Kapcsolat felvétel: Bárczi

Tegnap találkoztam az ELTE Bárczi seniorkoordinátor jelöltjével. Átbeszéltük az éves tervezetet, egy időponton változtattunk (első kirándulás nem március 12, hanem március 19.!! ).  Ugyan nem egy négy napos hétvége első napja, de nem esik zh időszak elé, úgyhogy remélem nem lesz probléma.

Többi időpontot mindkét részről elfogadhatónak találtuk. Habár a jelöltek elbírálása nem ugyanolyan módszer alapján történik, szerencsére a két rendszer felépítése annyira hasonló, hogy ez nem fog problémát okozni reményeim szerint.

Az első beszélgetés is megtörtént a Kisokos aktualizálását illetően, illetve az április 16-ai kirándulás felépítéséről. Nem tudok majd úgy menni a tisztségviselőkhöz, ahogy terveztem, mert a fogadóórák később derülnek ki, nekem is sok gyakorlatom van idén, de már sikerült elkezdeni és látom a fényt az alagút végén.

A tegnap szakos levlistákra kiküldött levél alapján jól látszik, hogy elég nagy zűrök vannak. A mieink úgy tűnik megoldódnak. Gyorsan le is kopogom… Nem kenyerem a publikus véleménynyilvánítás, szóval nem is írom le mit gondolok erről az egészről. A jelen helyzetet egy semleges idézettel festem inkább le: “Mondottam, ember küzdj és bízva bízzál!” Úgyhogy innentől no comment.

Vélemény, hozzászólás?