Mentortábor és mentorpóló

“Kedves Mentorok!

Pár fontos információt szeretnék veletek megosztani, kérlek olvassátok át figyelmesen a levelet!

1 – Mentortábor:

Remélem azt mindenki tudja, hogy a nyári mentortábor augusztus 6-8 között lesz Zánkán. A részvételi díj 5500 Forint lesz, amit a vizsgaidőszak ideje alatt lehet majd befizetni az északi hallgatói irodában hétfő, kedd, csütörtök, 10-15 óra között, egészen az iskola végéig. A részvételi díj tartalmazza az oda-vissza út az étkezés és a szállás költségét. Aki nem tart mindenre igényt annak részvételi díja természetesen csökken. Emellett szeretném, ha MINDENKI előzetesen jelezné, hogy jön-e a táborba, illetve, hogy mire tart igényt. Ezt a következő oldalon tehetitek meg:

http://doodle.com/9x4gqz7sbbb6ws3w

FONTOS, hogy erre a doodle szavazásra június 21-ig mindenképpen reagáljatok!!!

Amit már párszor elmondtam, de sosem árt ha felelevenítjük: Aki nem vett részt vagy csak 2-1 napra jelent meg a tavaszi mentortáborban annak ez esetben kötelező a részvétel. Aki nem tud ennek eleget tenni az sajnos a továbbiakban nem lehet mentor.

Továbbá FONTOS: a mentortáborban kerül sor a mentorteszt megírására. Aki nem vesz részt a táborban, vagy sikertelen tesztet írt, annak is lesz lehetősége tesztet írni a tábor után az egyetemen, illetve egyéb megbeszélt helyen. A tesztet legkésőbb a gólyatáborok kezdéséig meg kell írni. A lényeg, hogy nem fogok senki után rohangálni, hogy megírassam vele a tesztet. Hogy meglegyen az a TI felelősségetek!!!

2 – Mentorpóló:

Idén is csodaszép zöld pólónk lesz, ellenben egy kicsit változtatunk a logózáson és a póló fajtáján. A lényeg, hogy az alábbi linken mindenki írja meg milyen méretű pólóra tart igényt.

http://doodle.com/3inz9mrd8fxwxpzi

Árat még nem tudok mondani, de remélhetőleg olyan 500-1000 forint között lesz egy póló.

Ha bárkinek bármi kérdése van, ne tartsa magában!
Egyelőre ennyi, mindenkinek további kellemes vizsgaidőszakot kívánok.”

Vélemény, hozzászólás?