Balogh Dániel

Sziasztok!

Balogh Dániel vagyok másodéves vegyész mesterszakos hallgató, a jövőbeli lehetséges mentorod, aki próbálja majd az alagút végén mutatni a fényt, a tanulás, a buli és a bürokrácia útvesztőjében. Az elmúlt öt évben végtelen mennyiségű XP-t szedtem magamra az egyetemen, így valószínű, hogy bármivel kapcsolatban is tudok nektek majd válaszolni.

És akkor egy két hasznos illetve teljesen felesleges információ rólam: imádom a sportokat, mind nézni, és mind űzni, szóval, ha sportról van szó, akkor én mindig ott leszek. Ezen kívül
nem vagyok semmi rossznak az elrontója.
Remélem találkozunk a gólyatáborban!
Pacsi,
BD

Bartók Boróka

Sziasztok!

Bartók Boróka vagyok, kémiás mentor. Másodéves vagyok Kémia BSc-n.

A kémia mellett érdekel például az irodalom, nagyon szívesen elkísérlek színházba, de ha csak egy beszélgetésre, bulizásra lenne kedved velem, persze benne vagyok. Sőt, ha lerángatsz edzeni még meg is köszönöm, mert az az első egyetemi évemben sajnos kevesebb szerepet kapott, mint korábban.

Kémiára azért jöttem, hogy ha lehet, majd környezetvédelmi téren kutassak, mentor pedig azért lettem, mert imádtam a saját mentoraimat, nagyon megtetszett az egész közösség és sokat segített a rendszer az első évemben.

Ha bármiben segíthetek írj nyugodtan a borobartok@gmail.com-ra!

Galgóczi Bálint

Üdvölet Pajtosok!

Galgóczi Bálint vagyok, s a ’Galgó’ fedőnév alatt vagyok ismeretes az egyetemi élet berkein belül (is). Mint leendő mentorotok, célom kialakítani bennetek azt az állapotot (…), melyet én érzek, ha erre a szakra és az elmúlt két év történéseire gondolok: Hogy minden nehézség ellenére itt akár otthonra is lelhetsz! Igen, neked is összejöhet! Hisz nekem MENT, OR nem? 😉

Az imént igyekeztem elvetni annak a magját, hogy nem vetem meg a rossz szóvicceket, melynél fordított arányosság áll fenn: Minél rosszabb, annál jobb! Azaz: Ha nevetnek rajta, már-már sértő, ellenben ha az emberek kiakadnak, lefagy az arcukról a mosoly, elküldenek melegebb éghajlatra, na, az már egyfajta kitüntetés!

Lajong és Mentol (C10H20O)!

Halász Péter

Sziasztok,

Halász Péter vagyok, harmadéves kémia szakos hallgató. Azért lettem mentor, hogy megkönnyítsem az első éveteket itt, az egyetemen. Emlékszem, elsőévesként szuper mentorom volt (illetve most is van :D) és azt a lelkesedést és igyekezetet szeretném tovább adni Nektek is, amilyet Nála láttam.

Találkozunk a gólyatáborban!

Kolozsvári Natália

Sziasztok!

Kolozsvári Nati vagyok, harmadéves kémiás, idén másodjára mentor: ez azt jelenti, hogy én leszek az egyik ember, aki segít beilleszkedni a gyönyörű egyetemi mindennapokba. Budapesti vagyok, így az év bármely szakában elérhető és ugrasztható, legyen szó segítségkérésről, vagy egy kis délutáni mókáról.🙂 Alapvetően vidám természetű, mosolygós és türelmes embernek ismernek, így nyugodtan zaklassatok kérdéseitekkel, problémáitokkal.

Várom már, hogy megismerjelek titeket, remélem a gólyatáborban minél többetekhez lesz szerencsém!

 

Kovács Imre

Sziasztok,

Kovács Imi vagyok, harmad éves Kémia BSc-s hallgató, és másodjára leszek mentor.

