Tanáris Mentorok 2021

 

Bartha Márton

Aloha!
Bartha Márton, de inkább Tulok vagyok, 3 évig mentőtiszt, de most már ötödéves biosz-kémia tanártanonc. Harmadik éve mentor, de még mindig imádom ezt csinálni és nem tervezem abbahagyni!

Magamról annyit, hogy kutyával kilóra meg lehet venni, illetve komolytalannak tűnhetek, de ez ne tévesszen meg, amikor kell akkor 200%-ig komolyan veszem a dolgokat. Azért vagyok, hogy segítsek, így legyen szó útmutatásról, segítségről vagy bármely egyéb helyzetről/problémáról (akár éjjel 2-kor is) én biztosra veszem, hogy találunk rá megoldást, szóval nyugodtan fordulj felém bizalommal, nem harapok. 😉

 

Dérfalvi Balázs

Sziasztok!
Dérfalvi Balázs vagyok, földrajz-történelem tanárszakos hallgató, szeptembertől leszek harmadéves. Már másodjára vagyok mentor, szeretnék idén is minél többeteknek segíteni belerázódni az egyetemi életbe, tanulmányi és közösségi szempontból egyaránt.

Nagyon szeretem a természetet, sokat túrázom, bringázom, illetve a zene is fontos szerepet tölt be az életemben.
Ha bármiben segítségetekre lehetek, keressetek bátran Messengeren, vagy e-mailben: derfalvi.balazs@gmail.com

 

Remélem hamarosan megismerhetlek Titeket és felejthetetlen élményekben részesülünk együtt!

„Irány a shop, gyerekek!”

 

Magassy Ádám

Sziasztok!
Magassy Ádám vagyok negyedéves fizika-matematika tanárszakos mentor.

Szeretek olvasni, sportolni vagy sportot nézni, illetve zenélni. A sport és a zene is közel áll hozzám: 8 évet kajakoztam, illetve több mint 10 éve zenélek.

Az egyetem és a középiskola között elég nagy a különbség, és ezen átállás megkönnyítése miatt jelentkeztem mentornak.
Ha kérdésed van, bátran fordulhatsz hozzám.

 

Mig Édua Kinga

Halihali!
Mig Édua Kinga vagyok, matematika-ének-zene szakos tanárnak tanulok, szeptemberben kezdem a harmadik évem.

A hobbijaim is ezek: a zene, tánc és gyerekek (meg emberek) között lenni. 😀 Nagyon szeretek társasozni a barátaimmal, vagy csak hosszan ücsörögni és beszélgetni, új embereket megismerni (pl. gólyákat :P)

Azt is élvezem, amikor hasznosnak érezhetem magam, úgyhogy kérdezzetek bátran és sokat. „Buta kérdés nincs.”, ahogy azt még sokszor fogjátok hallani. Főleg, hogy emlékszem, hogy én mennyire fullosan elveszett voltam a legelején. De nyugalom! Bele lehet rázódni, én meg addig is igyekszem segíteni, amiben tudok.

Nagyon várom már a találkozást, és hogy együtt élvezhessük az ELTE gyönyörű épületét élőben! 😀

 

Németh Friderika

Sziasztok!
Németh Friderika vagyok, negyedik évemet kezdem meg biológia-matematika tanárszakon.

Az első év mindenki számára nehéz, tele van ismeretlen és új dolgokkal. Mentorként segíteni szeretnék mindenkinek, hogy az első év könnyen és problémamentesen kezdődjön. 

Ha bármilyen kérdésetek van, keressetek bátran!

 

Novák Zsófia

Sziasztok!
Novák Zsófi vagyok, biosz-föci tanárszakos hallgató, szeptemberben leszek harmadéves. Idén leszek először mentor, és már nagyon várom, hogy találkozzak veletek.

Remek programokon fogjuk megismerni egymást és várom már, hogy segíteni tudjak minden felmerülő problémában.

Szeretek társasjátékokat játszani, kirándulni és új embereket, ételeket, helyeket megismerni. Társasági ember vagyok, legjobban barátok, ismerősök körében érzem magam.

Bármilyen kérdésetek, problémátok adódik keresetek bizalommal Messengeren, vagy e-mailen: sofisofi.mem@gmail.com

Orbán Estilla

Sziasztok!
Estilla vagyok 2018-ban kezdtem környezettan-történelem osztatlan tanár szakon.

