Tervezett időpontok

Sziasztok!

Most, hogy lassan (márc 31) lezárul a mentorjelentkezés, eljött az ideje, hogy felkerüljenek a honlapra a kirándulások, előadások időpontjai:
Április 14-e: első kirándulás. Itt a mentorjelöltek összeismerkednek a saját szakjuk többi mentorjelöltjével, csapatépítő játékokat tanulnak egy rövidebb túra keretében, valahol a Budai hegyekben.
a következő három héten: rövidesen lesz doodle-szavazás, hogy melyik délutánok a megfelelőek nektek, hogy előadásokat hallgathassatok a tisztségviselőktől minden fontosabb témában: tanulmányi, szoc, külügy, alapítvány, etc. Minden héten kétszer lesz előadás, de ez a kettő teljesen ugyanaz lesz, szóval csak az egyikre kell jönnöd.
Május 5(-6): második kirándulás. Még folynak az egyeztetések, hogy egy vagy két napos legyen-e. Célja az előadásokon hallottak megerősítése játékos formában, illetve további töménytelen mennyiségű csapatépítő játék tanulása.
A második kirándulás után, egyelőre még határozatlan időpontban:
-mentorteszt: a tavalyinál rövidebb, inkább az alapinformációk (hallgatói jogviszony megszűnése, alaptámogatás részletei, …) ismeretét kéri számon, de azt nagyon.
– szóbeli elbeszélgetés: itt dől el végül, hogy kiből is lesz mentor.
Július vége/augusztus eleje: mentortábor. Ide már csak azok jönnek, akiből tényleg mentor lesz.

És hogy félreértés ne essék, a minimumkövetelmények:
részévétel legalább egy kiránduláson
részvétel legalább két előadáson
sikeres mentorteszt
illetve a szakterületek ragaszkodtak hozzá, hogy legyen egy tanulmányi minimum is (valószínűleg csak a nagyon alapszintű tárgyak megléte), ez is ki fog derülni rövidesen.