Matematika szakos Mentorok 2020

Akály Alexandra – akaly.alexandramelinda@mentor.elte.hu

Alexa vagyok, másodéves hallgató alkmaton. Folyton pörgök és van valami program az életemben, valamilyen esti buli (ha lehet táncolni tuti az én szoknyám is megperdül), a társasjátékok világát is nagyon szeretem, de egy sima ebédnek a barátaimmal ugyanúgy tudok örülni.
Jó ideje élek Budapesten, szóval a nagyon király kajáldáktól kezdve a tömegközlekedésig mindent ismerek, ha ebben kéne segítség ugyanúgy tudok segíteni, mint az egyetem rejtelmeiben vagy a beiratkozásban.
Bármilyen kérdésetek/pocakfájásotok/hiányotok van akármiből, forduljatok hozzám (is) bizalommal, nagyon szívesen segítek!
Nagyon várom a személyes találkozót, de ha nem kerülhet rá sor, online is bármit megoldunk!

Götz Ádám – gotz.adam@mentor.elte.hu

Ádám vagyok, másodéves alkalmazott matematikus hallgató és a te leendő mentorod.
Van egy zöld fogkefém és a kedvenc színem az okkersárga. Szabadidőmben szívesen társasozom, olvasok, sportolok vagy küldözgetek low quality mémeket a barátaimnak.
A mentortársaimmal közösen szeretnénk nektek segíteni az egyetem első kihívásai teljesítésében. Legyen szó tárgyfelvételről, kollégiumról, ösztöndíjakról vagy arról, hogy milyen sorozatokat érdemes nézni vizsgaidőszakban, hozzánk nyugodtan fordulhatsz. Tényleg bármivel, itt nincsenek hülye kérdések. Legrosszabb esetben mi sem tudjuk, de tudni fogjuk kit kérdezzünk meg róla.

Komáromi István – komaromi.istvan@mentor.elte.hu

Sziasztok kedves Gólyák!
Komáromi Pisti vagyok, idén kezdem a második évemet matematika szakon, elemző szakirányon.
Táton, egy Esztergom melletti kis városban élek, amikor épp nem vagyok fent Budapesten. Szabadidőmet leginkább társasozással, filmezéssel vagy alvással töltöm. Mindemellett nagy sport rajongó vagyok, elég sok sportágat kedvelek/követek, a nagy szerelem azonban az amerikai foci.
Elég régóta járok már egyetemre, így remélhetőleg mindenben a segítségetekre tudok majd lenni.
Remélem lehetőség lesz majd a személyes találkozásra is az egyetem kezdetén, de ha erre nem kerülhet sor, akkor se aggódjatok, online is remekül tudunk nektek segíteni majd az első lépéseknél.
Alig várom, hogy találkozzunk!


Kotra Zoltán – kotra.zoltan@mentor.elte.hu

Sziasztok!
Zoli vagyok, harmadéves hallgató alkalmazott matematika szakirányon.
Tavaly is voltam már mentor és úgy döntöttem, hogy idén ismét elvállalom ezt a feladatot. Mi azért vagyunk, hogy megkönnyítsük a dolgotokat az egyetemre való beilleszkedés során. Igyekszünk minden fontos információt eljuttatni hozzátok és ha kérdésetek, problémátok van, bizalommal kereshettek minket.
Egy kis infó rólam: Püspökladányi vagyok, ami elég messze van Budapesttől, ezért év közben (mikor épp nem távoktatás van) a Kőrösi Csoma Sándor Kollégiumban lakom. Szeretek filmeket nézni, társasozni, céltalanul bámulni a falat.
Remélem minél előbb tudunk személyesen is találkozni, addig is kellemes nyarat!

Tompa Júlia – tompa.juliaboglarka@mentor.elte.hu

Sziasztok!
Jucka vagyok, az egyik mentorotok, most leszek harmadéves alkalmazott matek szakirányon.
A legfontosabb, hogy ne féljetek hozzánk fordulni akár a legbutábbnak tűnő kérdéssel se, mi mentorok azért vagyunk, hogy nektek mindenben segítsünk az egyetem megkezdésével kapcsolatban.
Engem bármikor kereshettek akár messengeren (ott fogok a leggyorsabban válaszolni), akár e-mailben, vagy ahol csak elértek.
Budapestiként elég jól ismerem a várost, így ha ti máshonnan érkeztek, tudok nektek segíteni a legideálisabb tömegközlekedési útvonalaktól kezdve a legjobb bulihelyekig bármiben. Hobbijaim közé tartozik a hímzés és a cselló, de legjobban a barátaimmal töltött időt élvezem. Kevésbé fontos tény rólam, hogy kedvenc állatom a csiga.
Remélem, hamarosan élőben is alkalmunk nyílik megismerkedni, addig is élvezzétek a nyarat és örüljetek a sikeres felvételinek, amihez ezúton is gratulálok!

Vajda Balázs – vajda.balazs@mentor.elte.hu

Sziasztok,
Balázs vagyok Budaörsről, az egyik mentorotok!
Választott szakirányom az alkalmazott matek.
Ha ezt olvasod, akkor már biztos nagyon várod, hogy belecsöppenj az egyetemi életbe és, hogy megismerkedj….az ismeretlennel.
Mi azért vagyunk, hogy segítsünk nektek ebben.
Bármire is lesz szükségetek, hozzánk tudtok fordulni, sőőt erre szeretnélek bíztatni is titeket:
Ha bármi kérdés merül fel bennetek, ne habozzatok nekünk feltenni azt!
Én amikor jelentkeztem ide, egyáltalán nem voltam benne biztos, hogy ez-e az a szakirány amin a legszívesebben tanulok, de az utóbbi év meggyőzött arról, hogy egy jó helyre és egy jó társaságba kerültem.
Most már úgy érzem mindenképpen érdemes befejeznem itt az alapszakomat.
Remélem ti is úgy tudjátok majd befejezni az első féléveteket, hogy hálások vagytok azért, hogy ide jelentkeztetek, és biztos vagyok benne, hogy idén is egy nagyon király csapat fog belőletek kovácsolódni!
Addig is rajta vagyunk, hogy egy emlékezetes, élménydús kezdete legyen az egyetemi éveiteknek!
További szép nyarat, remélem mielőbb találkozunk!