Biológus mentorok 2008

Asbóth Berta
Sziasztok gólyák! 🙂
Berta vagyok, másodéves biológus hallgató, KCSSK-lakó és egy mentorjelölt számotokra.
Szabadidőmet általában a barátaimmal töltöm, szeretek zenét hallgatni, filmet nézni. Fuvolázom egy otthoni zenekarban már 9 éve, emellett ha van társaság szívesen sportolok is.
Segítek Nektek eligazodni az egyetemen és az egyetemi életben, és igyekszem majd egy jó kis csapatot kovácsolni Belőletek.
Ha szimpatikus vagyok, válasszatok engem! 🙂

Fábián Zsófia
Sziasztok!Fábián Zsófiának hívnak, és immár ötödéves biológus, másodéves mentor vagyok. Budepesti révén valszleg bármilyen érdeklődési körben tudok segíteni, vagy gyorsan segítséget kérni egyetemi dolgokon kívül is. Sok mindent szeretek csinálni és csinálok is. Rendszeresen mászom falat és futok, újabban rákaptam a jógára is. Szeretek táncolni, színházba, filmklubba, kirándulni (túrázni) járni, szeretem az
állatokat és a rózsaszín szőrős dolgokat. Szeretek fesztivára, koncertre járni, mérsékeltem részegnek lenni. Türelmem szinte határtalan, de csak szinte. Igyekszem majd mindenben a segítségetekre lenni, cserébe partnerséget kérek. Most pedig épp próbálom eladni magam, szóval ha tetszik az áru, akkor válassz engem, kattints rám, tégy meg mindent, hogy a gólyám légy!

