Matekos mentorok 2014

birobia Biró Bianka

Sziasztok!
Bia vagyok, ősztől harmadéves leszek alkalmazott matematikus szakirányon, és idén másodszor vagyok mentor. Imádok utazni, koncertekre járni, a szabadban iszogatni a barátaimmal, és nagyon érdekel az angol kultúra.
Nagy erőkkel igyekszem majd segíteni nektek, hogy hamar belerázódjatok az egyetemi pörgésbe, könnyen áthidaljátok az olykor felmerülő problémákat, és szuper éveket töltsetek el az ELTE-n. 😀
Mindenképp gyertek le GT-be, mert hatalmas élmény! Ott találkozunk. 😉

fakiannaFáki Anna

Sziasztok!

Fáki Anna vagyok, harmadéves matematikus hallgató alkalmazott matematika szakirányon. Idén először vagyok mentor de eddig is aktívan részt vettem a hallgatói életben. Vidám, mosolygós és szerintem közvetlen, valamint egy csöppet hebrencs is vagyok, de ezt én a jó tulajdonságaim között tartom számon 🙂 Bármilyen kérdéssel nyugodtan fordulj hozzám bizalommal a fakianna93@gmail.com e-mail címen.

fayreni

Fáy Renáta

Hellóka!

Reni vagyok, leendő harmadéves.  Amit érdemes tudni rólam: könnyen lekenyerezhető vagyok, kommersszel, borral, tojásos nokedlivel valamint egy jó kis faviccel (igazából lehet rossz is, sőt minél rosszabb, annál jobb!), de a nevetésemért előre is bocsánat. Őszi félévemet arra teszem fel, hogy mindenben segítsek nektek, és hogy a GyógyMatek a szívetek csücskébe kerüljön. Bárminemű gondotok van, nyugodtan forduljatok hozzám. 🙂

hagenzsociHágen Zsófia

Sziasztok!

Én Hágen Zsófi vagyok, de mindenki csak Zsocinak szólít. Idén már a harmadik évemet töltöm az ELTE TTK matematika szakán, és elemző szakirányon tanulok. Ebben az évben vagyok először mentor és nagyon izgatottan várom a veletek való közös munkát és időtöltést.

lucaHorváth Luca

Sziasztok! Luc vagyok. Nem hiszek a holdban, szerintem az csak a napnak a hátulja és azért vagyok alacsony, mert az akarok lenni. Ha esetleg valaki megtudná, osztani velem miért ragadós az ásítás azt megköszönném. Hiszek a ctrl+c és a ctrl+v varázslatos erejében. Gyertek gt-be, mert iszonyat jó móka! Addig is robbanós powertouch!

katonaricsi

Katona Richárd

Sziasztok!!
Ricsi vagyok. Idén a harmadik évemet kezdem meg az egyetemen, és reményeim szerint matek-föci szakos tanár leszek. Szabadidőmben szívesen olvasok, kirándulok.
Tavaly is mentor voltam, és nagyon tetszett, hogy sok akkori gólyának segíthettem. Remélem, hogy idén is legalább ilyen jól fog sikerülni minden, és a segítségünkkel nektek is sikerül könnyen beilleszkedni az egyetemi életbe.
Mentorként megpróbálok mindenben a segítségetekre lenni, legyen szó az első hetekben a beilleszkedési nehézségekről, tanulmányi nehézségekről, ösztöndíjakról, vagy bármilyen más dologról. A nap legalább 24 órájában el tudtok majd érni facebookon, e-mailben, vagy telefonon.
Elöljáróban ennyit.
Remélem, minél többetekkel találkozok a Gólyatáborban.

enKovács Dániel

Sziasztok!
Dani vagyok, ősztől másodéves leszek, alkalmazott matematikus szakirányon fogok tanulni. Szabadidőmben szeretek focizni, kosarazni, pókerezni és a barátaimmal bulizni.  Először vagyok mentor, de már nagyon várom, hogy megismerhesselek benneteket. Remélem nagyon sok közös élményünk lesz, melyek közül a gólyatábor az első. Mindenképpen gyertek, ha tudtok, nem fogjátok megbánni!

DzsinaRadnai Georgina

Sziasztok!

Radnai Georgina vagyok de hívjatok csak Dzsinának. Végzős vagyok most matek-földrajz tanári szakirányon. Voltam már mentor és rettenetesen élveztem! Jó pár gólyácskát sikerült bevezetni az egyetemi életbe. 🙂

Szabadidőmben szeretek kirándulni, a barátaimmal iszogatni, új emberkéket megismerni és ELTE-s rendezvényeken részt venni. Ha bármilyen problémátok van, nyugodtan forduljatok hozzám, szívesen segítek. Remélem minél többetekkel találkozom GT-ben! 🙂

schontimiSchőn Tímea

Sziasztok!

Timi vagyok, és idén kezdem meg a harmadik évemet matek szakon. Tanári szakirányon vagyok, másik szakom a fizika. Most leszek először mentor, de már alig várom, hogy elárasszatok a kérdéseitekkel, és hogy ti is megtudhassátok, milyen egy gondtalan egyetemista élete!
Szabadidőmben szeretek sétálni, filmeket, sorozatokat nézni; egy jó számmal pedig (értsétek, ahogy akarjátok) bármikor levehettek a lábamról.
Gyertek gólyatáborba, mert hihetetlen élmény, és tényleg igaz, hogy a GyógyMatek GT-ben mindenki jól érzi magát!!
Alig várom, hogy találkozzunk!!

schneidertimiSchneider Tímea

Sziasztok Gólyák!
Schneider Timi vagyok, másodéves matek szakos hallgató.
Imádom a zenét, és szeretek a barátaimmal szórakozni, koncertekre járni. Fontosnak tartom, hogy a gólyáimmal egy jó közösséget hozzak össze, hiszen nekünk annó egy remek társaságot fújt össze a szél, és ez nagyban a mentoraink érdeme is volt. Szeretném Nektek megmutatni az egyetemre járás jó oldalát is, ahol nem csak tanulni kell (de persze ez a legfontosabb). Remélem sok közös élményben lesz részünk, és fantasztikus gólyatábor elé nézünk, ahol mindenki jól fogja magát érezni!

sorosadamSoros Ádám

Sziasztok! Soros Ádám vagyok, harmadéves hallgató matematikai elemző szakirányon. Már nagyon várom a gólyatábort és hogy megismerjelek titeket. Azon leszek hogy mindenben tudjak nektek segíteni. Magamról annyit hogy nagyon szeretem a matematikát és szeretek sportolni. Nem én vagyok a legkisebb de én vagyok a legnagyobb partjára! 🙂

totokbarbiTótok Barbara

Sziasztok!

Barbi vagyok, ősztől kezdem a második évemet alkalmazott matematikus szakirányon. Imádok táncolni és a barátaimmal lenni. Remélem ti is érezni fogjátok, hogy jó helyen vagytok, és nagyon fogjátok élvezni az első meg persze a többi itt töltött évet is. Mindent meg fogok tenni, hogy minél hamarabb belerázódjatok az egyetemi életbe, és hogy a lehető leggyorsabban megoldódjanak az esetleges problémák. Bármikor bármivel nyugodtan keressetek, higgyétek el nem harapok, sőt nagyon szívesen segítek! Már alig várom, hogy itt legyetek, megismerhessük egymást és egy nagyot bulizzunk a Gólyatáborban, ahova mindenképp gyertek el!! Ott találkozunk! 😀