Tanárképzési szakterület Mentorai 2022

 

Bartha Márton

Aloha!

Bartha Márton, de inkább Tulok vagyok, 3 évig mentőtiszt, de most már ötödéves biosz-kémia tanártanonc. Negyedik éve ér a megtiszteltetés, hogy mentor lehetek, de még mindig imádom ezt csinálni!

Magamról annyit, hogy kutyával kilóra meg lehet venni, illetve komolytalannak tűnhetek, de ez ne tévesszen meg, amikor kell akkor 200%-ig komolyan veszem a dolgokat. Azért vagyok, hogy segítsek, így legyen szó útmutatásról, segítségről vagy bármely egyéb helyzetről/problémáról (akár éjjel 2-kor is) én biztosra veszem, hogy találunk rá megoldást, szóval nyugodtan fordulj felém bizalommal, nem harapok. 😉

Dérfalvi Balázs

Sziasztok!

Dérfalvi Balázs vagyok, földrajz-történelem tanárszakos hallgató, szeptemberben kezdem a negyedik évemet az egyetemen. Már harmadjára vagyok mentor, szeretnék idén is minél többeteknek segíteni belerázódni az egyetemi életbe, tanulmányi és közösségi szempontból egyaránt.

Nagyon szeretem a természetet, sokat túrázom, bringázom, illetve a zene is fontos szerepet tölt be az életemben. Ugyanakkor nagyon közösségi embernek is tartom magam, ezért is élvezem annyira mentorként a közösségformálás feladatát is.

Ha bármiben segítségetekre lehetek, keressetek bátran Messengeren, vagy e-mailben: derfalvi.balazs@gmail.com!
Remélem hamarosan megismerhetlek Titeket és felejthetetlen élményekben részesülünk együtt!

Kurucz Tamás

Sziasztok!

Kurucz Tamás vagyok, kémia-környezettan tanárszakos mentor. Szeptemberben kezdem a harmadik évemet az egyetemen, az idei lesz az első mentorságom.

Gólyaként rengeteg kérdés merül fel az emberben, ilyenkor kell az útmutatás az egyetemi élethez, én ebben igyekszem a lehető legjobb tudásom szerint segíteni nektek. Bármilyen kérdéssel fordulhattok hozzám bizalommal.

Imádom a természetet, sokat járok kirándulni. Emellett időm nagy részét az olvasás, filmezés, a zene és a barátokkal való találkozás tölti ki. Remélem sok közös élményben lesz részünk, már alig várom, hogy megismerjelek titeket!

Magassy Ádám

Sziasztok!

Magassy Ádám vagyok ötödéves fizika-matematika tanárszakos mentor.

Szeretek olvasni, sportolni vagy sportot nézni, illetve zenélni. A sport és a zene is közel áll hozzám: 8 évet kajakoztam, illetve több mint 10 éve zenélek.

Az egyetem és a középiskola között elég nagy a különbség, és ezen átállás megkönnyítése miatt jelentkeztem mentornak. Ha kérdésed van, bátran fordulhatsz hozzám!

Mig Édua Kinga

Halihali!

Mig Édua Kinga vagyok, matematika-ének-zene szakos tanárnak tanulok, szeptemberben kezdem a negyedik évem.

Kb. a hobbijaim is ezek: a zene, tánc és gyerekek (meg emberek) között lenni. 😀 Nagyon szeretek társasozni a barátaimmal, vagy csak hosszan ücsörögni és beszélgetni, új embereket megismerni (pl. gólyákat :P)

Azt is élvezem, amikor hasznosnak érezhetem magam, úgyhogy kérdezzetek bátran és sokat. „Buta kérdés nincs.”, ahogy azt még sokszor fogjátok hallani. Főleg, hogy emlékszem, hogy én mennyire fullosan elveszett voltam a legelején. De nyugalom! Bele lehet rázódni, én meg addig is igyekszem segíteni, amiben tudok!

Nagyon várom már a találkozást, és hogy együtt élvezhessük az ELTE gyönyörű épületét élőben! 😀

Novák Zsófia

Sziasztok!

Novák Zsófi vagyok, biosz-föci tanárszakos hallgató, szeptemberben leszek negyedéves.  Idén leszek másodszorra mentor. Már nagyon várom, hogy találkozzak veletek, remek programokon ismerjük meg egymást és tudjak segíteni minden adandó problémában.

Szeretek társasjátékokat játszani, kirándulni és új embereket, ételeket, helyeket megismerni. Társasági ember vagyok, legjobban barátok, ismerősök körében érzem magam.