Ferenczi Kinga
Hello! A nevem Ferenczi Kinga. Negyedéves biológia és informatika szakosként tanulok. Alapjába véve vidám természetű, megbízható, kedves, segítőkész vagyok. Türelemi szintem magasnak mondható 😀
Az egyetemen az elintézni való dolgokat általában hamar és könnyen megoldom. Szeretek filmezni, olvasni és persze a bulikat sem vetem meg. 😛
Horváth Áron
Horváth Áron vagyok másodéves biológia szakos hallgató, és KUK-lakó. Magamról: Nem vagyok ott minden buliban, de a nagyobbakon részt szoktam venni, és a kocsmák is közel állnak a szívemhez. Mivel nekem sem volt régen az első évem, így remélem megalapozott, és jó tanácsokat tudok adni a tanulással és a tárgyakkal kapcsolatban, mivel ezt a jellegű segítséget a mentorrendszer, egyik fontos alappillérének tartom. Szóval, ha még nem tudod, hogy a szakon belül merre tovább, de abban biztos vagy, hogy ezt akarod (és esetleg KUK-lakó is leszel), akkor nincs más dolgod csak megnyomni az „Igen, ebbe a mentorcsoportba AKAROK jelentkezni!” gombot… (vagy vmi hasonlót)
Král Adrienn
Sziasztok!
Král Adrienn, Adri vagyok, harmadéves biológia szakos (biológus) hallgató és második alkalommal mentor.
Amit érdemes rólam tudni: Mosolygós vagyok (mások szerint is) és nagyon szeretek nevetni 🙂
Kompromisszum és segítőkész típus vagyok, de határozott is, ha kell, szeretem a csapatmunkát, lótás-futást, informálódást és informálást, problémamegoldást, ezen perverzióimat élem ki mentorként, de ez nektek csak jó 🙂
Emellett: Tanulok, de azért nem „mértéktelenül”. A söröcske mellett beszélgetős, vizipipázós, tábortűz mellett éneklős vonalat inkább követem, mint a valamilyen zenére táncolósat, de jó társaság illetve kellő mennyiségű alkohol hatására utóbbira is hajlandó vagyok.
Szeretek barátokkal lenni, velük túrázni, filmezni, pizzázni, de könyvmoly is vagyok, meg koffein és csokifüggő 🙂
Imádom az állatokat, mindig vevő vagyok kis/nagyállatos történetekre botsáskától bernáthegyiig, meg mesélek is cserébe ilyeneket 🙂
Ha szimpatikus vagyok jelöljetek és találkozunk Bódvarákón a tábortűz mellett 🙂
Kugler Renáta
Sziasztok Gólyák!
Kugler Renáta, Reni vagyok. Negyedéves biológus hallgató, és jelenleg a biológia szakterület főmentora. A Körösi Csoma Sándor Kollégium (röviden KCsSK, vagy budaörsi koli) lakója vagyok, ahol jócskán kiveszem a részem a közéleti tevékenységekből. Szabadidőmben imádok olvasni, sétálgatni a városban, barátommal, barátokkal, barátnőkkel lenni, filmezni, punnyadni, és természetesen bulizni – amiből mindig akad a koliban is, de ha nem, akkor csinálunk. Régebben (10 évig) játszottam ütőhangszereken is, de sajnos az egyetem miatt abbahagytam.
Ha úgy érzed, hogy szimpatikus vagyok Neked, akkor jelentkezz bátran! Én mindent megteszek azért, hogy mindig jól informált légy tanulmányi, szociális, meg bármilyen témában is!
Otrokocsi Lilla
kedves, rendes, beszédes és csendes, lusta és lelkes, a végtelenségig türelmes. ez jól jöhet még valamikor, gondolja, s már el is raktározta. ez lehet használati tárgy, kis izé, info, bármi. általában jó a memóriája, jelentéktelen apróságokra is emlékszik, máskor arra sem, hogy miért indult oda, ahova. az elindulástól és nekikezdéstől gyakran fél, utána annál inkább belelendül. kapható nagy utazásokra, kirándulásra, biciklizésre, sétálásra, láblógatásra, réten heverészésre, koncertekre és fesztiválokra, filmnézésre, sütés-főzésre, húsmentes evészetre, nagy beszélgetésekre. szereti saját maga intézni és/vagy készíteni a dolgait, édesanyja szerint úgy varr, ahogy a szomszéd bácsi építkezik.. mindenre tud és fog megoldást mondani, más kérdés, hogy az észszerű-e. amúgy húsz éves, inkább kollégista mint bejáró, nem tud haragudni senkire és nagyon szívesen segít bármiben.
Sik Zsuzsanna
Ha pontos infókra van szükséged és megbízható emberre, akkor gyere, hozzám kedves gólya 🙂 Megyünk persze bulizni jó helyekre, de szívesen segítek a tanulmányi ügyekben is. Igyekszem majd minden kérdésedre válaszolni, néha eléggé bonyolult a rendszer szóval nyugodtan lehet hozzám fordulni. Gyere, gólyatáborba ott mindent megtudhatsz rólam!
Schmied Orsolya
Sziasztok!
Sosi vagyok,immáron másodéves biológus.Imádok nevetni, nyikorogni, nyafogni, reggeltől sörözni, délben napozni, délután együtt tanulni és csokit enni, este tábortüzezni, hajnalig táncolni és mindig hülyének lenni. Ha hasonlóan rosszkedélyű és antialkoholista vagy feltétlen gyere hozzám.:)
Szabó Gábor
Üdv gólyákok! Gábor vagyok másodéves bioszos, szeretem a sportot, meg a sört, gyere hozzám gólyának merazjó, nameg aztán jövőre úgyis lesz néhány közös óránk 🙂
Vámosi Ákos
Vámosi Ákos vagyok, idén leszek negyed éves Biológia – Informatika Szakon. Bár kezdek rájönni, hogy engem igazából a humánbiológia mellett a pszichológia, szociológia érdekel igazán. Szóval, a programozókra jellemző: „sötét szobában kockulás egy szelet pizza társaságában” helyett inkább foglakozom emberekkel, vagy segítek rendezvények lebonyolításában. Ennek köszönhető, hogy immár harmadik éve leszek mentor, de szintén emberekkel foglalkozom/tam a Greenpeace-nél is.
Alapvetően társasági embernek tartom magam, régóta szerepjátékozom, és mostanában kezdtem el Barantázni (tradicionális magyar harcművészet). Ezenkívül, ha időm engedi, szívesen olvasok (sokféle témában), nézek filmeket, jobb sorozatokat, animéket. Természetesen átlag egyetemistákra jellemző mértékben net-függő vagyok, de ezt soha nem sorolnám egy jó kis összejövetel elé. Az egyetemnek tehát a közösség, és kapcsolat teremtő szerepét emelném ki, a hasznos tudás megszerzésén túl. De nem vagyok az ész nélküli bulizás híve, inkább pártolok egy éjszakába nyúló beszélgetést egy jó sör/bor mellett. Lásd -> Bodvarákó 🙂