Barcza Bónis – barcza.bonis@mentor.elte.hu

Kedves Gólya!

Először is gratula a felvételidhez, az első lépést ezzel már meg is tetted a diploma felé vezető hosszú úton. Ez ugyan tele lesz akadályokkal, de mi mentortársaimmal mindent megteszünk azért, hogy minél többet elhárítsunk ezek közül. Én Barcza Bónis vagyok, ősztől harmad éve kémia szakos hallgató, hobbijaim közé tartozik a futás, és a sziklamászás, valamint önfeledt táncolás a bulikban, egy sörrel a kezemben. Remélem találkozom veled a kedvenc helyemen, a GT partysátrában! 😀

 

 

Gondár Stefánia – gondar.stefania@mentor.elte.hu

Sziasztok!

 Gondár Stefi vagyok, az ősszel harmadéves Kémia Bsc hallgató leszek. Azért vagyok, hogy segítsek nektek mentorként a beilleszkedéstől kezdve a tanulmányi ügyeken át egészen az ELTE által nyújtott rengeteg lehetőség megismerésében. Igyekszem majd átadni nektek az elmúlt évek alatt szerezett praktikákat, fortélyokat.

 Magamról röviden: szeretek kirándulni, egyetemen rákaptam a spinningre, emellett sokat olvasok. Kész vagyok az egysörös buliként induló banzájokra, de nyugisan, egy kávé mellett is szeretem megvitatni az élet nagy dolgait.

 Alig várom, hogy találkozzunk a gólyatáborban, amely felejthetetlen élmény, hasonló érdeklődési körű emberekkel, izgalmas feladatokkal, vagy találkozunk az utána következő programokon az egyetemen.

 Ha bármi kérdésetek van, keressetek facebookon, emailben (stefi810@gmail.com), küldjetek füstjeleket, én meg sietek laborköpenyem hátracsapva a segítségetekre!

 

Kiss Fanni – kiss.fanni@mentor.elte.hu

Sziasztok!!
Fanni vagyok, most kezdem a második évemet a szakon. Azért jelentkeztem mentornak, mert rengeteg segíséget kaptam és kapok most is a mentoraimtól, és ezt szeretném továbbadni Nektek. Ha bármiyen kérdésetek van forduljatok hozzám bizalommal☺️ És remélem sokatokkal találkozunk a gólyatáborban!!
Addig is szép nyarat Nektek!!🌞

 

 

 

 

Molnár Tibor – molnar.tibor@mentor.elte.hu

Sziasztok,

Molnár Tibor vagyok harmadéves kémiás és másodszor mentor. Azért jelentkeztem mentornak megint, mert tavaly jó volt. Segítek nektek beilleszkedni az egyetemi életbe. Jó lesz.

Nyugodtan keressetek bármilyen kérdéssel!

 

 

 

 

Pantl Orsolya – pantl.orsolya@mentor.elte.hu

Sziasztok! Orsi vagyok, harmadéves kémia
szakos hallgató.
Azért jelentkeztem mentornak, mert még emlékszem milyen elveszettnek lenni az egyetemen és szeretném megkönnyíteni a kezdeti időszakot, de a későbbiekben is számíthattok rám.
A gólyatábor az első alkalom ahol találkozhatunk, ott tali. Aki nem tud jönni az se aggódjon, mert nagyon sok program vár rátok.
Ha bármi kérdésetek, óhajotok, sóhajotok van, nyugodtan keressetek.
Addig is ✌️&❤️ és legyen csodaszép nyaratok!
 
 
 

Tenkely Tamás – tenkely.tamas@mentor.elte.hu

Sziasztok!

Tenkely Tamás vagyok, harmadéves kémia szakos hallgató. Mentorként azért leszek, hogy a beiratkozástól kezdve átrugdossalak titeket az egyetemi bürokrácia útvesztőin illetve segítsek beszerezni a jegyzeteket, köpenyt, kisállatot és egyéb elengedhetetlen kellékeket. Nagyon szívesen segítek egy-egy problémásabb  tárgyból felkészülni és nyugodtan lehet zaklatni hajnali 4-kor a legrandomabb kérdésekkel.Végül de nem utolsó sorban készülök nektek rengeteg különféle programmal, hogy mindenkinek sikerüljön beilleszkednie és ne csak a végeláthatatlan tanulásról szóljon az egyetem.
Rólam annyit kell tudni hogy bármikor bármire kapható vagyok legyen az egy sör vagy kosárfonás a békási piacon (nem mellesleg én vagyok a “tökéletes” életpályamodell majd mutatom hogy kell csinálni).
Már nagyon várom hogy megismerjelek titeket, remélem sokatokkal találkozom a gólyatáborban.
Puszi&pacsi