kérhettem : mit hol találok, mit is jelent pontosan a kreditrendszer; vagy akitől könyveket kaphattam.
Egy éves tapasztalatom alapján elmondhatom, hogy szerintem különösen azért jó TTK-snak lenni, mert itt a munka, a tanulás, a barátok, és a hobbi teljesen összekapcsolódhat. Így lehet az, hogy egyik kedvenc hobbimat, a kirándulást egybeköthetem egy terepgyakorlattal is, vagy szabad szervezésben a szaktársakkal eltöltött hétvégével. Emellett a sport sem áll távol tőlem, leginkább a futást, az úszást, az evezést vagy a labdajátékokat szeretem nézni és űzni is. Na, persze ez az élet sem mindig ilyen egészséges..:))
Ignácz Dóra
Sziasztok! Dóri vagyok másodéves földtudós hallgató:) Szeretek sportolni, sportrendezvényeken önkénteskedni vagy csak éppen kijárni, olvasni, bulizni, illetve barátokkal lenni. Amióta egyetemre járok, fejest ugrottam az egyetemi életbe:) keressetek bátran e-mailen (dori_ignacz kukac freemail pont hu) vagy akár lent gólyatáborban, Bódvarákón.Gyertek Rákóra, merazjó:)
Kürthy Dóra
Sziasztok! Dóri vagyok, másodéves földtudós hallgató. Szeretném, ha sok közös – ismerkedős, barátkozós, “érezzük jól magunkat” – programot tudnánk csinálni: kirándulás, bulik, beszélgetős délutánok/esték, akármit, amihez Nektek kedvetek van, megvalósítható és nem törvénybe ütköző. 🙂 Bármi óhaj-sóhaj, probléma van, bátran írjatok a k_dorisz kukac citromail pont hu címre!
Mészáros Csaba
Sziasztok!Ha elolvastátok a gólyanyúzt emlékezhettek rám. Aki lent volt (lesz) gólyatáborban, az pedig szinte biztosan ismer már. A Földrajz- és Földtudományi szakterület koordinátora vagyok, és a harmadik évemet kezdem ebben a tisztségben. Geológus illetve környezettan szakos vagyok széles érdeklődési körrel. Borajánló vagyok és mixer, amúgy meg egy polihisztor. Ezeket csak azért írom, mert ide is kell valamit, de azt gondolom: jó bornak nem kell cégér, majd meglátjátok 🙂

Mészi

Slimbarszki Réka
Sziasztok!
Slimbarszki Réka a nevem, szeptembertől másodéves földtudós hallgató vagyok. Azt nem mondanám, hogy a tanulás teszi ki legfőképp a mindennapjaimat, szeretek szórakozni, az eltés rendezvényeken általában részt veszek. Rajongok Bódvarákóért, mindenkinek csak ajánlani tudom a részvételt, ahol velem is lehet majd találkozni természetesen 🙂
Ha nem kimondottan tanulós típus vagy, szeretsz szórakozni, akkor válassz engem bátran, igyekszem majd minél több közös programot szervezni a kis csapatnak, hogy ne érezzétek magatokat „egyedül”.
Persze ha komolyabb kérdésetek van, odateszem magam és a lehető legtöbbet próbálok segíteni bármilyen ügyben.
Kellemes nyarat!
Üdv: Réka
Szabó Judit Alexandra
Helló! Juci vagyok, másodéves Földtudományi szakos hallgató. Szabadidőmben szívesen járok meccsekre (hoki, kosár), sportolok, bulizok, élem az egyetemisták életét:). Mentornak azért jelentkezem, mert hiszek a rendszer működésében, és hasznosságában. Ha kérdésed van nyugodtan írj a juci21 kukac citromail pont hu címre, vagy keress meg Bódvarákón személyesen. És egy tanács a végére: a Gólyatábor kihagyhatatlan!:)
Taller Gábor
A nevem Taller Gábor, 2. éves földtudományis ELTE polgár vagyok, geofizika szakirányon. Van pár dolog, amit ha én gólyaként tudok, könnyebb lett volna sok minden, bár így se kellett eddig meghalni. Ezért lettem mentor, hogy ti tudhassátok ezeket, melyik órán érdemes figyelni, melyiket miért érdemes felvenni, stb. Nem beszélek sokat, de arra érdemes figyelni, néha.