Földtudós mentorok 2009

Ignácz DóriSzakterületi főmentor
Sziasztok!Ignácz Dóri vagyok, harmadéves földtudós, térképész szakirányon. Idén másodszorra leszek mentor:) Szeretek bulizni, barátokkal lenni, hoki és vízilabda (estenként kosárlabda) meccsre járni (meg nyaranként szeretek sportrendezvényeken önkénteskedni). Majd szeretnék évközben ismerkedős programot szervezni (kirándulást, sörözést, bulizást). 🙂
Igyekszem majd segíteni az év eleji problémákban 🙂

Ha van kérdésetek írjatok nyugodtan (dori_ignacz(kukac)hotmail(pont)com)

Rákón találkozunk:)

Dudás Árpád
Dudás Árpád vagyok alias Tutul most már ötödéves geológus hallgató.
A titkom: Sohsem tanulok, sohsem edzek, sohsem eszek, sohsem alszok, sohsem nevetek, sohsem iszok, ilyen sohse vóót. Majd megértitek!:)
Rákón találkozunk!!!
Györkös Dorka
Sziasztok!
Györkös Dorka vagyok ,harmadéves, geológus, és immár másodszorra leszek mentor. A tavalyi év mentorkodása során sok új tapasztalatot gyűjthettem a mentorság mibenlétével, a gólyák általános kérdéseivel és problémáival kapcsolatban, és remélem, ezek a tapasztalatok segítenek majd idei munkám során. Akár a tanulás, akár a bulizás érdekel jobban, nyugodtan megkereshetsz, mert szerintem e kettő szervesen összekapcsolódik egy gólya életében:)
Király Beáta
Sziasztok!
Betti vagyok, másodéves hallgatója az egyetemnek. Életetek egyik legjobb döntése volt, hogy a TTK-ra jöttetek, a másik pedig, hogy engem választotok;) Együtt benne leszünk “jóban-rosszban” 😀
Ha bármi kérdésetek van a sulival vagy akár a pesti élettel kapcsolatban, írjatok bátran a babba22(kukac)freemail(pont)hu e-mail címre.
Találkozzunk Bódvarákón!
Kürthy Dóri
Sziasztok! Dóri vagyok, harmadéves földtudós, ezen belül geológus palánta. Idén másodszorra leszek mentor. Szeretnék Nektek segíteni az új környezethez való alkalmazkodásban, a tanulmányaitokkal kapcsolatos kérdésekben (de akár a tanulmányokhoz kevésbé kapcsolódó dolgokban is 🙂 ). Szóval bármi kérdésetek, gondotok van, nyugodtan keressetek meg! E-mail: k_dorisz(kukac)citromail(pont)hu
Lázár Dóra
Sziasztok!
Lázár Dóra vagyok, másodéves földtudós, meteorológus szakirányon. Az időjáráson kívül érdekel még más kultúrák megismerése is, ezen belül is jó NAGY beleszólása van a japán kultúrának:). Idén először leszek mentor. Célom, hogy Ti minél könnyebben vészeljétek át az első rémisztő félévet. Bármi gondotok van, nyugodtan zargassatok.
Gyertek Bódvarákóra! Az egyik zöld pólóba megtalálhattok :).
Ha nem tudtok jönni, akkor itt az msn címem: ldora1989(kukac)hotmail(pont)com
Slimbarszki Réka
Helló! Slimbarszki Réka vagyok, szeptemberben kezdem a harmadik évemet, térképész szakirányon. Idén leszek másodjára mentor. Szabadidőmben határozottan szociális életet élek leginkább, majdnem mindenhol összefuthattok velem. Nagyon szeretek új embereket megismerni, ide-oda menni, ezt-azt csinálni… Lételemem a zene, de sajnos csak hallgatás szintjén… Azért a tanulásra is fordítok időt Kollégista vagyok a NUK-ban, azért ott is meg lehet találni Nincs konkrét hobbim, viszont földtudós társaimmal ellentétben, én nem szeretek túrázni…
Ha bármi kérdésed van, keress meg bátran a slimbyreka(kukac)hotmail(pont)com címen!
További kellemes nyarat és gratulálok, hogy felvettek! Remélem tetszeni fog!ui: Bódvarákón kötelező ott lenni, gólyaként kihagyhatatlan! Ja, és ott találkozunk!

Szabó Judit
Sziasztok!Juci vagyok harmadéves földtudományi szakos hallgató, geográfia szakirányon. Szeretek sportolni, meccsekre járni, bulizni, mentorkodni, egyetemistának lenni 🙂 Gratulálok minden új földtudósnak, gyertek minél többen Bódvarákóra!!!!!!! És kérdezzetek bátran!

Szili Renáta
Sziasztok!
Reni vagyok, másodéves földtudós hallgató, azon belül geológus növendék. Hogy mit kell tudni rólam: szeretek mosolyogni, nevetni, beszélgetni, másokon segíteni (már ha tudok), ezért is jelentkeztem mentornak. Ha időm engedi, ott vagyok minden buliban. Hobbijaim közé tartozik a gitározás, a zene minden mennyiségben, biciklizés, röpizés, semmittevés, vagy ami talán nem közhely az a madarászás. Aki ismer, tudja, hogy kedves és nyitott vagyok, és hogy benne vagyok minden hülyeségben:)
Ha egy sokszínű, segítőkész, bolondos mentort keresel, akkor megtaláltad! 🙂 Bódvarákón találkozunk!