Bármilyen kérdésetek, problémátok adódik keresetek bizalommal messengeren vagy emailen: sofisofi.mem@gmail.com.

Prins Rebecca

Sziasztok!

Prins Rebecca vagyok, szeptembertől harmadéves matek-angol tanárszakos hallgató.

Gólyaként rengeteg információ jut el hozzátok, és legalább ugyanennyi kérdés merülhet fel bennetek. Mentorként szeretném ezeket a kérdéseket a legjobb tudásom szerint megválaszolni, legyen szó tanulmányi, ösztöndíj, kollégium, vagy bármely más témakörről, keressetek nyugodtan akár e-mailben, akár a Messengeren!

Magamról talán annyit mondanék, hogy szabadidőmben szívesen kirándulok a barátaimmal, családommal, szeretek sütni, és hímezni, emellett a néptánc kap még szerepet az életemben.

Remélem hamarosan találkozunk, és sikeres évkezdést kívánok Nektek!

Prokics Hanna

Sziasztok, Hanna vagyok!

Most kezdem majd a második évemet az ELTE tanárképzésének berkeiben, idén először vagyok mentor. Még emlékszem, hogy egy évvel ezelőtt mekkora lelkesedéssel vártam egyetemi éveim kezdetét: ez a lendületem azóta sem csökkent, sőt, mondhatni most még motiváltabb vagyok, mint korábban bármikor.

Magamról annyit, hogy íjászkodom, 10 éve játszok fuvolán és a kedvenc színem a zöld. Már nagyon várom, hogy megismerkedhessünk, és mint egy tyúkanyó, úgy kalauzoljalak át Titeket az első (és akár későbbi) nehézségeken. Ha bármi problémátok adódna, vagy csak egy jót szeretnétek beszélgetni mert éppen unatkoztok (meg ezeken kívül bármi), bizalommal keressetek fel, tárt karokkal foglak várni Titeket!

Nemsokára találkozunk!
Hanna

Sárvári Ferenc

Sziasztok!

Sárvári Ferenc vagyok matematika-kémia osztatlan tanár szakos mentor.

Sokatok számára új és ismeretlen lehet az egyetemkezdés, hiszen egy teljesen új környezetben kell majd mozognotok, ügyeket intéznetek.

Mentorként szeretnék segíteni, ahol csak tudok, hogy könnyen vegyétek az egyetem akadályait és kihívásait!

Ha kérdésetek van nyugodtan keressetek bármikor!
Puszipacsi 🙂

 Széchényi Ágnes

Sziasztok!

Ági vagyok, másodéves matematika-testnevelés tanár hallgató. Idén leszek először mentor, de nagyon lelkes vagyok és már várom a találkozást!

Elhiszem, hogy az első év nehéz lehet, hisz én is átéltem, tele voltam kérdésekkel, amit nem mertem feltenni. Ezt rosszul tettem, mert minden kérdésre van válasz és megoldás, arra vagyok, hogy ezekben segítsek!

Tesi szak miatt adódik, hogy szeretek sportolni, még focizni is focizok, az már más kérdés mennyire tudok.😅 Emellett szeretek kirándulni és ha időm engedi olvasni.

Ha bármilyen kérdésetek van nyugodtan kereshettek facebookon és emailben is (szagnes2001@gmail.com)!

Tokai Tamás

Sziasztok!

Tokai Tamás vagyok, másodéves földrajz-történelem tanárszakos mentor. Magamról csak egy pár szóban, annyit, hogy szeretek társasjátékozni, kirándulni, zenélni és közösségi programokra járni.

Az én első évemet nagyban meghatározták a mentoraim, a programok, a közösségépítés, amit együtt végeztünk, ezért döntöttem úgy, hogy én is szeretnék segíteni az új hallgatóknak. Ha bármilyen kérdésetek vagy problémátok van keressetek bátran.

Remélem nagyszerű, és izgalmas élményekben lesz részünk együtt!

Troják Arnold

Kedves elsőévesek!

Troják Arnold vagyok, angol-biosz tanárszakos hallgató, és tavaly én is pont ugyanabban a cipőben jártam, mint most ti. Ötletem sem volt, hogy miként zajlik egy egyetemi félév, vagy, hogy mikre kéne odafigyelnem a hétköznapok során. Szerencsére hamar megtalált a saját mentorom és éjjel-nappal faggattam a kérdéseimmel. Ezt melegen ajánlom nektek is, minden kérdésetekre van válasz!

Keresettek bátran, facebookon szinte egész nap elérhető vagyok, (előadások alatt is 🤫)