Földrajzos mentorok 2008

Anderle Endre
Sziasztok, Endre vagyok, ex 4. éves föld-környtanos, 2. éves földrajz bsc -s mentorkakaó fogyasztó hallgató! Aki hozzám kerül az biztosan hamar megtalálja a helyét a suliban (kocsmákban), bármiben szívesen segítek, h ne legyen gondod az első hónapokban!:)
Boldizsár Márton
Sziasztok,
Immáron negyedéves geográfus hallgató vagyok. Szeretek általában minden, az egyetemi élethez kötődő dologban részt venni, második éve mentorkodom, illetve elég sokszor találkozhattok a nevemmel a Nyúzban is…:)
Ha érdekel az egyetemi közélet, a különböző rendezvények, bulik, a sportolási lehetőségek, illetve ha segítséget szeretnétek tanulásban, boldogulásban, válasszatok bátran engem!
Bódvarákón találkozunk, jó lesz! 🙂
Marci
Bulyovszki Ádám
Sziasztok!!!A nevem Bulyovszki Ádám, becenevem “Bulyó”, szeretem ha így hivnak. Geográfus hallgató vagyok. Szegeden születtem és éltem mindaddig, amíg az ELTE a fővárosba csábított. Igazi sportkedvelőnek tartom magam, különösen a kézilabda áll közel a szívemhez. Általában megtalálható vagyok az egyetemista rendezvényeken, bulikon, néha a pultban.

Lovász Gergő
Sziasztok!Lovász Gergely 3. évfolyamos Földrajz BSc-s hallgató vagyok. Idén először vagyok mentor. Remélem teljes mértékben segíteni tudom majd az elsőéves földrajzosok beilleszkedését az egyetemi életbe. Amiket szeretek: horgászás, csocsó, póker.

Tabajdi Péter
Sziasztok gólyákok!
Pene vagyok, harmadéves földrajz-infós, és már most biztosra veszem, hogy virtuálisan többet fogsz velem találkozni, mint élőben. Több honlapot is igazgatok (köztük ezt), olyanokat, amiket Te igen sokat fogsz használni a tanulmányaid során. Remélem találkozunk Bódvarákón a gólyatáborban, eszünk, iszunk, éneklünk együtt, s szintúgy remélem, hogy sokat fogok tudni Neked segíteni az első pár hónapodban!
Varga Erna
Sziasztok!
Jelenleg első évemet töltöm az egyetemen földrajz szakosként. Szabadidőmben szeretek énekelni, zsonglőrködni és utazni. Azért jelentkeztem mentornak, mert szeretnék segíteni a gólyáknak, hogy minél könnyebben beilleszkedhessenek az egyetemre, mindenféle hasznos tanáccsal ellátni őket, és összehozni nekik, velük egy jó kis közösséget.