Rólam röviden: szeretem a madarakat, az egyetem mellett néptáncolok és evezek. Vidám, segítőkész és néha szétszórt vagyok, de ha valamilyen megoldásra váró probléma vagy kérdés van, arra törekszem, hogy a lehető legjobb megoldást/választ megtaláljam. Nyugodtan keressetek elektronikusan vagy személyesen!

Mentorként az egyik fő motivációm, hogy segítséget és támogatást adjak Nektek az első (és a többi) egyetemi évetek alatt. Egy nagyon izgalmas és új kihívásokkal teli időszak áll Előttetek.

Kívánom, hogy annyi újdonság, pozitív inger és ember találjon rátok, mint rám gólyaként!

Sikerekben gazdag évkezdést Nektek!

 

 

Pádár Kitti

Sziasztok Gólyák! 😀
Pádár Kitti vagyok, harmadéves angol-biológia szakos hallgató.

Egri lányként cseppentem bele az egyetemi élet kalandos világába, ami az első év során kicsit sem volt egyszerű számomra sem, viszont mindenben segítségemre voltak a nagyon jó mentoraim. A 2020/21-es tanévben már mentorként segíthettem én is a gólyáknak minél könnyebben venni az első egyetemi akadályokat, és a mentorpárommal egy nagyon jó kis társaságot sikerült összekovácsolnunk. Ami az egyik legfontosabb, hogy bármikor bizalommal keressetek, akár Messengeren, akár e-mailen (kitti.padar@gmail.com), amiben csak tudok, segítek. Mindig merjetek kérdezni, bármivel kapcsolatosan; hiszen nincs buta kérdés, csak fel nem tett! 😀

Nagyon szeretek enni és bulizni, így ha éppen nincs kivel ebédelnetek két előadás között vagy felfedezni egy-egy vendéglátó- és szórakoztató ipari egységet, csak dobjatok majd egy üzenetet! 😉

Már nagyon várom, hogy megismerjelek benneteket! <3

 

Prins Rebecca

Sziasztok!
Prins Rebecca vagyok, matek-angol tanárszakos hallgató. Szeptemberben kezdem a második évemet, remélhetőleg már jelenléti oktatás formájában.

Gólyaként rengeteg információ jut el hozzátok, és legalább ugyanennyi kérdés merülhet fel bennetek. Mentorként szeretném ezeket a kérdéseket a legjobb tudásom szerint megválaszolni, legyen szó tanulmányi, ösztöndíj, kollégium, vagy bármely más témakörről, keressetek nyugodtan akár e-mailben, akár a Messengeren!

Magamról talán annyit mondanék, hogy szabadidőmben szívesen kirándulok a barátaimmal, családommal, szeretek sütni, és hímezni, emellett az egyetemi néptánccsoport tagja is vagyok.

Remélem hamarosan találkozunk, és sikeres évkezdést kívánok Nektek!

 

Szabolics Gergely

Sziasztok!
Szabolics Gergely vagyok harmadéves tanárszakos hallgató matek-fizika szakpárral.

Szeretek kosarazni, kirándulni és rajzolni (még szép holdat is tudok).

Mentortársaimmal az a nemes feladatunk, hogy minél zökkenőmentesebbé és kellemesebbé tegyük az itt töltött féléveiteket. Ennek értelmében nyugodtan forduljatok hozzám bármikor bármilyen problémával legyen az tanulmányi vagy ösztöndíjas ügy, vagy az ELTE főbejáratának megtalálása.
Elérhető vagyok Messengeren.

 

Szász Boglárka

Heyho!
Szász Bogi vagyok, másodéves német-biológia szakos hallgató.

Pár gondolat rólam: van egy tündéri pulim, szeretek enni és felfedezni új kocsmákat.

Az online tanítás miatt a mentoraim voltak az egyetlen támpontom, és remek első évet rittyentettek nekem (már amennyire lehetett remek az az év:D). Ezért döntöttem úgy, hogy a nyomdokaikba lépek.

Most nem én kérdezek, hanem engem fognak kérdezni, szóval írjatok bátran bármivel kapcsolatban, addig nem nyugszom, amíg nem találunk rá megoldást!

De ha netán koccintótársat kerestek egy szép délután vagy csak nem akartok egyedül ülni két csodásan izgalmas óra között, akkor is keressetek bizalommal!