Bevallom őszintén, nem szeretek magamról beszélni, majd megismertek egy-egy agymenésem vagy elvont témáról folytatott beszélgetés során. Rengeteg minden érdekel, és szinte bárhol, bármivel el tudom foglalni magam. Azt a kevés szabadidőm, ami van leggyakrabban modellezéssel ütöm el.

Érdekes tény rólam, hogy betegesen rajongok a régi szovjet metrókért.

Már várom, hogy mihamarabb megismerjek Titeket és és egy jó kis csapatot kovácsoljunk (érted?!?!) össze! Remélem erre a gólyatáborban lesz is lehetőségem, gyertek minél többen, jó lesz!

Bármi kérdésetek, problémátok van, vagy csak beszélgetni akartok, keressetek bármikor vagy írjatok a kimre950518@gmail.com címre (ide várom a rajongói leveleket is)!

 

Kozma Luca

Sziasztok!

Luca vagyok, idén kezdem a harmadik évemet a kémia szakon, másodjára vagyok mentor, valamint szakos képviselő a TTK HÖK Küldöttgyűlésén. Debrecenből jöttem, így kolis vagyok, szóval nemcsak az egyetemi dolgokkal, hanem a HÖK-kel és a kolival kapcsolatban is kérdezzetek bátran, igyekszem majd a lehető legtöbbet segíteni. Mentorként a mi feladatunk, hogy megismertessük veletek az egyetem világát, segítsünk a beiratkozástól és a tárgyfelvételtől kezdve a jegyzeteken át a vizsgajelentkezésig bárhol, ahol úgy érzitek, nem boldogultok egyedül. De bármiféle egyéb kérdéssel is nyugodtan fordulhattok hozzánk! Habár a kémia szakon a tanulást nem szabad félvállról venni, az én célom, hogy lássák a gólyák, az egyetem ettől még jó buli, és nem kell tőle félni.

Találkozunk szeptemberben!

 

Máth Dániel

Sziasztok!

Máth Dániel vagyok, harmadéves kémia szakos hallgató és mentoraitok egyike, bombázhattok majd mindenféle kérdésekkel. Imádok a laborban dolgozni, remélem később is ilyen keretek között kell majd tevékenykednem. Néha kicsit veszélyes, de pont ettől izgalmas az egész részemről. A jövőben gyógyszerkutatóként szeretnék dolgozni, nagy az érdeklődésem az egészségügy iránt.

Szabadidő: Nagyon nagy szenvedélyem a zene. Amióta az eszemet tudom lényegében. Középiskolás korom óta gitározok, nyitott vagyok nagyon sok zenei műfaj felé, legyen az akár klasszikus, akár metál. Emellett szeretek sorozatokat nézni, kedvenceim például az Agymenők vagy a Walking Dead. Amikor pedig megszerveződnek kisebb-nagyobb összejövetelek a barátokkal, rám mindig lehet számítani.

Mit ne mondjak, nagyon várom már hogy megismerjelek Titeket, és hogy a tanulmányaitok során segítsek nektek.

Gólyatábort ki ne hagyjátok, eszméletlen jó lehetőség az ismerkedésre és a szórakozásra.

Molnár Tibor

Sziasztok,

Molnár Tibor vagyok elsőéves kémiás vagyok! Azért jelentkeztem mentornak, hogy segítsek nektek beilleszkedni az egyetemi életbe.

Nyugodtan keressetek barmilyen triviálisnak tűnő kérdéssel!

Pártos Balázs

Sziasztok!

Párti vagyok (Pártos Balázs).

Tavaly kezdtem el az MSc-met kémiából és én leszek az egyik mentorotok. Azért vagyok, hogy segítsek nektek sikeresen átjutni az első év útvesztőin. Mentorként mi fogunk Titeket óvni olyan veszedelmektől, mint a csalóka tanrend, a kétszínű kémia épület és az olykor használhatatlan NEPTUN.

Szeretek gördeszkázni, jönni-menni, akárhova felmászni és imádom a marcipánt. Nagyon érdekel a kémia mellett a fizika, matek és más random dolgok.

Legtöbben a gólyatáborban találkozunk majd először, de ha bármi kérdésetek vagy problémátok van, már most nyugodtan írjatok.